View Full Version : Цикълът ми закъснява страх ме е...
gotinoger4e
07-26-2009, 00:48
Здравейте цикълът ми закъснява с 4-5 дена страх ме е ужасно търсих в интернет и разбрах че може да е киста на яйчникът адски ме е страх аз съм девствена така че няма как да съм бременна какво да правя...!?!
:( :shock: :shock:
Kukumqvka
07-26-2009, 01:04
тцц стига бе.. на мен като ми закъсня с цял месец и кво?- ем нищо,добре съм .. Мисля че и ти също
kalpazanka
07-26-2009, 06:53
Имаш ли болки в малкия таз? Нежелано окосмяване /над горната устна, около ареолите на гърдите, по брадичката? Наднормено тегло? Упорито акне? Колко дни ти е МЦ? А менструацията?
Не се шашкай..и на мен ми закъснява всеки месец пък нищо ми няма ;)
Anarchya2
07-26-2009, 08:21
Имаш ли болки в малкия таз? Нежелано окосмяване /над горната устна, около ареолите на гърдите, по брадичката? Наднормено тегло? Упорито акне? Колко дни ти е МЦ? А менструацията?
яяяя не ти ма побърка :lol: :lol: :lol:
150 въпроса едно след друго все едно е на разпит така се почувствах като ти четох коментара 8-) 8-) 8-)
Ами ако ти беше подранил, дали щеше да пишеш тук?
Като ти закъснява малко не е проблем. И ако толкова те притеснява, просто си купи тест!!!
Като ти закъснява малко не е проблем. И ако толкова те притеснява, просто си купи тест!!!
Приятел, коя част от "девствена съм и неможе да съм бременна" не разбра? :-D
Винаги съм вярвал в непорочното зачатие :grin: :grin: :grin: :grin:
kalpazanka
07-26-2009, 09:46
яяяя не ти ма побърка :lol: :lol: :lol:
150 въпроса едно след друго все едно е на разпит така се почувствах като ти четох коментара 8-) 8-) 8-)
Идеята беше да си отговори на тези въпроси, преди да започне да се психясва и изживява като хипохондрик. ;)
Подозира киста, без да споменава нещо съществено, освен че менструацията й закъснява. :?
Спокойно!Закъснял ти е просто,това се случва дори от напрежение и нерви.Не си филмирай приятелят ако само с толкова ти закъснява е моят съвет... :x
kalpazanka
07-26-2009, 10:25
Спокойно!Закъснял ти е просто,това се случва дори от напрежение и нерви.Не си филмирай приятелят ако само с толкова ти закъснява е моят съвет... :x
Тя не води полов живот. ;)
Punisherrr
07-26-2009, 19:17
Изтрих всички ненужни коментари. MaLty,l0lz,Xitap - надявам се без повече лигавщини.
А аз пък искрено вярвам, че женските проблеми не могат да се решат от момчета като нас, затова не се меся в такива теми.
Ако си пътувала или си била под стрес има голяма вероятност това да ти повлияе. :)
Xrisenceto
07-26-2009, 21:38
ми върви да се прегледаш :? божеее...
Фактори безброй има. Жеги, атмосферно налягане, баланс в организма и т.н. А ако толкова си притеснена, иди на преглед, макар и според мен да е излишно!
mOBSCENE
07-26-2009, 21:55
тцц стига бе.. на мен като ми закъсня с цял месец и кво?- ем нищо,добре съм .. Мисля че и ти също
на мен ми закъсня с два месеца и половина. 8-)
Нищо ти няма на една приятелка и закъсня с 2 месеца и майка и мислеше , че е бременна :D :D :D :D :D :D
лекар?? по скоро отивай
п.с. може да ти се обърка менструацията от тва променливо време.. :P
Extremescream
07-27-2009, 07:39
Здравейте цикълът ми закъснява с 4-5 дена страх ме е ужасно търсих в интернет и разбрах че може да е киста на яйчникът адски ме е страх аз съм девствена така че няма как да съм бременна какво да правя...!?!
:( :shock: :shock:
Това твоето ми напомня на виц-човек отива в бибилиотеката да потърси книга по медицина,за да види какво му е.И както си чете изведнъж след всякак следваща прочетена болест осъзнава,че я има.И търчи към аптеката,като иска лекарства за 30-50 болести.Естествено аптекаря му се смее и му дава бележка-НЕ СИ ПОСТАВЯИТЕ САМИ ДИАГНОЗИ!
И да и кажа,за 4-5 дена закъснение не се притеснявай,още повече,че си девствена.А и предполагам още не ти е редовен.
Но ми стана смешно за това в интернет. :razz:
Magic_Girl
07-28-2009, 08:27
Споко бе момиче. И на мен ми се е случвало при това не съм девствена. Понякога се получава при смяна на сезоните, лека настинка или някакъв хормонален дисбаланс. Ще ти дойде. Споко.
като ти закъснее повече от седмица тогава се притеснявай ...
roadrunner
07-28-2009, 11:06
И к'во като закъснява ... много фактори могат да влияят за това
На мен пък ми дойде 12 дена по-рано пък мисля, че нищо ми няма :) :-o
Kukumqvka
07-28-2009, 12:17
Ti Ne/ Q USpokoQvai SIg si BremenA!!! :shock:
казах,че нищо ми няма 8-) значи не съм ,умнико :shock:
BePoHuKa
07-29-2009, 02:06
Нищо ти няма на една приятелка и закъсня с 2 месеца и майка и мислеше , че е бременна :D :D :D :D :D :DНа тва не му се вика да ти закъснее, а да прескочи ;) 2 месеца..не е шега работа! Аз ако бях,щях да съм минала всички лекари в града :D
nolaivanova
07-29-2009, 06:53
Понякога се случва, но това не е доказателство, че има някакъв проблем.Ако не ти дойде въобще цял месец тогава търси лекар.
sweetchef
08-04-2009, 20:26
Еми още не ти се е регулирал и за това. :)
на мен ми закъсня с два месеца и половина. 8-)
:shock: :shock: :lol:
YourPoison
08-05-2009, 13:35
не се притеснявай бе .. а и нали си девствена .. на мене ми е закъснявало и с 1 месец и половина и нищо ми нямаше .. : )
brokeninside13
08-05-2009, 14:37
:lol:
presityxo
08-05-2009, 15:34
Не може да е точен като Швейцарски часовник :lol: :lol: :lol:
therichbitch
08-05-2009, 19:05
егати хипохондриците сте тука, щом си дествена едва ли си над 16-17-18, което само ми говори, че още не се е регулирал,на мен преди ми е прескачал и по 2 месеца, ма не съм тичала на лекар :-x
nefchi_bs
08-05-2009, 20:13
:lol: Най-вероятно нищо ти няма и ти закъснява,защото се притесняваш...
uNvaLuabL3
08-05-2009, 20:25
нищо ти няма, дишай спокойно, просто още не се е регулирал ;)