View Full Version : Писна ми от нейната прикритост
Nofacenoname
07-26-2009, 23:53
Здравейте.Историята е мноого дълга за да не ви занимавам,ще я съкратя.Надявам се да не ви оттегча,просто се опитвам да намеря отговора.Познавам се с въпросната мадамата 4 години и я познавам (поне си мисля) добре.Та историята е следната..Тя си имаше приятел с които бяха доста време през това време поради обстоятелствата ние се виждахме всеки ден и почти целия ден бяхме заедно неразделно близки,но дойдеше ли нейния приятел всичко спираше,а аз постоянно и показвах колко държа на нея и колко я обичам,но уви не го оценяваше.И така мина се доста време вече не се виждаме,тя се раздели с нейния приятел и тогава дойдоха проблемите за нея,загуби роднина и стана неознаваема(за което напълно я разбирам),а аз глупака се чудя как да бъда до нея,как да я зарадвам,как да я накарам да не мисли за случилото се,но уви казвах и че я обичам,че я разбирам и искам да съм до нея,но не бях оценен.И така мина се доста време около години без да се виждама или да контактуваме реших 1 ден да й се обадя да я чуя просто как е,но не вдигна.Видяхме се случайно 1 ден като я попитах,защо просто не ми каже да не я безпокоя вместо да се крие и да не вдига-както винаги имаше оправдание винаги съм я хващал в кофти момент и така почна да се държи както преди,поговорихме си и се разбрахме да ми се обади да се видим,както винаги остана с разбирането,а аз влюбен до уши балък.И така писах и след около 2-3 седмици ако иска да се видим но никакъв отг отново.Та просто ми е чудно,защо не ми каже да не я занимавам повече много добре знае че съм открит човек и обичам да ми се казва всичко в очите,а ме кара да нахалствам(нещото което адски мразя)Мен ми е ясно,че тя няма чувства,но защо просто не ми го сподели не ми е ясно.Благодаря на хората които прочетоха темата просто реших да споделя с вас,надявам се не съм ви отегчил :).Благодаря
Това, че ти си открит не значи, че и тя е .. явно е решила, че по-доброто решение е да те отбягва, но и да отрича .. :? :? Не я търси повече .. ако желае нека те потърси сама ... :? :?
Nofacenoname
07-27-2009, 00:00
Мда Hilary_ права си аз повече няма да я потърся,аз не съм палячо който може да бъде разиграван,но също така и разбирам,че все още не е оправила от загубата затова я попитах в прав текст да ми каже каквото има.Какво да ти кажа в доста кофти ситуация попаднах момиче което познавам от доста време да не смее да ми каже каквото има,най-малкото от едното приятелство което сме имали :?
Много детинска постъпка човек тая девойка не заслужава и да се изплюеш отгоре и.Ей такива лапешки игрички най ги мразя да даваш надежди и после да се правиш на отнесен аз ако бях на теб просто щях да я залича от живота си и здравей не бих и казал.Питаш що е прекрита ми тя не е прекрита брат просто много тъпа путка такива миндили като нея out.
Така е .. но нали знаеш .. различни хора.. различни разбирание и мислене ... явно тя е решила, че така е по-добре ... :? :?
Радвам се поне, че си се осъзнал .. макар и не много на време .. :( :(
Priceless
07-27-2009, 00:03
Защото й е кеф да получава внимание ;)
Nofacenoname
07-27-2009, 00:07
Хил аз го знам от много време просто не ми се искаше да е така,аз я познавам добре както и тя.Но така е колкото повече обичаш даден човек и го показваш-толкова по-зле изглеждашв нейните очи влюбен глупак който е готов да направи всичко е да ама не този път е края,нито съм на 12 години да ме разиграват нито съм някой балък който не е виждал момиче просто исках да я обичам и да бъда обичан,но уви тя губи,а животът продължава :) :smt006 :smt006
Евалата авторе!!! =D> =D> =D>
Айде със здраве .. ии много биричка (пийни и за мен) .. :D :D :wink:
Точно така човек прояви гордост и тва е като не става живот и здраве да е нито е единствена нито нищо лошото е че такива като нея понякога се осъзнават ама адски късно и после почват да мрънкат ама ти нали беше така нали беше иначе.Всичко с времето си тва е.
valdesbg
07-27-2009, 05:36
Щото момичетата авторе искат внимание.
