View Full Version : да сънуваш оранжево
roshlichka
07-24-2009, 23:18
Значи въпроса ми е:какно значи ако сънуваш всичко около теб оранжево, предмети дрехи и т.н.
slap2trap
07-24-2009, 23:27
Виж някви съновници и глупости, тряя да има некъф смисъл, а може и да е нешо свързано с предния ти ден ...
обичаш оранжево :-D
има форуми в който точно това разглеждат сънища аз бях писала за един сън и ми обясняваха , но беше одавна .Ползвай гугъл
Оранжевото символизира приятелство, учтивост, живост, общителност и екстровертна натура. Може да имате нужда да разширите хоризонтите си и да си намерите нови интереси.
ElinoOor
07-25-2009, 05:31
ума ти си прави някакъв много гаден майтап...
Оранжевото символизира приятелство, учтивост, живост, общителност и екстровертна натура. Може да имате нужда да разширите хоризонтите си и да си намерите нови интереси.
това ми излиза в съновника.. http://sanownik.sdobreff.com/?search=%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD%D0%B6%D0%B5%D0%B2 %D0%BE&selecteddictionaries=&selectedsearchsettings=
Ilikeliljon
07-25-2009, 10:00
Дрън-дрън-дрън, да си чувала за условен символ. Така има две възможности, така че не трябва да се изключват. Оранжевия цвят като универсален символ (демек, както го описаха по-горе какво означава) и оранжевото като условен символ. Тоест какво означава за теб оражневия цвят, какви мисли и асоциации навежда в теб, има ли някакви случки свързани с оранжевото или да имаш такива дрехи и нещо да се е случило, докато си била облечена така. Асоциираш ли цвета с някой плод, и така нататък, и така нататък. Помсли над тези въпроси, а можеш да си зададеш и още доста такива :) :)
YakUZa777
07-25-2009, 13:16
Тея неща са глупости ...
xXbambiiXx
07-26-2009, 12:28
Откачаш 8-)
Защо да откача? Оранжевото е топъл цвят, изразяващ по-скоро затвореност. Може би просто си видяла нещо оранжево, което те е впечатлило и затова го сънуваш?
xHARDCANDYx
07-28-2009, 21:16
Оооооранжево небетооооооооо
Ооооооооранжево моретоооо......
Е нали имаше някакви сайтове дето пишеше там каквотот сънуваш какво означава.