Влез

View Full Version : Само приятели

UnhappyGirL
07-25-2009, 17:20
Здравейте отново, съфорумници! :)
Бях писала скоро тема http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264052 . И сега искам просто да напиша това, което ми се е насъбрало. Не искам съвети... Просто искам да споделя, защото съм слушала, че след като споделиш ти олеква. Надявам се и при мен така да се получи. :) Приятелят ми ме заряза и ми каза, че вече си е намерил друга. Обичал ме и ме ценял и иска да станем отново най-добри приятели. Но как може да си приятел с човек, когото обичаш? :? Той отново иска да се видим, но аз не съм сигурна, че желая това, защото не искам отново да ме заболи. Желае да ме "вкара" в своя свят отново, но аз вече почти го отписах от моя. :? Говорихме си доста дълго и аз се държах ужасно с него. Дори не искам да знам коя е новата му приятелка... Може би е по-добре да се откажа изобщо от всякакви контакти с него... Може би е по-добре той да забрави за мен... :)

Благодаря ви, че прочетохте щуротиите ми! :-)

Ilikeliljon
07-25-2009, 17:22
Мммда правилно, че си му отказала да се виждате и така е най-добре. Аз също преминавам през подобен процес и ти давам гаранция, че така е най-добре :) :)

niku
07-25-2009, 17:24
Мммда правилно, че си му отказала да се виждате и така е най-добре. Аз също преминавам през подобен процес и ти давам гаранция, че така е най-добре :) :)

Така е най-добре наистина :) иначе момчето явно не знае какво иска

rozovsluncho
07-25-2009, 17:29

Така е най-добре наистина :) иначе момчето явно не знае какво иска

+1 и аз съм на това мнение :)

Дано ти е олекнало като сподели :-)

doomkillerr
07-25-2009, 17:38
...Може би е по-добре да се откажа изобщо от всякакви контакти с него... Може би е по-добре той да забрави за мен... :) ...

Да така е най-добре и според мен! Много неща няма да могат да се върнат просто така на зад във времето... :(

UnhappyGirL
07-25-2009, 17:47
За мен той вече е в миналото, но е твърде настоятелен :? Винаги ми става кофти като си говорим, защото се сещам какво ми беше и сега какво ми е....

rozovsluncho
07-25-2009, 17:51
За мен той вече е в миналото, но е твърде настоятелен :? Винаги ми става кофти като си говорим, защото се сещам какво ми беше и сега какво ми е....

Браво,че си го преодоляла :-) аз имам проблем и въпреки да казвам на всички приятели и всеки който ме пита че съм го преодоляла аз не съм все още го обичам,все още страдам,но случайте са различни..много различни :(

Ilikeliljon

Именно за това говоря. Варианта, ако не се усеща с добро и обяснение тотален резак. Просто не му вдигаш телефона, не отвръщаш на смс-и и така нататъс. Упс, това май вече беше съвет 8-) 8-) 8-) Абе разбра ме :D :D

MaLty
Трудно е..но повярвай най добре е да не се виждате..ше го забравиш по лесно ;)

l0lz
07-25-2009, 17:55
Трудно е..но повярвай най добре е да не се виждате..ше го забравиш по лесно ;)

Или като се видите го убий.. Още по- лесно ще ти е да го забравиш.

UnhappyGirL
07-25-2009, 17:57

Браво,че си го преодоляла :-) аз имам проблем и въпреки да казвам на всички приятели и всеки който ме пита че съм го преодоляла аз не съм все още го обичам,все още страдам,но случайте са различни..много различни :(

И аз все още не съм го преодоляла, но се опитвам. :) Всеки път, когато си помисля за него, го "прогонвам" от мислите си. Мисля си за нещо друго. Знам, че ще успея да "победя" чувствата си. :grin: :)

rozovsluncho
07-25-2009, 18:11

И аз все още не съм го преодоляла, но се опитвам. :) Всеки път, когато си помисля за него, го "прогонвам" от мислите си. Мисля си за нещо друго. Знам, че ще успея да "победя" чувствата си. :grin: :)

A представи си вариянта все още го обичаш и го виждаш единия ден да се натиска с някфа,а на другия ден както си стоиш на плажа и идва пита те ко праиш и ти казваш нали и той без да си го питала аз съм с приятелката си :? (бтв с друго момиче беше) и се чудиш кое ще е по-безболезнено да си счупиш раката в главата му или кракът ти да се забие направо между неговите два...но аз отвърнах с усмивка непоказах,че ми е супер гадно отвътре и се разкъсвам :cry:

UnhappyGirL
07-25-2009, 18:17

A представи си вариянта все още го обичаш и го виждаш единия ден да се натиска с някфа,а на другия ден както си стоиш на плажа и идва пита те ко праиш и ти казваш нали и той без да си го питала аз съм с приятелката си :? (бтв с друго момиче беше) и се чудиш кое ще е по-безболезнено да си счупиш раката в главата му или кракът ти да се забие направо между неговите два...но аз отвърнах с усмивка непоказах,че ми е супер гадно отвътре и се разкъсвам :cry:

Гадно, наистина ... :? Но при мен той е в друг град сега, но ми стана супер гадно като ми каза, че е с друга... Но продължавам напред... :) Знам, че и за мен "ще има ден", и че ще докажа, че и аз мога да съм щастлива!

