View Full Version : Интересно .. чух,че ..
Абе хора,чух че ако първият път е без презерватив възможността да забременееш е много малка,но лично аз не искам да рискувам :booooomb: Как да се изразя .. ако го мушне няколко пъти без презерватив и свърши извън мен не е ли също добра възможност ?
LesbianGirl
07-27-2009, 12:43
Ако не е свършил в теб няма опасност.
Но независимо дали е първи път или стотен - задължително с предпазни мерки!
mOBSCENE
07-27-2009, 12:43
Каквоо?! :shock:
Абе момиче... :lol:
Същата си е вероятността!
Можеш да забременееш без да е свършил в теб.
абе я не рискувайте ... независимо дали 1ви, 2ри и т.н. възможността си я има ...
LesbianGirl
07-27-2009, 12:44
Ъ, и защо не си зададеш въпросите в една тема направо? :-o
bloodylips
07-27-2009, 12:44
явно грешно си чула дали от 1ви и ли от 100тния път вероятноста е една и съща ...а иначе МУШКАЙТЕ се на воля .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ами нещо съм се засилила с темички сичко ми цъква едно след друго :D
LesbianGirl
07-27-2009, 12:50
То ако така ти "цъква" и със секса.......
То ако така ти "цъква" и със секса.......
Не мисля че едното има общо с другото :P Имам човека до себе си,решили сме го, а и мисля че съм готова :) Попитах каквото ме интересува и е очевидно че търся отговори а не упреци :? :)
MC_JAMAL
07-27-2009, 12:58
Абе хора,чух че ако първият път е без презерватив възможността да забременееш е много малка,но лично аз не искам да рискувам :booooomb: Как да се изразя .. ако го мушне няколко пъти без презерватив и свърши извън мен не е ли също добра възможност ?
Можеш да забременееш дори и ако си стоиш девствена, а той само го втрива в теб (гали). Ти се възбуждаш и твоето количество семенна течност се рамножава самостоятелно като бактерийте и една част от семенната ти течност атакува безащитните ти яйчници. Представи си какво е да забременееш девствена :? Ако пък искаш може да му дадеш да ти го мушне няколко пъти и ефекта ще е същия. Поне и аз така като теб от някъде чух, но не съм сигурен дали ще стане така. Пробвай довечере и утре пусни само ЕДНА тема и опиши всичко с най-дребните подробности 8-)
NeZaPoznat
07-27-2009, 12:58
Абе хора,чух че ако първият път е без презерватив възможността да забременееш е много малка,но лично аз не искам да рискувам :booooomb: Как да се изразя .. ако го мушне няколко пъти В ГЪЗА без презерватив и свърши извън мен не е ли също добра възможност ?
Грешката е оправена !
няма значение за кой път ти е..
и от 1вия път може да се забременее..
Punisherrr
07-27-2009, 19:38
Имаш отговор.
> НЕ прави глупости - ползвай презерватив - доста по-просто е от неприятностите,които може да си навлечеш заради едното ''да го мушне малко не е ли добра възможност ?'' ...