View Full Version : Перфектната висо4ина за моми4е?
therichbitch
09-07-2009, 11:45
Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P
:lol: :lol: :lol: ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива :razz: :razz:
и да- стройна/ниска са несъвместими понятия :lol:
Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието. :)
1. защото темата не е за снимки
2. защото не си ти тая, която мен ще ме оценява :lol: :lol: :lol: недай си боже
3. това,че съм привърженичка на по- високите момичета, защото на мен ми изглеждат по- стройни и елегантни, не означава,че блестя с ръст от 180 см :lol:
П.П. Всички хвърляте нещата в крайности, никоя от които не може да е "перфектна"
За мен от 150-55 и над 180 вече става грозничко, но пак едното е по-грозно :lol:
blondeVIP
09-07-2009, 12:39
. . ебати ограниченото мислене имате. . ;xx са да не кажете че говоря така понеже сум кинта и двайсет с вдигнати ръце или като завали ми бумти в учите понеше съм 2.20. . 1.71 съм ама не мога да го приема че за вас над 1.80 е грозно. . седиите и празните очи и органи по разни модели 1.85 ама над 1.70 вече си било смешно. . болни ли сте. . ми кво аз съм 1.71 гаджето ми е 1.79 но пък не му личат и понякога даже изглеждам по-висока от него. . и кво да се метаме или повече няма да се погледнем заради тва. . тъпа работа
therichbitch
09-07-2009, 12:49
. . ебати ограниченото мислене имате. . ;xx са да не кажете че говоря така понеже сум кинта и двайсет с вдигнати ръце или като завали ми бумти в учите понеше съм 2.20. . 1.71 съм ама не мога да го приема че за вас над 1.80 е грозно. . седиите и празните очи и органи по разни модели 1.85 ама над 1.70 вече си било смешно. . болни ли сте. . ми кво аз съм 1.71 гаджето ми е 1.79 но пък не му личат и понякога даже изглеждам по-висока от него. . и кво да се метаме или повече няма да се погледнем заради тва. . тъпа работа
пак зависи от структурата, но понякога не е чак толкова естетично примерно момиче 185, но аз вече споменах,че пак е мн по- добре отколкото да си 150
П.П. Точно аз едва ли ще съм против, защото съм по-висока от теб с цели 3 см :lol:
Violenza
09-07-2009, 15:11
Квото и да говорите си е така,ако може комплексираните (поради една или др.причина) дългорани ,да не си изказват тъпите мнения,че ниските не са елегантни ,щото ИЗОБЩО не е така ,повтарям ,всичко е в пропорциите,избивайте си комплексите някъде другаде :P
:lol: :lol: :lol: ако може тапите по кинта и 20 да не си изказват мнението, форумът е направен за хора, а не за половин такива :razz: :razz:
Що не пуснеш една снимка в цял ръст, да ти видим хубавото тяло и лице и да преценим дали ти е с покритие самочувствието. :)
3. това,че съм привърженичка на по- високите момичета, защото на мен ми изглеждат по- стройни и елегантни, не означава,че блестя с ръст от 180 см :lol:
П.П. Всички хвърляте нещата в крайности, никоя от които не може да е "перфектна"
За мен от 150-55 и над 180 вече става грозничко, но пак едното е по-грозно :lol:
Никой няма да те оценява, спокойно.
Направих си вече изводите, форумна манекенко :-)
therichbitch
09-07-2009, 19:03
Никой няма да те оценява, спокойно.
Направих си вече изводите, форумна манекенко :-)
1. ест,че няма да ме оценява, за да можеш да оцениш нещо, самият ти трябва да си достатъчно компетентен във въпросната област, а и 2-те знаем ,че ти не си от тези :lol:
2. всеки съди по себе си, защо смяташ,че подкрепяйки по- високите момичета, аз трябва да съм от тях, смея да заявя,че дори да бях 160, пак щяха да ми харесват повече, само този факт показва,че вие не сте обективни, бидейки привърженици само на своя "вид" , така да го наречем
3. в интерес на истината съм била такава, не само форумна ;) ,но това вече е съвсем друга тема
Violenza
09-07-2009, 19:56
1. ест,че няма да ме оценява, за да можеш да оцениш нещо, самият ти трябва да си достатъчно компетентен във въпросната област, а и 2-те знаем ,че ти не си от тези :lol:
2. всеки съди по себе си, защо смяташ,че подкрепяйки по- високите момичета, аз трябва да съм от тях, смея да заявя,че дори да бях 160, пак щяха да ми харесват повече, само този факт показва,че вие не сте обективни, бидейки привърженици само на своя "вид" , така да го наречем
3. в интерес на истината съм била такава, не само форумна ;) ,но това вече е съвсем друга тема
Изреждаш с цифри, защото не можеш да свържеш няколко изречения в текст ли?
