Влез

View Full Version : Въпрос.

zexel666
07-24-2009, 21:42
Има ли някакво хапче против забременяване преди секс?
Имам предвид да не се използва презерватив при секс, ами преди това момичето да пие някакво хапче и после да няма след 9 месеца плачещо чудовище.. xD

Та..по на кратко, не искам презерватив, има ли хапче за преди секс?

Ilikeliljon
07-24-2009, 21:44
Ами може би ТРЯБВА да ползваш презерватив, а не противозачатъчни, те са хапчетата преди секс. Идиотска история, осъзнай се момиче :-o :-o

Sharpay
07-24-2009, 21:44
еднократно мисля че не. Има противозачатъчни който се пият постоянно(вс ден), когато иска да се избегне нежелана бременност.

marsella
07-24-2009, 22:29
О-о-ооо божееееееееее противозачатъчни им се вика на тези хапчета, но не се пият преди секс а постоянно, както каза преди мен мацката ;)

AceXe
07-24-2009, 22:38
Имам предвид да не се използва презерватив при секс, ами преди това момичето да пие някакво хапче и после да няма след 9 месеца плачещо чудовище.. xD

Че ако за теб бебето е "чудовище", то ти си поредната кифла, която изобщо не знае какво иска от живота. ;)

zexel666
07-24-2009, 22:48

Че ако за теб бебето е "чудовище", то ти си поредната кифла, която изобщо не знае какво иска от живота. ;)

Офф..говорех за това, че съм на 17 и ми е рано, нямам нищо против бебета..искам деца! Но не сега!

Говоря за просто хапчета, които се взимат преди секс..за да не се забременява..но май няма такива..

AceXe
07-24-2009, 22:51

Офф..говорех за това, че съм на 17 и ми е рано, нямам нищо против бебета..искам деца! Но не сега!

Говоря за просто хапчета, които се взимат преди секс..за да не се забременява..но май няма такива..

Сто пъти ти се каза, че има, ти продължаваш да си повтаряш простотии. Противозачатъчни!

Google ще ти каже повече за тях. И въпреки това е по-добре да ползваш презерватив, отколкото да се тъпчеш с такава химия.

hamacs563
07-24-2009, 23:08
[-X Сприиии преди да си предприел/а каквито ида било полови контакти.... btw сигорно си по-голяма от мен,но едва ли като гледам начина ти на изразяване.Няма (или поне аз не съм чувала) за еднократни хапчета.Ползвай презервативи примерно Durex имат едни който са ултра тънки и почти не се осещат (но се изхлузват лесно) Та щом не искаш ''плачещо чудовище'' (интересно твоите родители така ли са мислили когато тиси се родил/а) или ползвай презервативи (които са 98.5-99% сигорни) или иди при генеколог да ти предпише някакви противозачатъчни.

ПП: В крайна сметка могат и спирала да ти поставят :o :o :o :o :o :o :o

zexel666
07-24-2009, 23:42
Доколкото знам жена за да си сложи спирала трябва да е родила вече..а приятелката не е ;D И както казах вече..нямам нищо против бебетата ..просто ми е рано, и въпроса ми беше за "еднократни хапчета", но както и да е...мисля, че с презерватив ще е по - добре..макар че не искам..

l0lz
07-25-2009, 00:01
E, хем те сърби, хем те боли.. Решавай кво искаш, а спиралите се поставят на който и да било, не само на тия, които са родили..

ItalianMafia
07-25-2009, 02:05
Има.. Гълташ презерватива :lol: :razz: :razz: :razz:

ElinoOor
07-25-2009, 02:07
наистина си се заблудила.. http://www.pic4ever.com/images/bl6.gif

puhinka93
07-25-2009, 03:54
Израза "ПЛАЧЕЩО ЧУДОВИЩЕ" ме отврати напълно.... Как може да се изразяваш така? ... Да не дава Господ, ама и да има такива хапчета, което силно ме съмнява.. 100% съм сигурна, че крият и рискове и в бъдеще може и да се молиш за "ПЛАЧЕЩО ЧУДОВИЩЕ"

BePoHuKa
07-25-2009, 05:56
Няма такива екстри сорка.. :-P

zexel666
07-25-2009, 08:01
Израза "ПЛАЧЕЩО ЧУДОВИЩЕ" ме отврати напълно...

Да ви имам и хумора..толкова ли не разбрахте, че това е на шега, кво го взимате на сериозно..

Мерси, че ме информирахте за тези неща. Наистина ви Благодаря. (=

Xrisenceto
07-25-2009, 08:12
хапче за преди секс :?

