Влез

View Full Version : Дайте едно съветче

mi6aki
07-27-2009, 06:26
Абе хора дайте едно съветче.Ето го и проблема: значи с майка ми нонстоп се караме за некви глупости.Примерно снощи пращаме за цигари и некви др глупости, обаче цигари нямаше там от дето и копувам, а на др места не ми дават щот ме знаят на колко съм.И като се прибрах и и казах, че няма цигари тя ми се развика, че не съм и взел некви др(а преди да изляза я питах ако няма кви да и взема, а тя ме пренебрегна) и аз понеже съм леко избухлив се изнервих и почнах аз да и викам, че не ми е казала кви др да и взема и тя веднага използва че баща ми си е в нас(и е свидетел на случката) и ми вика:"Я не ми викаи ти да не си ми мъж че да ми говориш по тоя начин!", което още повече ме издразни щот тя се държи с мен кат все едно съм и доведен от улицата, а после аз съм и виновен.И аз и викам "Хубаво не съм ти мъж ама съм прав нали?" и тя млъкна.Е това е проблем плс дайте по едно съветче щот ми писна вече. :(

BePoHuKa
07-27-2009, 07:01
Опитай си да си премълчаваш..и аз ВЕЧНО се карам с родителите си,защото съм устата когато съм ядосана,а и те не са цветя за мирисане..Тинейджър ли си ? Тогава няма какво да си говорим.. почти винаги е така за жалост :( Компромисите са му майката..

AceXe
07-27-2009, 07:04
САветче не мога да ти дам, неграмотнико... Но мога да ти дам сЪветче.

Майка ти е идиот. И ако продължава така ще те осакати психически. Както пишеш ти давам поне едно около 15 години. Не може да ти казва "Да не си мъж, че да ми говориш така?!". Не се връзвай, защото познавам такива хора, които се връзваха на глупостите на родителите им и станаха най-големите срамежливци, комплексари и т.н. Майка ти като иска цигари ще й кажеш, че не си мъж и по-тъмно не можеш да излизаш. Да ходи тя да си ги купува. Ако баща ти я подкрепи - тогава имаш проблем. Все пак опитай се с него да поговориш.

Но имай в предвид, че караниците са ежедневие в почти всяко семейство. Не се надявай да постигнеш мир и спокойствие. Поне не задълго.

mi6aki
07-27-2009, 07:17
сори за грешките в написаното ама малко бързах а ако искаш мога да го пренапиша по начина по който пиша в скайп тогава нема да разбереш и думичка

"Да не си мъж, че да ми говориш така?!"
ти маи не можеш да четеш. тя каза - "Я не ми викаи ти да не си ми мъж че да ми говориш по тоя начин!" смисал да не съм женен за нея.
а за останалото тя наистина е идиот и баща ми понякога я подкрепя но иначе по често е на моя страна и да на 15 съм

AceXe
07-27-2009, 07:23
сори за грешките в написаното ама малко бързах а ако искаш мога да го пренапиша по начина по който пиша в скайп тогава нема да разбереш и думичка

ти маи не можеш да четеш. тя каза - "Я не ми викаи ти да не си ми мъж че да ми говориш по тоя начин!" смисал да не съм женен за нея.
а за останалото тя наистина е идиот и баща ми понякога я подкрепя но иначе по често е на моя страна и да на 15 съм

Аз ли не мога да чета? Първия път го беше написал без "ми". И както виждам си го редактирал. Хах интересно как не мога да чета, ама ти уцелих точно годините... Много обичам такива като теб на дребно да ме изкарват идиот... Неуспешно при това. И ти не заслужаваш да си в този форум. Егати уважението, егати нещото.

mi6aki
07-27-2009, 07:34

Аз ли не мога да чета? Първия път го беше написал без "ми". И както виждам си го редактирал. Хах интересно как не мога да чета, ама ти уцелих точно годините... Много обичам такива като теб на дребно да ме изкарват идиот... Неуспешно при това. И ти не заслужаваш да си в този форум. Егати уважението, егати нещото. абе ти си мноу зле поправих последното "съветче" а тва че си ми познал годинкитеси е твои проблем. аре нема да се заяждам повече не ми се занимава

