PDA

View Full Version : Нахални к**ки

LudoMlado
07-25-2009, 09:38
Научете се като имате гадже да не го въртите и да криете или квото правите и в крайна сметка хем да се праите на луди и да въртите момчето а и да криете от другия или да го месите в филми и после той да излиза виновен или лошия щот не моете да решите кой да ви е*е.

InloveAgain
07-25-2009, 09:39
Окей ,шефе.

kombarka
07-25-2009, 09:44
Зарязали са те, нали?! 8-)

teenmenie
07-25-2009, 09:46
Зарязали са те, нали?! 8-) 8-) :shock:

selens
07-25-2009, 09:52
Може би,някоя мадама много яко те е прецакала. 8-)

А относно това за въртенето - вие момчетата не правите ли същото? :lol: 8-)

rozovsluncho
07-25-2009, 10:14

+1
Даже двойно повече въртят :-x :-D

kobrichka
07-25-2009, 10:25

+1

Да, да така е 8-)

MP
07-25-2009, 10:33
Не е виновна рибата,че рибарят е майстор.

leoparda93sl
07-25-2009, 10:34

+1

Да, да така е 8-)

А бе извода,е че е строго индивидуално :D Спрете се с тея караници между половете :oops:

kobrichka
07-25-2009, 10:35

+1

Да, да така е 8-)

А бе извода,е че е строго индивидуално :D Спрете се с тея караници между половете :oops:

Ние не се караме, а изразяваме мнение :-P

Rofl4e
07-25-2009, 10:37
8-) гадно а?

leoparda93sl
07-25-2009, 10:52

+1

Да, да така е 8-)

Ние не се караме, а изразяваме мнение :-P

А тай вече по може :P :D

haritov
07-25-2009, 11:20
кой знай де чупиш палми кършиш клони пееш псалми плашиш слони и макаци жалко тряскат толкоз много си обичал чак си полудял на какво си заприличал сега на какво напрайта жена душата ти плачи гарван грачи горкия кой знай как се нервиш сега сигурно си си ускубал коса :D :D

пп
бият ми сачмите днеска 8-)

vampirekiss
07-25-2009, 11:50
Да,то момчетата като че ли са цветя за мирисане.Айде,айде..Боклуци и брокаджии и от двата пола има.

rozovsluncho
07-25-2009, 12:31
Да,то момчетата като че ли са цветя за мирисане.Айде,айде..Боклуци и брокаджии и от двата пола има.

Много си права :o

Jumbie483
07-25-2009, 12:59

;-)

rozovsluncho
07-25-2009, 13:14
Нова съм в форума и неискам да създавам погрешно мнение за себе си,но бихте ли спряли с тея теми "кфи са жените" защото и мъжете не са китки за мирисане :x да не започнем момичетата с това какви сте вие мъжете,че много спам ще има :? ще задръстим форума..бива ни да приказваме много :wink: ;-)

Hilary_
07-25-2009, 13:36
++++++ :-x :-x

П.С. Т'ва ви е грешката .. една зареже ли ви и всички са такива .. апффф тъпа раута ... :? :? :?

slap2trap
07-25-2009, 13:38
8-) гадно а? 8-) 8-) 8-)

elysunny
07-25-2009, 14:38
++++++ :-x :-x

П.С. Т'ва ви е грешката .. една зареже ли ви и всички са такива .. апффф тъпа раута ... :? :? :?

+1

l0lz
07-25-2009, 15:09
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/06/funny-pictures-care-o-meter-cat.jpg

XTREMEFREERIDE
07-25-2009, 15:23
http://icanhascheezburger.files.wordpress.com/2008/06/funny-pictures-care-o-meter-cat.jpg

:smt023

deschinci
07-25-2009, 15:32
...но бихте ли спряли с тея теми "кфи са жените" защото и мъжете не са китки за мирисане :x да не започнем момичетата с това какви сте вие мъжете,че много спам ще има :? ще задръстим форума..бива ни да приказваме много :wink: ;-)
напълно вярно !

amour4eto
07-25-2009, 17:09

+1

Ilikeliljon
07-25-2009, 17:19
Нова съм в форума и неискам да създавам погрешно мнение за себе си,но бихте ли спряли с тея теми "кфи са жените" защото и мъжете не са китки за мирисане :x да не започнем момичетата с това какви сте вие мъжете,че много спам ще има :? ще задръстим форума..бива ни да приказваме много :wink: ;-)

Много хубаво, ама какво се изнервяш, ако ти не правиш така и си търсиш момчета, които не правят така, тогава какъв ти е проблема. Явно ти самата въртиш номера, на теб ти въртят или да ти го кажа още по-ясно търсиш си такива, които да ти въртят номера без да осъзнаваш. Хайде сега по-полека с тия глупости за писането за момчетата. И двата пола са склонни да си въртят номера и да си играят игрички и това е толкова тъпо, че няма накъде повече, но за съжаление за някои това е начин на живот :? :? :?

rozovsluncho
07-25-2009, 17:25

Много хубаво, ама какво се изнервяш, ако ти не правиш така и си търсиш момчета, които не правят така, тогава какъв ти е проблема. Явно ти самата въртиш номера, на теб ти въртят или да ти го кажа още по-ясно търсиш си такива, които да ти въртят номера без да осъзнаваш. Хайде сега по-полека с тия глупости за писането за момчетата. И двата пола са склонни да си въртят номера и да си играят игрички и това е толкова тъпо, че няма накъде повече, но за съжаление за някои това е начин на живот :? :? :?

Ох пак нападки..аз не съм се изнервила,просто може нормално да кажете,че приятелката ви е такава не че всички сме такива :? кофти е..ти сам казваш
И двата пола са склонни да си въртят номера и да си играят игрички и това е толкова тъпо, че няма накъде повече, но за съжаление за някои това е начин на животна същото мнение съм но не е нужно да обиждате всички,заради това,че някоя смотана дуда ви е направила на глупаци :? не съм ли права?! Както на теб няма да ти е приятно,да нареждам абсолютно всички от мъжки пол,защото някаф ме е зарязал или обидил или нещо такова :)

Ilikeliljon
07-25-2009, 17:30
Ааа не те нападам, просто ми се вижда всичкото това безсмислено и съм съгласен с теб. Да момчето се е отчаяло и дрънка сега нещо, което не ти харесва, но все пак защо и ти тръгваш да казваш, ами ние, ако пък пишем. За това говоря, не за друго :) :) Пийс систър :D :D

rozovsluncho
07-25-2009, 17:34
Ааа не те нападам, просто ми се вижда всичкото това безсмислено и съм съгласен с теб. Да момчето се е отчаяло и дрънка сега нещо, което не ти харесва, но все пак защо и ти тръгваш да казваш, ами ние, ако пък пишем. За това говоря, не за друго :) :) Пийс систър :D :D

Ахам значи изгладихме положението 8-) ! ПИЙС БРАДЪРЕ :-D \\//

LudoMlado
07-26-2009, 02:21
Вие се хилите ма като го направят на вас се спуквате да ревете и после пак сме ние виновни.

Punisherrr
07-26-2009, 07:41
А може би Ти трябва да се научиш да не се занимаваш с такива хора. ;)
Иии можеш да се насочиш към другите хиляди теми : ''защоооо са такиваа??'' ''защооо сте такива курвииии?'' ''защооооооо '' :? - Защото вие им се връзвате!