GaBiIi__
07-25-2009, 20:41
омг обогатете си малко културата преди да си сваляте гащите ;)

bloodylips
07-25-2009, 20:50
хахаха плачещо чудовище ли ? това ли значат за теб бебетата :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Extremescream
07-25-2009, 21:12
+1

Xitap
07-25-2009, 21:16
+1
За какво им е? По-лесно и удобно е даже да си купят от ония гащи в магазините за възрастни, дето са с дупка, където трябва. Четенето... то май вече стана само за глупаците!
Заеби махам се от тая държава!

GaBiIi__
07-25-2009, 21:32
+1
За какво им е? По-лесно и удобно е даже да си купят от ония гащи в магазините за възрастни, дето са с дупка, където трябва. Четенето... то май вече стана само за глупаците!
Заеби махам се от тая държава!
хаха а пък ако не носят белъо още по добре 8-)

uNvaLuabL3
07-25-2009, 21:46
даже и да има такива хапчета (а то няма) най си е сигурно с презерватив (:

Schweik
07-25-2009, 21:54
А има ли хапче за...че съм се запекал? :oops:

uNvaLuabL3
07-25-2009, 22:38
да има, но име немога да ти кажа...sry.. питай в аптеката :)

Xrisenceto
07-26-2009, 15:04
да има, но име немога да ти кажа...sry.. питай в аптеката :)

тая пък :razz: :razz: :razz:

verliebt
07-27-2009, 15:42
Има противозачатъчни, хапчета които се вземат всеки ден, и не мисля че са толкова вредни, както казаха някой хора преди мен.
А за сигурността, хапчетата са си сигурни 99%, стига да ги вземаш както гинеколога ти е казал! (лошото в тях е че не предпазват от болестите!)

И все пак за да исползваш противозачатъчни е задължително да ти ги предпише гинеколог, за повече подробности той ще ти обясни. :)

galkata
07-27-2009, 15:54
На мен генеколог ми изписа преди време Yasmina (така мисля, че се казват), а щом специалист ги е изписал, значи не са вредни...

Ufff
07-27-2009, 15:57
На мен генеколог ми изписа преди време Yasmina (така мисля, че се казват), а щом специалист ги е изписал, значи не са вредни...

те не са това, за което пита авторката.

колкото до плачещото чудовище, ми да такова е, и какво стана?

Xrisenceto
07-27-2009, 17:16

стана тва,че ако разбереш,че родителите ти са те наричали така няма да се почувстваш прекрасно нали ? 8)

Ufff
07-27-2009, 18:45

стана тва,че ако разбереш,че родителите ти са те наричали така няма да се почувстваш прекрасно нали ? 8)

тя не иска бебе сега, разбираш ли? като иска, няма така да вика. и все ми е тая майка ми как ме е наричала честно да ти кажа.

fenasf
07-27-2009, 19:23
Отговор.

:?

verliebt
07-27-2009, 19:33

Напълно съгласна ;-)

Ufff
07-27-2009, 19:59
даже плачещо чудовище е меко казано като се замисля....

leoparda93sl
07-27-2009, 20:05
Да има такива хапчета,на които им се вика противозачатъчни :) Но при тях гадното,е че се пият в точно определено време и не трябва да изтърваш едно хапче,защото изтървеш ли един ден няма никакъв ефект от тях.Също голям минус на противозачатъчните,е че не предпазват от венерически болести,затова най-добре използвай презерватив :)

Xrisenceto
07-27-2009, 21:00

тя не иска бебе сега, разбираш ли? като иска, няма така да вика. и все ми е тая майка ми как ме е наричала честно да ти кажа.

Разбрах още в началото,че не иска бебе,но това не е причина да наричa някое малко беззащитно същество "плачещо чудовище",а представи си се роди бебе то не е виновно,че е излязло на бял свят нежелано и убиждано без никаква причина,а още повече,че ще бъде част от нея.Не ми казвай,че ти е все тая kak те е наричала майка ти,защото няма по-силна от майчината обич и едно е да кажеш за детето си "плачещо чудовище" a друго е да му се радваш и да го обичаш.Много ме съмннява,че ако разбереш ,че си била нежелано и отхвърлено дете ще ти е все тая! 8)

Amateur
07-27-2009, 23:21
Абе кви хапчета не си играи с огъня,ползвайте си презерватив!

FunnkyCrew
07-27-2009, 23:27
Има но само лсед секс при екстремен случаи ,,Ескапеле" :D :-D