AceXe
07-27-2009, 07:44

Аз ли не мога да чета? Първия път го беше написал без "ми". И както виждам си го редактирал. Хах интересно как не мога да чета, ама ти уцелих точно годините... Много обичам такива като теб на дребно да ме изкарват идиот... Неуспешно при това. И ти не заслужаваш да си в този форум. Егати уважението, егати нещото. абе ти си мноу зле поправих последното "съветче" а тва че си ми познал годинкитеси е твои проблем. аре нема да се заяждам повече не ми се занимава

Ми докажи го ;)

lovec
07-27-2009, 09:14
баси хората за ко спорите ве....хаха

Ilikeliljon
07-27-2009, 09:46

Майка ти е идиот. И ако продължава така ще те осакати психически. Както пишеш ти давам поне едно около 15 години. Не може да ти казва "Да не си мъж, че да ми говориш така?!". Не се връзвай, защото познавам такива хора, които се връзваха на глупостите на родителите им и станаха най-големите срамежливци, комплексари и т.н. Майка ти като иска цигари ще й кажеш, че не си мъж и по-тъмно не можеш да излизаш. Да ходи тя да си ги купува. Ако баща ти я подкрепи - тогава имаш проблем. Все пак опитай се с него да поговориш.

Но имай в предвид, че караниците са ежедневие в почти всяко семейство. Не се надявай да постигнеш мир и спокойствие. Поне не задълго.

Като изключим грубия тон, съм напълно съгласен с мнението :) :)

Amateur
07-27-2009, 15:28
Избягваи конфликтите...

mariqqqqq
07-27-2009, 19:04
брои до 10 преди да и отгожориш иии ще видиш коко е полезно :grin:

kombarka
07-27-2009, 19:34
Съюзи се с баща ти... :o

Nakadah
07-27-2009, 19:41
Абе хора дайте едно съветче.Ето го и проблема: значи с майка ми нонстоп се караме за некви глупости.Примерно снощи пращаме за цигари и некви др глупости, обаче цигари нямаше там от дето и копувам, а на др места не ми дават щот ме знаят на колко съм.И като се прибрах и и казах, че няма цигари тя ми се развика, че не съм и взел некви др(а преди да изляза я питах ако няма кви да и взема, а тя ме пренебрегна) и аз понеже съм леко избухлив се изнервих и почнах аз да и викам, че не ми е казала кви др да и взема и тя веднага използва че баща ми си е в нас(и е свидетел на случката) и ми вика:"Я не ми викаи ти да не си ми мъж че да ми говориш по тоя начин!", което още повече ме издразни щот тя се държи с мен кат все едно съм и доведен от улицата, а после аз съм и виновен.И аз и викам "Хубаво не съм ти мъж ама съм прав нали?" и тя млъкна.Е това е проблем плс дайте по едно съветче щот ми писна вече. :('

баце
набии си 2 шамара
и си седни на д-то
ако трябва и на майка си набии 2
и спрете да пишете такива тъпи теми

YakUZa777
07-27-2009, 22:21
Обикновено аз като се ядосам викам повече от майка ми и тя млъква преди мен, щото не и се слушат глупостите ми.

sp33der
07-28-2009, 21:34
О няма да се притесняваш.По цял ден живея така.Научаваш се да я игнорираш и да отговаряш само когато се налага и само, както на нея ще и хареса.За сега родителите имат властта :D

Nakadah
07-29-2009, 03:13
абе май некой ми е делнал мнението
как и да е
ще го турим на ново
набии си 2 шамара
и седни да помислиш на свежо

zevzeck
07-29-2009, 08:03
Peace :smt003

ByK
08-01-2009, 13:35
И аз съм същата майка ми ми прави забележка за всяко нещо , което правя и защо .. не и отговорям по простата причиа за да не се заяждам но кипне ли ми не ми пука и я увиквам :(

kinkygirl
08-02-2009, 16:59
емм..според мен трябва да седнеш и да поговориш с майка си за държанието и.. кажи и че вече ти е писнало да се карате и и обясни някои неща и да те посъветвам по-спокойно действай с нервите до нищо хубаво не водят айде успех :)

Marrisa
08-02-2009, 17:01
е кво къветче,тя май не може да те трае много :oops: