View Full Version : Какво да му напиша?
hrisi7uuu
07-25-2009, 07:57
Моят проблем не е много за тук, но не знам къде да го сложа , а и е малко незначителен.Но мен ме притеснява.Накратко историята е следната:имам полубрат , с който не сме се виждали от 4-5 години(от когато баба ми почина.тя беше единствената връзка между нас.Имаме общ баща, ако беше майка може би щеше да е по-различно.)И така де намерих го в 1 сайт, но не знам какво лично съобщение да му напиша.Не знам дори дали ще ме познае и примерно дали няма да ми откаже всякакъв контакт.Моля ви за 2-3 простички реда, които да му напиша на лично.Искам чужда помощ, понеже не мога да измисля нищо!
Мерси предварително!
ElinoOor
07-25-2009, 08:01
точно за тук е темата
какво искаш да му кажеш?
дай го по-приятелски в съобщението ;]
hrisi7uuu
07-25-2009, 08:04
Ми нещо от сорта може би "отдавна не сме се виждали, не знам дали ще ме познаеш, но все пак може да се видим някой път" или нещо токова, но това ми звучи много насилващо може би не трябва да споменавам за среща ли нз.
Ми може да започнеш с "Зравей :) Как си?" .След като ти отговори ще започнеш бавно да навлизаш в темата и готово :)
Успех!
yambolov
07-25-2009, 08:10
първо му кажи коя си после му поискай скайп,разговорът ще дойде сам.
успех и не се отказвай 8)
ElinoOor
07-25-2009, 08:14
Ми може да започнеш с "Зравей :) Как си?" .След като ти отговори ще започнеш бавно да навлизаш в темата и готово :)
Успех!
;-)
MrUndaztood
07-25-2009, 09:32
Напълно те разбирам.Аз тази година открих и видях във Фейсбук за първи път първата си братовчедка (на чичо ми (брат на баща ми) дъщерята),която е с 1 година по-малка.Голяма мъка беше,не знаех какво да пиша.Но помня,че първото нещо,което написах беше
"Здрасти.Знаеш ли кой ти пише?"
SummerParty
07-25-2009, 09:55
И аз имам полубрат и сестра даже.. Но нямам такъв проблем. :) Ами защо не му поискаш скайп и от там нататък нещата сами ще си дойдат на мястото. :)
sexa_na_kompleksa
07-25-2009, 09:59
Какво толкова му мислиш, просто му драсни нещо! ; ) Но му кажи коя си, да не вземе да те сваля нещо. xD
и аз имам полубрат от баща ми :grin: :lol: не помня ко му писах в началото, но като научих го намразих и не исках да го виждам и т.н. и т.н. ... ся го тероризирам с Е-мейли, СМС-и и в скайп... :-D
hrisi7uuu
07-25-2009, 19:21
Писах му.Всичко се нареди и си оговорихме за др ден среща. :grin: Благодаря много на всички.Супер щастлива съм. :) :) :)
о да се буташ да имаш брат - > самоубийство ... но щом те прави щастлива радвам се за теб
hrisi7uuu
07-25-2009, 19:54
Мерси много на всички за съватите. :-) :-) :-) :-) :-) :-)