Влез

View Full Version : Относно солариума

lorena
07-28-2009, 12:03
Здравейте. :) Преди малко се върнах от салориум . Ходих за първи път и ми се видя доста странно. Отидох там, взех си гел за получаване на интензивен тен (това пише на опаковката)-Intense Wild color 1-BRONZE SEA. Като за начало ми казаха , че трябва да се пусна на мин. минути. (по принцип знам , че е така). Не зная дали на всякъде е различно... мин. минути в този солариум са 6 . Е легнах аз .. но никой не ми предложи очила, за които по принцип зная , че са задължителни :? Минаха моите 6 минутки...и си тръгнах .Казаха ми , че не трябва да се къпя поне един час след това , за да има ефект от солариума. И имам един въпрос: След първия път има ли разлика , защото при мен няма абсолютно никаква...

Vincitore
07-28-2009, 12:06
Ххахахах :D Как искаш да има разлика от 1 път :D Една моя фр имаше забележима разлика чак след месец , ти за 1 път искаш :D

lorena
07-28-2009, 12:20
Ххахахах :D Как искаш да има разлика от 1 път :D Една моя фр имаше забележима разлика чак след месец , ти за 1 път искаш :D
xaxxa .... и аз зная така , НО съм чувала от приятелки, че при някои се забелязва минимална разлика. За това просто питам :x

under_black_sky
07-28-2009, 12:34
аз днеска забравих да питам дали дават някви гелове да се мажеме или да си нося аз... а и с бански или по бельо се ''печете'' :D в тоя солариум..

lorena
07-28-2009, 12:42
аз днеска забравих да питам дали дават някви гелове да се мажеме или да си нося аз... а и с бански или по бельо се ''печете'' :D в тоя солариум..
По прашки :D

xplay
07-28-2009, 12:45
Аз съм много против солариумите!
Дават се излишни пари, кожата се уврежда, после трябва да не се миеш и бла бла бла...
И не, няма разлика след първия път.
Не можеш ли да отделиш 20 мин. и да се напечеш на слънце?
На терасата, на басейн, на море?

Ufff
07-28-2009, 12:47
защо се печете с дрехи бе хора? аз си ходя гола, ако искам разлика ще ходя на плаж.

както и да е, нормално е да не виждаш разлика, тена се забелязва по-късно. също зависи и от силата на въпросния солариум. колкото до очилата, би трябвало да предлагат, въпреки че мн хора не ги искат за да няма разлика.

under_black_sky
07-28-2009, 13:06
А тияя мазила? Нещо за тях ?

Ufff
07-28-2009, 13:08
А тияя мазила? Нещо за тях ?
би трябвало да са за по-дълготраен тен и да хваща по-бързо. ама знае ли човек, мажи там, лошо няма

GaBiIi__
07-28-2009, 15:14
при мен имаше още след първия път ноо зависи
1.какъв е естествения ти тен
2.колко силен солариум си ползвала

malkoty_f4e
07-28-2009, 15:40
И при мен имаше лека разлика още след първия път.Ако не си много бяла след 3тия-4тия път би трябвало да имаш доста значителна разлика.

j_adore2
07-28-2009, 16:43
При мен се виждаше нещо след 10ия път сигурно,но солариума ми беше слаб.Ако си била на турбо има разлика про първия път.Ии не ти дават очила,ами едни като тапи такива кръгли се слагат на очите.Обикновено стоят в стаичката на солариума и навсякъде трябва да има .. ако не ги видиш - питай следващия път.

sladkish_14
07-28-2009, 16:44
И при мене беше от първия път.
При всеки си е индивидуално , аз не съм се мазала с нищо , когато ходех.Намери си вертикален солариум , по - хубав и бърз е ефекта и по чист.Ако си много бяла не влизай за 6мин , кой идиот те излъга , че това е минимума ?Аз първия път ако бях влезнала за 6мин щях да си оставя кожата вътре :? :x .. И по - добре влизай чисто гола :wink:

'xplay' много ограничено мислене. Не при всеки има ефект просто от басейн , тераса или двор.И 2 месеца на морето да седя няма да почернея изключително много.Солариума за много хора е едно добро начално ниво за преди море , плаж или двор !