PDA

View Full Version : Как да ми дойде по-рано или по-късно?

Blestq6ta
07-28-2009, 08:41
Здравейте! :)
Пия противозачатъчни от доста време - "Yasmin", и наскоро реших да направя пауза. Спрях ги на 10-11 юли, дойде ми на 15.
Лошото е, че не знам дали цикълът ми е редовен ако не ги пия, и сега не знам и кога би трябвало да ми дойде. Знам, че по принцип периода е около 28 дни, но тук вече идва другия проблем. На 6-ти август заминавам на море, и ако смятам правилно, ще ми дойде тъкмо тогава...
Наистина, предполагам знаете колко е неприятно да си неразположена не море... Та искам да ви попитам дали случайно нямате идея как да ми дойде сега и да ми мине до тогава или да ми дойде към средата на август...
Мерси много, ще съм благодарна на всички, които дадат своето мнение... :oops:

rusoto_baby_f
07-28-2009, 09:20
Не си обърквай организма повече :? :? :? ....ползвай тампони по време на морето...
Или ако много държиш да го избегнеш...се консултирай с лекар...Той ще ти каже на-добре какво да правиш и какво да пиеш...

Успех :-) :-)

p3rf3c7
07-28-2009, 11:50
Да,най-добре е лекар да ти предпише лекарство или някакъв начин..чувала съм за аспирина,че предизвиква цикъла,но казват,че тече много.Не ти го препоръчвам и аз не бих го пила в какъвто и да е случай.Всъщност и аз искам да ми дойде по-рано(заради морето),но..незнам :(

DeadSilence
07-28-2009, 12:05
Не ти препоръчвам да възприемаш хапчета защото ч вредно за организнмаа и при такова състояние и аз мисляя да идеш на лекар. :)

ameli
07-28-2009, 15:26
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=266560

nestandartnata1
08-07-2009, 20:39
ами за предизвикване незнам, но за забавяне ти препоръчвам "ограметрил" това са хапчета и се пият 2-3 дни преди да ти дойде :)

Blestq6ta
08-14-2009, 11:30
Мерси много на всички! Днес сутринта се прибрах от море, на втория ден ми дойде цикъла :D Все пак, както се и надявах, течението беше изключително слабо (сигурно от климата) и даже не го усетих, мина ми на третия ден... Не пих нищо и съм много доволна! :grin: Тампонът му е майката! 8-)