InloveAgain
07-25-2009, 18:19
Браво на момичетооо ... :-) 8-)
Ей,повече такива като теб да има..
Няма да се оставяте тея бивши да правят квото искат ..
:P :P Само че не знам защо ,ама ми е гадно за момчето,че те е изгубило като приятелка .. :(.

UnhappyGirL
07-25-2009, 18:28
Браво на момичетооо ... :-) 8-)
Ей,повече такива като теб да има..
Няма да се оставяте тея бивши да правят квото искат ..
:P :P Само че не знам защо ,ама ми е гадно за момчето,че те е изгубило като приятелка .. :(.

Да е мислил преди да ми каже каквото и да е било ... Аз му казах вече, че не искам отново мен да ме боли.. Не искам да виждам приятелката му ... Не искам да знам нищо относно тях двамата ... Макар, че преди всичко си споделяхме двамата и не можехме един без друг ... Дори понякога търся грешката в себе си... Може би трябваше още първия път, когато ми каза, че ме обича да го отрежа и да му отвърна, че за мен е просто приятел, но не го направих, защото аз изпитвах по-силни чувства от приятелските :? А сега на него му е кофти, както и на мен ... :? Но вече му заявих, че няма да се поддам на чувствата си ... :?

Hilary_
07-25-2009, 18:32
Браво мацка .. :grin: :grin: Дано ти е олекнало .. :-) :-)

И наистина не си залсужава ... остави го в миналото там където му е мястото .. :? :?

InloveAgain
07-25-2009, 18:33
^ така е , така е ,права си .. :)

UnhappyGirL
07-25-2009, 18:35
Благодаря ви за мненията и наистина ми стана малко по-добре като споделих :) :-)

Hilary_
07-25-2009, 18:40
Благодаря ви за мненията и наистина ми стана малко по-добре като споделих :) :-)

Ама разбира се ние тука за кво сме иначе ... :D :D :D :D :-)

InloveAgain
07-25-2009, 18:46

Просто в момента не е попаднала на онея идиотии ... :x 8) :-)

Hilary_
07-25-2009, 18:56

Просто в момента не е попаднала на онея идиотии ... :x 8) :-)

.. а такааа :grin: :grin: :D :-)

П.С. Май си намерих още едно другарче за спамм .. :oops: :oops: :-)

fire_cat
07-25-2009, 19:00
По-добре е наистина да го забравиш. Бъди щастлива и си намери някой, който ще те поддържа такава.

UnhappyGirL
07-25-2009, 20:38
По-добре е наистина да го забравиш. Бъди щастлива и си намери някой, който ще те поддържа такава.

И аз така мисля ... макар, че ще трудно, защото все още изпитвам нещо към него, но все пак не искам да си играем на "приятелчета" ... :?

fire_cat
07-25-2009, 20:42

И аз така мисля ... макар, че ще трудно, защото все още изпитвам нещо към него, но все пак не искам да си играем на "приятелчета" ... :?

И по-добре недей. Като не можеш - няма нищо лошо. Все пак е невъзможно да сте били заедно и изведнъж да станете приятели, защото никак не е лесно и трябва доста време. А и така само ще се почувстваш по-зле.

barzev
07-25-2009, 20:50
Не ги слушай! Случвало ми се е бфф-то ми да се влюби в мен :? след няколко месеца й мина, (около 10)но вие с този не трябва да разваляте приятелството си заради някакво глупаво увлечение от твоя сътана! Ти си в грешка! Мислиш си че го обичаш но дали е така ?!? Помисли добре и отиди да се видите (: Предърнете се и си говорете няколко часа както биха направили стари и ДОБРИ приятели :) Успех :grin: :) :oops:

UnhappyGirL
07-25-2009, 20:58
Не ги слушай! Случвало ми се е бфф-то ми да се влюби в мен :? след няколко месеца й мина, (около 10)но вие с този не трябва да разваляте приятелството си заради някакво глупаво увлечение от твоя сътана! Ти си в грешка! Мислиш си че го обичаш но дали е така ?!? Помисли добре и отиди да се видите (: Предърнете се и си говорете няколко часа както биха направили стари и ДОБРИ приятели :) Успех :grin: :) :oops:

Първо той започна с това, че ме обича ... А иначе все още не съм готова да се срещнем и като му го казвам той побеснява и ми отвръща, че не съм искала да бъдем приятели, а пък той го искал ... :?

