View Full Version : просто споделям...
ех....Отдавна не бях писала тук и тази вечер реших да го направя,просто така,за да споделя и да прочета мнения,не искам съвети тозе път:) Еми....Работя само и само за да мога да отида да видя бившия си приятел,момчето,което обичам с цялото си сърце,но за съжаление живее на 300 км от моя град.....Безумно много ми липсва и непременно искам да го видя,макар и за час.Тъпо,нали?Тъпо е да се връщам към нещо старо,вместо просто да затворя страницата,но просто не мога,не съм го виждала вече година и продължавам да мисля за него постоянно,просто не мога да си представя,че вс е свършило....А какво ще спечеля с ходенето при него....не знам,може би изяняване на отношенията очи в очи....И всъщност,се чувстам добре,защото имим стимул да работя, да спестявам пари,да се будя сутрин и да поглеждам слънцето.... :)
YakUZa777
07-24-2009, 22:42
и аз споделям, пиян съм 8-)
аз също :D
аз също :Dи защо никой не сподели алкохола с мен :?
Глупаво е да се връщаш назад ... с тези пари можеш да направиш много по смислени неща ... ако отидеш там и той е с друга няма ли да ти стане много по зле?! и какво има да изяснявате да ти каже че всичко е свършило трябва ли да сме такива мазохисти ?!
аз също :Dи защо никой не сподели алкохола с мен :?
Глупаво е да се връщаш назад ... с тези пари можеш да направиш много по смислени неща ... ако отидеш там и той е с друга няма ли да ти стане много по зле?! и какво има да изяснявате да ти каже че всичко е свършило трябва ли да сме такива мазохисти ?!
защото ти учиш в няква много специална математическа и вие там сте само умни деца, така де умните не близваталкохол...
ПТ:
бии си 2 шамара и се успокой
valdesbg
07-24-2009, 23:04
и защо никой не сподели алкохола с мен :?
Щотоооо аз го изпих :-D
Авторке, не прави тая грешка. Просто приеми че нещото е свършило, затваряш страницата и отваряш нова.
Иначе се превръщаш в призрак. А никой не ги обича.
Авторке, не прави тая грешка. Просто приеми че нещото е свършило, затваряш страницата и отваряш нова.
Просто искам да го видя,вероятно за последно и все пак искам,миналата година си казахме"Чао",а не"сбогом"....Относно по-горното мнение,че може да е с друга,не,не е....няма приятелка,чиваме се през няколко дни,а той самият иска да се видим....И не,не мога да започна нещо ново вече година,защото искам старото и постоянно сравнявам с него
П.С. бахти колко буднu има по това време :D
Просто искам да го видя,вероятно за последно и все пак искам,миналата година си казахме"Чао",а не"сбогом"....Относно по-горното мнение,че може да е с друга,не,не е....няма приятелка,чиваме се през няколко дни,а той самият иска да се видим....И не,не мога да започна нещо ново вече година,защото искам старото и постоянно сравнявам с него
П.С. бахти колко буднu има по това време :D
вярно утре ставам в 4 часа, ма па още е 7:14 пм бе пич...
Абе, идеята за връщане към старото хич не я одобрявам, но пък понякога се налага да скъсаш с миналото окончателно, а доколкото разбирам в техния случай тоя момент го е нямало, така че нека отиде и да каже "the end" най-накрая и да продължи напред доволна. ^^
P.S. Ще разбивам рекорда за най-дълго изречение ...
Абе, идеята за връщане към старото хич не я одобрявам, но пък понякога се налага да скъсаш с миналото окончателно, а доколкото разбирам в техния случай тоя момент го е нямало, така че нека отиде и да каже "the end" най-накрая и да продължи напред доволна. ^^
P.S. Ще разбивам рекорда за най-дълго изречение ...
споко. няма шанс, виждала ли си изречение 1/2 страница на двоен шрифт? е това ми беше изречението за тезата на English Exam 12 U
Щом и двамата искате да се видите - няма нищо лошо. Само не възлагай големи надежди на срещата, за да не си много разочарована после.
hooliganka89
07-25-2009, 08:44
Хубаво е че има нещо което да те стимулира.
Priceless
07-25-2009, 08:46
Щом и двамата искате да се видите - няма нищо лошо. Само не възлагай големи надежди на срещата, за да не си много разочарована после.
Съгласна .
InloveAgain
07-25-2009, 08:51
Няма лошо да се видите,но като съвет ти казвам да нямаш големи надежди ..
rozovsluncho
07-25-2009, 08:53
Съгласна .
Me too!