View Full Version : Как да го резна?
Muse_of_Madness
07-27-2009, 15:18
Понеже случката ми дойде като гръм от ясно небе и си нямам идея как да реагирам. Но стане ли дума за любов, романтична съм точно колкото кучешка тения и отговорът ще е задължително отрицателен. Ама как да бъда най-ясна и има мининални последствия?
http://i203.photobucket.com/albums/aa111/Nemesis371/untitled.jpg
Ако не искаш нищо просто му кажи, че не изпитваш същото към него.
Защо си му дала фалшиви надежди...
"Im sorry but i just dont like you and it will be better if you just forget about me as im willing to do. The problem is in you."
ItalianMafia
07-27-2009, 15:34
^ Бих казала същото.. Толкова ли си имала нужда да се чувстваш важна, че си го лъгала ? :-o
Muse_of_Madness
07-27-2009, 15:40
Лъгане?
Излязохме веднъж, нали, за да се накефя, че имаме чуждоземни студенти в града и да завържа някое познанство, оня взел се влюбил.
Научете неопитното дете как стават тия, та после лъжи.
ItalianMafia
07-27-2009, 15:45
^ Излязли сте един път.. Дала ли си повод той да си създаде някакви илюзии?
Ilikeliljon
07-27-2009, 15:47
Това писмо ми прилича на онези, дето ми ги пращат на пощата с цел да ми искат пари после :D :D :D Сега наистина сериозно, нищо не разбирам от писмото. Какво е станало, къде са се видели, къде е заминала авторката, той къде е заминал ей такива въпроси ми се появяват. :) :)
fire_cat
07-27-2009, 15:47
Трябва просто да му кажеш. Не можеш да предотвратиш последствията, защото не можеш да промениш реакцията му.
Кажи му, чисто и просто: "GTFO, I don't like you, okay?"..
Няма кво да се занимаваш. xD Или пък, го "резни" с няква брадва.. :lol:
Muse_of_Madness
07-27-2009, 15:51
Съдът да отсъди, ама още след едната лекция му казах, че любовната романтика за мен съществува само в "Дракула" на Стокър и Копола, а по излизането си плещех за прочетеното напоследък и едва го поглеждах, хах.
Muse_of_Madness
07-27-2009, 15:58
Фейспалм всъщност.
golqmumnik
07-27-2009, 16:06
Look,man,I don't think we could manage to be more than just good friends.I am honest because I don't want you to feel a good deal.I just don't feel like hurting your heart,so you'd better stop having false expectations to me.That's all,dude,sad but true!
Тва го измислих като за тъпа тийн комедия :razz:
просто кажи не не си му длъжна за нищо че да се чувтсваш виновна
Muse_of_Madness
07-27-2009, 17:14
http://i203.photobucket.com/albums/aa111/Nemesis371/untitled2.jpg
ОХ
DevilWish
07-27-2009, 18:09
Хубаво си му го написала.Ще е наранен, но поне си честна с него.
Аз щях да добавя, не е , защото не ми допадаш като човек или нещо такова, но просто не съм на вълна любов.Плюс това даже да се бяхте харесали взаимно, връзката щеше да е ужасно трудна, щом сте на много километри един от друг ;)
ThePowerOfLove
07-27-2009, 19:37
Браво, вече си успяла :)
Казваш му направо,писнали са ни женските оправдания че не може да се получи и тн..
Или
I don't give a shit about you jerk! Get off!