View Full Version : Добре, де, в крайна сметка...
Действително ли е толкова болезнено първия път за момичетата? Възможно ли е изобщо да правиш секс със някое девствено момиче без да стане някакъв гаф и в крайна сметка и двамата участници да останат доволни?
Според мен жените, които не са го правили от толкова приказки сами си създават болезнена и напрегната атмосфера при първия път.
Въпросът ми е, възможно ли е момиче да остане напълно задоволено от първия път или ще боли адски много и от нейното притеснение няма да стане нищо?
Eми, аз мисля, че цялата тая болка или поне по- голямата част от нея се поражда от притеснението и вайкането.
hamacs563
07-24-2009, 22:01
Възможно е да,аз познавам момиче което каза,че изобщо не я е боляло,а е мислила колко и е хубаво :-o Въпреки,че има и много дето малко да ги заболи и те го изкарват все едно е огромна болка,но има и мн момичета който дори и мн възбудени,навлажнени с много нежни момчета ги боли.Просто структората на всеки е строго индивидуална и при всеки е различно :)
Явно трябва да се направи всичко възможно момичето да е предразположено, та поне притеснението да не е толкова голямо. :)
hamacs563
07-24-2009, 22:14
Явно трябва да се направи всичко възможно момичето да е предразположено, та поне притеснението да не е толкова голямо. :)
Почти всичко е в главата на човек :) И да трябва момчето да е като ангелче и най-вече да не бърза и да не гледа себе си,а и партньорката си :)
NaNa_SladuRana
07-24-2009, 22:18
мен пък не ме боля първия път,вярно е,че чак от 3/4 почна да ми харесва,но болка нямаше...
Мен пък ми идва на ум нещо друго.
Нали знаете как ако примерно момче удари друго момче по рамото, реакция почти няма да има. Докато ако момче само лекичко побутне някое момиче по рамото се почва едно "ау, бе, omg как може да си толко груб, знаеш ли как ме заболя".
Сигурно е подобно и в леглого. :D
Абе айде стига глупости... Отивай, отдай се на секса и това е... Какво толкова го умуваш тук, дали боли и т.н. Всички жени са минали през това, значи не е толкова страшно. :)
Абе айде стига глупости... Отивай, отдай се на секса и това е... Какво толкова го умуваш тук, дали боли и т.н. Всички жени са минали през това, значи не е толкова страшно. :)
Е все пак първия път за момичето значи много повече отколкото за момчето.
hamacs563
07-24-2009, 23:02
Еднакво е :D поне според мен,а и както каза момичето/момчето по-горе в поста си щом всички са минали не е толкова страшно (както с раждането (което е подобно на първия път) :) )
ElinoOor
07-24-2009, 23:04
мен не ме боля изобщо :-o
мен ме боля , но въпреки това изпитах удоволствие... за първия път е важно кой е другия човек , колко те е предразположил
ItalianMafia
07-25-2009, 01:11
Всичко зависи от това колко е възбудена, а първия път (точно защото е първи път) момичето е притеснено и уплашено и не може да се отпусне.. Затова боли, затова се шашкат, затова е всичко ..
BePoHuKa
07-25-2009, 05:26
Действително ли е толкова болезнено първия път за момичетата? Възможно ли е изобщо да правиш секс със някое девствено момиче без да стане някакъв гаф и в крайна сметка и двамата участници да останат доволни?
Според мен жените, които не са го правили от толкова приказки сами си създават болезнена и напрегната атмосфера при първия път.
Въпросът ми е, възможно ли е момиче да остане напълно задоволено от първия път или ще боли адски много и от нейното притеснение няма да стане нищо?Ами от личен опит казвам,че е напълно възможно :) Аз не съм от момичетата,които ще започнат да се вайкат,че МОЖЕ БИ ще изпитат някаква си там болка.. Бях напълно отпусната и не усетих абсолютно никаква болка... по-скоро лек натиск :) И после всичко беше ОК. 80% от проблемите на другите лигли са на нервна почва според мен..
Елено ма :shock:
По темата:Както казаха зависи си от човека и от части от нагласата ;)
ElinoOor
07-25-2009, 07:24
Елено ма :shock:
По темата:Както казаха зависи си от човека и от части от нагласата ;)
няма елено.. късно е..
вече отговорих, няма да спамя повече..
golqmumnik
07-25-2009, 08:26
Ако си внуши,че умира от болка-може и да ритне камбаната,така че смятай. :-D
vampirekiss
07-25-2009, 11:44
При мен болката беше адски лека.Хич да не се притесняваш.Мен като му ущипят повече ме боли даже.
Sladurcho
07-25-2009, 12:10
според мен зависи от предразполагането ,от това дали момчето иска да си направи неговия кеф , от това колко е широко момичето (все пак според мен и това си е от значение) ! ако тя има доверие в партньора си и е спокойна такава не мисля че ще припатка от болка и стрес
Аз си го представям като да ти вадят, или да си вадиш сам млечен зъб. Клати се там и викаш айде време е да го извадя. И си викаш ау ще боли ли ау няма ли да боли и в крайна сметка просто го дърпаш, усещаш съвсем лека болка за 1 секунда и всичко е готово.
Е, има и малко кръв де. :D
Ем индивидуално си е, но да, определено предразполагането и нагласата имат огромно значение! Особено второто :)
bebeto_mjei
07-25-2009, 17:10
moje da ima momi4eta,koito da ne go boli ....nooo sa rqdkost ... powe4eto swyr6wat sled 2-3 put ..li4no az sled 6-tiq ..i da boli adski :-D :grin:
Ако всичко е както трябва и момчето поеме нещата в свой ръце както си трябва може почти да няма болка или ако има да е лека..