Влез

View Full Version : Помощ

lentinko
07-27-2009, 11:07
Хора от доста време не сьм имал приателка ако сьм имал то тя ще е някои онлаин ... моля ви помогнете ми да си намеря и ми кажете как да я убедя да ме хареса или нещо от този сорт знам че темата е тьпа но моля ви отговорете ми :(

MaLty
07-27-2009, 11:21
Ние кфо да напрайм..да дойдем да я свалим вместо теб? Пред компа с висене във форуми няма да стане ;)

ameli
07-27-2009, 11:22
Хора от доста време не сьм имал приателка ако сьм имал то тя ще е някои онлаин ... моля ви помогнете ми да си намеря и ми кажете как да я убедя да ме хареса или нещо от този сорт знам че темата е тьпа но моля ви отговорете ми :(

няма да убеждаваш никой - убеди себе си - любовта не става на сила

и аз искам много неща, ама няма .. примири се и бъди себе си

l0lz
07-27-2009, 11:25
Искаш да кажеш, че всичките имена на приятелките ти до ся са завършвали на .jpg и не си ги виждал? :shock:

Ilikeliljon
07-27-2009, 11:41
Искаш да кажеш, че всичките имена на приятелките ти до ся са завършвали на .jpg и не си ги виждал? :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Хахаха .jpg. Момче опитай се там навън да направи нещо, онлайн само не става. Всеки може да бъде всеки онлайн, но в реалността може да бъде само и единствено себе си. Така че се стягай, излизай повече и се запознавай с хора, така стават нещата. :-o :-o

golqmumnik
07-27-2009, 11:48
Напий я и ша та ареса къв ще да си 8)

xplay
07-27-2009, 11:51
Виж в раздел "Любов" важната тема "Как да се харесаме на момиче..."
Автор: valdesbg :)

hamilcar
07-27-2009, 11:58
Виж в раздел "Любов" важната тема "Как да се харесаме на момиче..."
Автор: valdesbg :)

Само ще добавя линк към темата -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838
С това смятам тази тема за приключена.