Sladurchoo
07-25-2009, 21:07
да и според мен е най-добре да прекъснеш контактите с него .. такова нещо като приятели между вас незнам как може да има след като ти го обичаш а той е с новата си .. така че просто го остави .. :) :)

UnhappyGirL
07-26-2009, 04:51
да и според мен е най-добре да прекъснеш контактите с него .. такова нещо като приятели между вас незнам как може да има след като ти го обичаш а той е с новата си .. така че просто го остави .. :) :)

Аз не го търся, а той мен ме търси :? ... И започва със "съжалявам", "искам да сме приятели", "аз те обичам като приятелка и искам да сме заедно" и т.н. :shock: Така ме ядосва и всеки път му казвам, че съм объркана и не съм готова все още за никакви действия, спрямо "нас" и нашето "приятелство" :?

gabsit000
07-26-2009, 04:59
abe tova "she si ostanmme priqteli" sam go chuvala ne vednyj... ne mojesh da ostanesh priqtel s 4ovek s kogoto do oniq den ste si kazvali che se obichate... i ste delqli po4ti vsi4ko... i shtom ti stava kofti kogato si govorish s nego..em prosto ne mu pishi..az pone taka pravq s bivshite si, s koito uj sme si kazali che she sme si priqteli ama i na men mi stava kofti kat si pisha s tqh i gi otbqgvamm...

UnhappyGirL
07-26-2009, 05:07
abe tova "she si ostanmme priqteli" sam go chuvala ne vednyj... ne mojesh da ostanesh priqtel s 4ovek s kogoto do oniq den ste si kazvali che se obichate... i ste delqli po4ti vsi4ko... i shtom ti stava kofti kogato si govorish s nego..em prosto ne mu pishi..az pone taka pravq s bivshite si, s koito uj sme si kazali che she sme si priqteli ama i na men mi stava kofti kat si pisha s tqh i gi otbqgvamm...

Аз все още не съм сигурна какво искам 8-) :? . Но не знам, наистина, как ще се получи едно приятелство между нас :( ... Може би, някой ден, след известно време, ще мога да поговоря спокойно с него и ще се разберем, но сега все още не искам каквито и да са разговори с него :?

InloveAgain
07-26-2009, 06:44

Аз все още не съм сигурна какво искам 8-) :? . Но не знам, наистина, как ще се получи едно приятелство между нас :( ... Може би, някой ден, след известно време, ще мога да поговоря спокойно с него и ще се разберем, но сега все още не искам каквито и да са разговори с него :?

Наистина за момента е по-добре да не бъдете дори прители .. 8)
Иначе може да реши да ти споделя някви раоти за новата си приятелка или нещо свързано с нея -мисля.,че това няма да ти е никак приятно .. :(

UnhappyGirL
07-26-2009, 08:17

Иначе може да реши да ти споделя някви раоти за новата си приятелка или нещо свързано с нея -мисля.,че това няма да ти е никак приятно .. :(

Ако иска да ми е гадно със сигурност ще го направи :?

valdesbg
07-26-2009, 08:35
Само за протокола - само след една много силна любов може да има приятелство като хората. Защото точно тази любов се трансформира. А иначе вятър работа.

И не, не говоря празни приказки. Точно това направихМЕ с бившата ми. Почти три години ходихме, сега сме повече от перфектни приятели.

gabsit000
07-26-2009, 10:26

ахаха..ами ако е някъв загубеняк (каквито са повечето момчета в днешно време)...що да не го направи..ама нищо няма да спечели с това..и бившия ми викаше..ше си остане приятели..дара бара..ние сме от едно даскало..като се хвана с една друга от у-ще мн яко ми беше да ги гледам как се мляскат... :?

UnhappyGirL
07-26-2009, 11:07

ахаха..ами ако е някъв загубеняк (каквито са повечето момчета в днешно време)...що да не го направи..ама нищо няма да спечели с това..и бившия ми викаше..ше си остане приятели..дара бара..ние сме от едно даскало..като се хвана с една друга от у-ще мн яко ми беше да ги гледам как се мляскат... :?

Каквото иска да си мисли, аз не искам мен да ме боли .. :? За сега нищо няма да правя, но ако ме потърси знам какво да му кажа ... :grin: :(