Влез

View Full Version : Оргазъм

ilf
07-26-2009, 21:49
Здравейте един приятел ми каза че няква му била чикий с краката си хванало му го между ходилата и почнала да му го лъска и вика че било много възбуждащо супер много се възбудил и свършил супер яко и фърлил много сперма.На някой правили ли са му и възбуйдащо ли е ?

Xitap
07-26-2009, 21:51
Това си е просто различен вид чикия. Не е лошо, но пък не е и кой знае какво. Става ей така за разнообразие.

13
07-26-2009, 22:21
........

Schweik
07-26-2009, 22:37
На мене са ми били чекия с клещи.Много е възбуждащо и много сперма хвърлих!!! :grin: :---) Направо боядисах тавана...

Xitap
07-26-2009, 22:38
Най-яко е да си го тряскаш с вратата. Е тогава ставаш като Куронатора!!!

MaLty
07-26-2009, 22:47
:shock:

scanadal
07-27-2009, 08:44
На това не му ли викаха footjob :-o
И на мен един познат ми е казвал,че му била много възбуждащо,когато му правят.Малко ми е странно... :neutral:

zqpako
07-27-2009, 08:53
С лакти е по яко :?

slaveto1989
07-27-2009, 09:01
^ Лакти,мамин сладък :wink:
Иначе няма лошо,в секса не бива да има много табута :wink:

zqpako
07-27-2009, 09:05

Еххх, како нямаше да разбера без тебе ... благодаря ти, направи ми живота по-хубав!

slaveto1989
07-27-2009, 09:08

Еххх, како нямаше да разбера без тебе ... благодаря ти, направи ми живота по-хубав!молА :razz: :razz: :razz:

golqmumnik
07-27-2009, 09:19
Пробвай с мишници,много е яко,толко сперма фърлих,че момата си намаза цяла филия Златна Добруджа :grin:

Sladurcho
07-27-2009, 09:37
Пробвай с мишници,много е яко,толко сперма фърлих,че момата си намаза цяла филия Златна Добруджа :grin:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MC_JAMAL
07-27-2009, 14:08
Здравейте един приятел ми каза че няква му била чикий с краката си хванало му го между ходилата и почнала да му го лъска и вика че било много възбуждащо супер много се възбудил и свършил супер яко и фърлил много сперма.На някой правили ли са му и възбуйдащо ли е ?

Аз ти предлагам друго да направиш ако си момиче. Със задните си части (бузите) захвани леко члена му и мърдай нагоре-надолу, чикия му прави със задника, сееш се. Ако не става, яж една седмица сухи пасти да ти стане голям задника и ще стане, но спортувай, че от много сухо се появяват хемороиди и става кухо...Изобщо няма да е възбуждащо

galkata
07-27-2009, 14:59

Аз ти предлагам друго да направиш ако си момиче. Със задните си части (бузите) захвани леко члена му и мърдай нагоре-надолу, чикия му прави със задника, сееш се. Ако не става, яж една седмица сухи пасти да ти стане голям задника и ще стане, но спортувай, че от много сухо се появяват хемороиди и става кухо...Изобщо няма да е възбуждащо
Хахаха, интересна идея... :-D :D :razz:

Ent
12-01-2009, 14:36
Карайте само на секс и смучки под мишниците :D гарантирам че много ще се изкефите :grin: :grin:

fire_magic
12-01-2009, 15:01

Хахаха, интересна идея... :-D :D :razz:

e na tva nemu li se vikashe ruska 4ekiq :-o

Buhtaaa
12-01-2009, 15:11
Още малко ще кажете че между пръстите на ръцете краката ушите и не знам още къде си биете чекии ебахтиииии ужаса ... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

Bobolinka
12-01-2009, 15:32
qko e :) :P

LittleDude
12-01-2009, 16:30
крачна чекия :lol: :lol: :lol:

MyNameIsDidi
12-01-2009, 16:44
:D :D :D

bqsna_teenagerka
12-01-2009, 17:25
:shock: :-& ааа бляякк аз хич не си падам по "footfetish" и по тая чекия с краката изглежда ми супер противно! не ме кефи@

misslowe
12-01-2009, 17:48

Хахахах ++ :grin: :grin:

Roland
12-01-2009, 19:43

Хахахах ++ :grin: :grin:
:razz: :razz: :razz:
По въпроса : Ми не не съм пробвал и не ми се струва по възбуждащо и ХИЧ не ми се вярва точно от това да "ХВЪРЛЯ" повече ама както и да е :razz: :razz: :razz:

Bixel
12-01-2009, 20:41
От кога фърлянето на много сперма означава по-добър оргазъм?

Ти верно си прос пич...