Влез

View Full Version : bremennost

breathe1into1me1
07-25-2009, 13:47
vazmojno li e da si bremenna a da nqmash simptomi dori 2 sedmici sled seksa??

Xitap
07-25-2009, 13:53
Значи гледай сега...
Отиваш веднага до най-близкия магазин. Влизаш и взимаш един голям пакет БОБ АРО. После у вас мяташ 5 зърна. Обаче само боб Аро може да показва бременност. И като хвърлиш 3 пъти боб, евентуално ще се сдобиеш с котка.

Да ви имам и въпросите!!!

Na7a6a
07-25-2009, 13:53
Не е възможно, а нормално. Ти какво си мислиш-че днес правиш секс и утре сутрин ти се гади и ти се вие свят и хоп-бременна си? Симптомите се появяват много след това. Първия признак на бременност е липсата на цикъл..и пак не е гаранция. :)

Ufff
07-25-2009, 13:57
оххх ако на тва разчиташ...

kindergarden
07-25-2009, 14:24
След 9 месеца ще разбереш

FCB
07-25-2009, 14:29
Абе не се бъзикайте с момичето,поискала е помощ,а не подигравки.

А относн въпроса 14 дни след закъснението на цикъла (ако имаш такова и ако цикъла ти е редовен) можеш да направиш тест за бременност за да се успокоиш.А ако цикъла ти е нередовен теста се прави 14 дни след последния полов контакт.Дано съм ти помогнала.

LesbianGirl
07-25-2009, 14:55
Тест за бременност - все още са на мода доколкото знам. Няма нужда да чакаш да ти се надуе корема за да разбереш със сигурност.

mOBSCENE
07-25-2009, 15:09
Ще ти изтрият темата.

П.П. глупав въпрос.нищо незнаеш ,а секс си тръгнала да правиш!

MaLty
07-25-2009, 15:30
Даа ше имаш тризнаци..да ти приличам на врачка?

saygoodnight
07-25-2009, 17:23
5648653856 такава тема

да мисля че ще имаш деца и ще минеш рекорда в книгата на гинес / мисля,че беше 12 деца няква чернокожа или нещо такова/ таа ... както ти казах ти ие родиш уником деца

и не ми се карайте,че се ебавам просто тва си е пълна простотия спрете да правите секс като незнаете нищо каму ли без презерватив и се разровете някъде из нета поне,че да ви светна крушката или пък питайте майка си :grin: :D

breathe1into1me1
07-25-2009, 18:49
offff q si go na4ukaite vsi4ki bahti tupanarite ste :-x kato nqkoi vi pita neshto ili trqa ste neseriozni ili trqbva da obijdate poneje ste mnogo umni

l0lz
07-25-2009, 18:51
offff q si go na4ukaite vsi4ki bahti tupanarite ste :-x kato nqkoi vi pita neshto ili trqa ste neseriozni ili trqbva da obijdate poneje ste mnogo umni

A ти възнамеряваш ли да пишеш на кирилица?

Xitap
07-25-2009, 20:14
Аре да не се юркаме а, дете?
Ти като си свръхинтелигентно дете (само според родителите си обаче) вземи да станеш от компютъра и да си вземеш един тест за бременност! Ние тук във форума да не сме врачки или гинеколози, а? А най-добре преди да се проебеш като разпорена малко да прочетеш какво пише из различните книжки, а не да бързаш, за да си "модерна".
Айде със здраве!

YourPoison
07-25-2009, 20:21
П.П. глупав въпрос.нищо незнаеш ,а секс си тръгнала да правиш!
да ..

uNvaLuabL3
07-25-2009, 21:16
направи си тест за бременност, чувала съм че Sure Check са най-точни

Extremescream
07-25-2009, 21:25
Чакай да си погледна в кристалната топка-Хммммм,показва,че ис бременна си близнаци,момче и момиче,но ще се родят в 8мия месец
Айде стига с тъпите ви теми!
Te симптомите се появяват чак към третия месец,така поне знам.
А ти по-описателно не можа ли да го напишеш?Или поне на кирилица :?

marsella
07-25-2009, 21:27
Тесттттттт :booooomb:

sme6ko123
07-25-2009, 21:30
Чакай да си погледна в кристалната топка-Хммммм,показва,че ис бременна си близнаци,момче и момиче,но ще се родят в 8мия месец
Ти чуваш ли се на третият месец вече надебелява, още на 8-та седмица почва да повръща (даже и по-рано може).Няма как да не си проличи.

Sladurcho
07-25-2009, 21:49
мн ясно че си бременна вече! честито след 9 месеца ше родиш близнаци... крокодилчета :grin:

Extremescream
07-26-2009, 07:21
Ти чуваш ли се на третият месец вече надебелява, още на 8-та седмица почва да повръща (даже и по-рано може).Няма как да не си проличи.

Така де,видими симптоми са към третия месец.За повръщането не бях сигурна кога е

Ufff
07-26-2009, 09:18

дрън дрън

breathe1into1me1
07-26-2009, 10:26
taka blagodarq na tezi koito bqha taka dobri da otgovorqt 4isto 4oveshki bez da se ebavat,napraih si testa,prostata pri4ina poradi koqto 4akah beshe zashtoto 4etoh 4e trqbva se iz4akat dve sedmici sled akta,a na drugite mi socialno ograni4eni maloumnici maika vi kaputska pojelavam vi na vsi4kite da puknete dano,mirizlivi selski podkaru4nici det znaqt sao da obijdat i da se ebavat... aidee s mnooo ne zdrave i s pojelanie da si zavrete glavata v guza i da vdishate dalboko dokato ne puknete :D :D

MaLty
07-26-2009, 10:29
taka blagodarq na tezi koito bqha taka dobri da otgovorqt 4isto 4oveshki bez da se ebavat,napraih si testa,prostata pri4ina poradi koqto 4akah beshe zashtoto 4etoh 4e trqbva se iz4akat dve sedmici sled akta,a na drugite mi socialno ograni4eni maloumnici maika vi kaputska pojelavam vi na vsi4kite da puknete dano,mirizlivi selski podkaru4nici det znaqt sao da obijdat i da se ebavat... aidee s mnooo ne zdrave i s pojelanie da si zavrete glavata v guza i da vdishate dalboko dokato ne puknete :D :D
Подобно :-)

Xitap
07-26-2009, 10:30
А вместо да се опитваш да си ЕнтЕлЕгЕнтЕн мЕнзухар във форума, защо не си купи един тест и не си го направи. Как според теб да кажем ние дали ти си бременна или не си а? И преди ние да си наврем главите където искаш, вземи ти изкарай твоята от там. Ей заради такива като тебе ЦСКА и Левски все още нямат успехи в Европа!

MaLty
07-26-2009, 10:33
А и до авторката..пиши на кирилица ;)

hamacs563
07-26-2009, 11:32

Еми да умни сме,а не тъпи като теб. Нямаш елеметарна култура (не говоря за сексуална макар че и тя е под всякаква критика) . Хем си тръгнала да задаваш въпроси които вече са толкова банални и изтъркани,че няма на къде повече,а после обиждаш що за пача си ти.Засрами се на 17 си :-x :-x :-x :-x :-x :-x

smileforyou12
07-26-2009, 11:43
Ще те помоля да пишеш на кирилица !