Въпросната девойка да не е луда да си отреже кранчето, от което тече най-много такова.
Защо не иска да ти каже в прав текст нищо - защото не иска да те нарани. Пределно ясно и е че си влюбен, ясно и е че си открит, и ако ти каже всичко ще приключи. Но не се лъжи че е заради приятелството. Тя не иска да спира вниманието към нея. Ако изиграеш "отрязване", като хората, сама ще почне да те търси и нищо чудно да се влюби в теб. Но това при положение, знаеш какво правиш. А така като гледам няма да се получи.
Затова - поставяш я в графата просто познати, и си улесняваш живота.
Тя е гадна кучка на импулси. Има нужда да има човек до нея, но явно не те харесва. Когато се почувства сама е отворена към теб и се възплозва от чувствата ти. Момента, в които е с някого - тя те забравя. Тя не е прикрита... Използва те. Това със загубите на роднините не е точно така. И аз съм губил роднина и знам какво е. Но точно тогава близките приятели стават още по-близки, защото човек започва да оценява по-обективно живота на всеки един близък. Зарежи я. Бих те нарекъл идиот, защото всички ги наричам така, но виждам, че си свестно момче. Не се занимавай с кучки като нея, защото те само ти съсипват живота.
Станал си кошче за душевни отпадъци. Заеби я и не я отразявай. Колкото по-малко си заинтересован, толкова повече си търсен!
Dollystar
07-27-2009, 07:34
Ще видиш, че ако я оставиш да пасе накрая сама ще те повика! :-)
NeZaPoznat
07-27-2009, 07:50
но уви казвах и че я обичам,че я разбирам и искам да съм до нея,но не бях оценен.
Тотална грешка онбре !! :?
aloveyou
07-27-2009, 08:55
Защото не иска да ти каже в прав текст нищо - защото не иска да те нарани. Пределно ясно и е че си влюбен, ясно и е че си открит, и ако ти каже всичко ще приключи. Но не се лъжи че е заради приятелството. Тя не иска да спира вниманието към нея. Ако изиграеш "отрязване", като хората, сама ще почне да те търси и нищо чудно да се влюби в теб. Но това при положение, знаеш какво правиш. А така като гледам няма да се получи.
Затова - поставяш я в графата просто познати, и си улесняваш живота.
valdesbg много е прав/а...Поставяш я в графата познати и си продължаваш да живееш...
А и тя няма да ти бъде единствената любов..Ще срещнеш друга - която ще те обича,а и ти нея..
valdesbg
07-27-2009, 09:00
aloveyou - мъж съм :)
XTREMEFREERIDE
07-27-2009, 09:16
Ами, щом тя няма желание.. зарежи.
InloveAgain
07-27-2009, 09:25
Ми да.. и на нея като на някои момичета , и харесва да знае,че има някъв си там ,който е готов на всичко за нея,който би и помогнал и би направил каквоото пожелае. И поне това нещо тя го знае ,си мисли,че може да прави каквото си иска с теб и да разиграва като кученце,ама недей да и се даваш повече.Колкото и да ти е гадно за състоянието,което тя може би още не е првживяла я остави. Колкото по-добре се опитваш да се държиш с нея - тя ще става все по нахална и ще ти се качва на главата.Остави я и чакай тя да те потърси,ако го направи,тогава вече ти ще си решиш дали да и отвърнеш с внимание,което поне според мен няма да заслужава след глупавите си постъпки спрямо теб. :)
dimitar_ak
07-27-2009, 11:32
Пич, защо трябва в прав текст да ти каже, че не я интересуваш? Тя ти го е показала по всички начини. Просто се откажи от нея. Не я вълнуваш