View Full Version : И гърдите ми отслабват...
Irenchety
07-27-2009, 17:37
На ограничения съм в момента тоест опитвам се да ограничавам калоричната храна и да се храня здравословно.Закусмам овесени трици или ядки с мляко ям много плодове и изобщо отбягвам тестените храни и сладкото.Виждам че има наистина ефект но дори и на местата, на които не искам се посмаля отслабвам.Въобразявам ли си или наистина имам чуството, че и гърите и дупето ми се смаляват, ако е истина какво да правя? :o
Irenchety
07-27-2009, 17:39
Не исках да кажа че изобщо не ям сладко и тестени храни понякога си хапвам и филийки или някакви бисквитки обаче повече ям здравословна храна
ами нормално е. цялото тяло отслабва, не можеш да им кажеш на гърдите да си седят все така пък на краката да станат като клечки :)
Irenchety
07-27-2009, 17:49
а какво да правя? :(
Когато отслабваш се "топят" подкожните мазнини. Предполагам, че имаш кожа върху гърдите? :-D
Неизбежно е... каквито и храни да избягваш, независимо от упражненията..
Тялото ти отслабва, а гърдите са част от него все пак и те неминуемо отслабват.
Цялото тяло отслабва .Не може гърдите ти да ставаш по - големи, а дупето по - малко .
чъвал съм че когато ти отслабнат и гърдите висвали верно ли е :shock:
Irenchety
07-27-2009, 18:54
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Little_Lady93
07-27-2009, 19:01
Не е верно.Като бях 36 кг тая зима просто нямах :-D Не висват а изчезват :(
aми аз след като отслабнах и на мен ми 'изчезнаха' всички женски форми .. смисъл нямам дупе имам подобие дори не мога да си намеря бански .. гърди нямам също .. и общо взето като отидеш на плажа хората те гледат с отвръщение .. така че спри се навреме не изгубвай женските си форми заради тъпото коремче прави коремни преси и всичко ще е наред
DarkKisss
07-27-2009, 19:23
Не е верно.Като бях 36 кг тая зима просто нямах :-D Не висват а изчезват :(
колко си висока?
Little_Lady93
07-27-2009, 19:24
161 или 162
Е ти какво си мислеше,че където искаш там ще отслабнеш???Това става с фитнес като наблягаш на местата където искаш да отслабнеш.Така като се лишаваш от храни е разбираемо да ти изчезват гърдите и не си въобразяваш въобще.Без да те плаша ( но това можеби ще стане) гледах едно предаване за момиче което започнало с диета и неможело да спре,искало да отслабне повече и повече и накрая от много добре сложена не остана нищо.Ще потърся материала в нета и ако намеря линк ще дам.А иначе пробвай с фитнес може и да стане нещо 8) 8) 8)
Имам чувството, че тук никой не знае какви процеси протичат в огранизма(надявам се да не е така) при редукция на калорииния прием. Всеки използва думата "отслабване" и с това се обяснява всичко. :-D :? О, Боже! Спрете се.Ще ме скъсате от смях. :lol:
Имам чувството, че тук никой не знае какви процеси протичат в огранизма(надявам се да не е така) при редукция на калорииния прием. Всеки използва думата "отслабване" и с това се обяснява всичко. :-D :? О, Боже! Спрете се.Ще ме скъсате от смях. :lol:
че ти да не си ластик бе ? :razz:
emin3mchet0
07-28-2009, 12:50
С диети наистина бюста става по - малък :(
malkoty_f4e
07-28-2009, 15:32
На мен пък ми се струва,че сега като е лято и като изляза със сутиен се изпотявам доста на гърдите.Има ли вероятност от това да станат по-малки?
Little_Lady93
07-28-2009, 15:55
На мен пък ми се струва,че сега като е лято и като изляза със сутиен се изпотявам доста на гърдите.Има ли вероятност от това да станат по-малки?
Това е просто пот.С първата чаша вода ще си възвърнеш "изгубеното" тегло.Това че колкото повече се потиш, толкова повече отслабваш е мит.Спокойно от това няма да станат по-малки
Newsgirl
07-28-2009, 18:04
По-голямата част от гърдите са мазнините, а чрез тази диета топиш мазнини, следователно... :-o
aloveyou
07-28-2009, 18:20
Неизбежно е... каквито и храни да избягваш, независимо от упражненията..
Тялото ти отслабва, а гърдите са част от него все пак и те неминуемо отслабват.
+1..Много правилно
Ако искаш да си по-слаба, ще се наложи да се примириш с по-малък бюст.
rachel_billson
08-03-2009, 19:34
Ако искаш да си по-слаба, ще се наложи да се примириш с по-малък бюст.
+1
CrazySweety
08-04-2009, 22:27
Ами нормално е.За кратко време отслабнах с 8кг.на 16 съм и сега съм като клечка и гърдите ми се стопиха.Така,че няма как да си запазиш гърдите,освен ако не спреш диетата. :)
mysticinside
08-07-2009, 19:50
Неизбежно е! Разбирам те напълно бях 62 килограма сега съм 50 и гърдите ми намаля ..не увиснаха,а намаляха ... просто когато губиш тегло с правилно хранене винаги се губи част и от бюста...аз предпочетох добрата фигура пред голямата пишна гръд :-D
П.С. пък и гокато бях дебеличка където пипнеш все ц*ц* беше а сега само на едно място има :-D :lol:
Неизбежно е! Разбирам те напълно бях 62 килограма сега съм 50 и гърдите ми намаля ..не увиснаха,а намаляха ... просто когато губиш тегло с правилно хранене винаги се губи част и от бюста...аз предпочетох добрата фигура пред голямата пишна гръд :-D
П.С. пък и гокато бях дебеличка където пипнеш все ц*ц* беше а сега само на едно място има :-D :lol:
Как свали тези 12 кг :)
mysticinside
08-07-2009, 19:57
Как свали тези 12 кг :)
Ми аз бях и по малко все пак бях към 61-2 килограмова дунда в края на 6-ти клас...не беше приемливо...спрях хляба,намалих сладкото,ядох кисело мляко ( обичам го ) като цяло не съм се ограничавала много, а и то не стана от раз...тогава за около 4-5 месеца бях свалила 6 килца ...и след това продължих...а и разделното хранене мноого помага :)