View Full Version : Нимфомани
graceless
07-27-2009, 15:58
Нимфомани?
какво всъщност представлява тази група от обществото
Вие нимфоман ли сте?
Имате ли такива приятели,които постоянно изпитват желание и пак,и пак,и пак
Разкажете още за нимфоманията,понеже не съм запозната :( Мисля,че е болестно състояние :( И не е особено приятно
Ilikeliljon
07-27-2009, 16:19
Мммда нимфонията е често болезнено желание за осъществяване на полов акт, включително фантазиране. Ако питаш мен може да се дължи на много работи - незадоволеност (душевна, а не физическа и именно за това изпитва нуждата си отново и отново), абе всякакви от тоя род, които са свързани с душата на човека и много рядко по медицински причини. :-o :-o
BePoHuKa
07-27-2009, 16:40
http://www.teenproblem.net/s/253.html;) Не съм нимфоманка и не познавам такива хора...
Anarchya2
07-27-2009, 19:23
Да обичам да си режа опашката и след 2 дена пак да ми расте и аз пак е режа...кое животно съм?Да да детенцето на 24 години с вдигнатата ръка да каже:Гущер (ЛАУЛ) :razz:
Xrisenceto
07-27-2009, 20:31
какъв въпрос :( мисля,че това не е чак толкова срещано състояние и просто се учудих че има зададен такъв въпрос :? по темата:не не съм и не мисля,че в този форум има такива хора защото тук повечето с 12-13 годишни пикли и пиклиовци (лично мнение)
under_black_sky
07-27-2009, 20:48
азззз с всеки изминал ден започвам да откривам ,че се превръщам в това чудо... 7 месеца аз едвамм издържам без секс... :o не мога да си го обясня ..е и все пак имам време да осъзная какво чудовище ще съм и не крия ,че никой не е убеден в себе си на никви години. :)
Аз съм умерен 5 от 7, това е нормално.
Еми чак нимфоман нз но посоятнно ми се прави секс,а като правя 5 мин след това отново ми се прави и съм на кокъл :D :D :D
BePoHuKa
07-27-2009, 22:30
Еми чак нимфоман нз но посоятнно ми се прави секс,а като правя 5 мин след това отново ми се прави и съм на кокъл :D :D :DХмм.. може и да си! Иди да ти вземат урина за да си сигурен! :razz:
Не количеството, а качеството момчета...
При мен 2-ри тек не се е налагало да правя... просто след първия сме протрити и буквално изнемощели... че понякога и кръв даже има.
ItalianMafia
07-28-2009, 00:28
^ Ауу, не знам как щях да преживея нощта ако ти не се беше похвалил..
По темата: Определено влизам в графата нимфоманки.. :oops:
Съгласна съм с Xrisenceto, че тук едва ли има такива имайки напредвид, че редовните потребители и най-вече тези в този раздел, са 12-13 годишни неориентирани деца..
Съгласна съм с Xrisenceto, че тук едва ли има такива имайки напредвид, че редовните потребители и най-вече тези в този раздел, са 12-13 годишни неориентирани деца..
Леко ве, секс богинята.. 8) :lol:
ItalianMafia
07-28-2009, 00:38
^ Това пък от къде го измисли ?
slaveto1989
07-28-2009, 03:00
:D :D :D :D палаву 8) :lol:
От тъпата ми кратуна. :booooomb:
ItalianMafia
07-28-2009, 03:23
От тъпата ми кратуна. :booooomb:
Хубуу 8-)
BePoHuKa
07-28-2009, 04:02
По темата: Определено влизам в графата нимфоманки.. :oops: Ако наистина беше нимфоманка нямаше да живееш в теен-а, а щеше да се ебеш ;)
Ебахти хората...някои от вас сякаш им се иска да са болни за секс. :shock:
Нимфоманията се характеризира с това, че болните от нея правят секс с много различни хора и имат постоянна цел да изпитат оргазъм, а не могат. Италианската мафия значи прави секс за спорта, щом мисли, че е нимфоманка!
pe4enkata
07-28-2009, 14:54
гадно е защото не можеш да се контролиращ
LesbianGirl
07-28-2009, 15:03
Чак нимфоманка не съм. Но понякога си мисля, че ми се прави секс повече от нормалното...
ItalianMafia
07-28-2009, 15:04
Чак нимфоманка не съм. Но понякога си мисля, че ми се прави секс повече от нормалното...
golqmumnik
07-28-2009, 16:19
С 200 и кусур мнения на ден-бахти :lol: Сигурно не ставаш от компа и гаджето те чука през дупка в стола,щото ти е залепнал задника направо :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Нз защо но винаги съм готов за секс :grin: :grin: макар да съм нямал възможнаста ... понеже имах една сериозна приятелка с която нямахме интимни отношения ... Иначе дори леко прошепване в ухото ми е нужно да се възбудя и да съм готов ... но тоя моя късмет :oops:
и да ме сАБудят в 3,00 сам готов абе 24/7 сам готов ако ще 3пъти да съм ебал после пак искам :?
Zaharinka
08-20-2009, 23:05
Имам наклонности,но бих го определила като хиперсексуалност :oops:
SunShinePearl
08-20-2009, 23:22
... +1 :-D
zelenookata18
08-21-2009, 11:27
Не съм.правя го чесно,но чак нимфоманка :)