Айде покажи ми, къде АЗ съм казала кого "подкрепям"???
За обективност не ми говори, провери в речника какво означава.
Не аз твърдя, че всички високи са с хубави тела, всички ниски са "половин хора" ли използва?
Излишно е , но за пример ще ти дам Ева Лонгория, ако за нея можеш да твърдиш, че няма хубаво тяло и не е елегантна... ще те призная!
therichbitch
09-07-2009, 20:16
Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата. ;) Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг :lol:
По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там
^ хАхАхАахА и аз като съм 1.75 какво? :D Почти всичките ми обувки, няма значение зимни/летни са с токчета. Или вече май са почнали да произвеждат мъжки обувки с токчета? :?
Е .. друг е въпроса, че не ги нося, шото изглеждам странно висока, ама... 8-)
Не съм казала всички.
аз съм 175 и нося 43-44. Нито съм баскетболистка, нито-волейболистка. И ве още съм на мнение, че високите момичета "изглеждат"(нямам намерение да обиждам никого) по-добре.
Marinchety
09-08-2009, 09:48
аз като съм 1.6- да не би да съм безнадежден случай...я се съвземете,няма идеална височина..плюс това като се влюбиш височината хич не играе роля :lol:+1
bobi0194
09-08-2009, 09:55
За мен, относно височината, най-важно е момичето да не е по-високо от мен 8-) . Разбира се, изключения могът да бъдат направени, но рядко :D .
bitchwolf
09-08-2009, 11:08
За всеки влак си има пътници. Всеки е красив по свой начин. 8)
LoveRetroMusic
09-08-2009, 11:09
200 см. :D Може пък да е волейболистка. 8-)
Violenza
09-08-2009, 16:41
Изреждам с цифри, защото виждам умствения потенциал на коментиращите в темата. ;) Освен това не съм казала,че всички високи са с хубави тела (изопачаваш ми думите) , аз просто направих едно сравнение м/у момичета с добри пропорции и споделих,че за мен високото ще изглежда по- добре. Ако си мислиш,че съм употребила израза "половин човек" само в този му смисъл ,значи си много повърхностна и ограничена, не бих се подиграла на човек заради външен вид, височина etc., казах, че е половин човек заради поведението й и начина й на изказване, груб, също като твоя, това не я прави достойна за мен дори като половин човек, но понеже съм щедра, малко я повиших в ранг :lol:
По темата за Лонгория в предните страници бях коментирала точно нея + снимка и на Адриана Лима, прочети там
Хубав автогол.
Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)
Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.
И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145445&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;)
therichbitch
09-08-2009, 17:07
Хубав автогол.
Тук сама си преиначи думите, личеше си в какъв смисъл го употреби, както и мнението ти за "несъвместимите" понятия (като интелигентност и манекенка, примерно)
Повече не смятам да споря точно с теб, безсмислено е просто.
И все пак - http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=145445&postdays=0&postorder=asc&start=0 ;)
Нищо не съм преиначила, аз когато казвам нещо, го казвам с опредлен подтекст, който за повечето средностатистически дечица със силно забавена мозъчна дейност обикновено не става ясен ;) Това,че ти го виждаш като изказване за височината, показва наченки на комплекси. А намекът ти за "несъвместимите" понятия е изключително несъдържателен поради простата причина,че не ме познаваш. И да - по- добре не спори, не ти достига капацитет :-)
П.П. За какво ми даваш линк, за да мога да прочета същите коментари от сорта на "Високите момичета имат дълги крака, по които мъжете е зазяпват" :lol:
Violenza
09-08-2009, 17:38
Проценти, проценти, глупаче.
Само ще добавя, че няма да поумнееш с жалките си опити да изкараш друг по-глупав от теб.
therichbitch
09-08-2009, 18:04
Проценти, проценти, глупаче.
Само ще добавя, че няма да поумнееш с жалките си опити да изкараш друг по-глупав от теб.
в случая няма нужда от такива опити :lol: :lol:
разбирам срещу мен да стои някой умен, начетен, който не е склонен на просташки изказвания като теб, тогава да се опитвам да се направя на по- умна, ама ти... :razz: :razz: :razz:
P.S. "Красотата" не се мери в % и цифри, за разлика от други неща например... и твойто е нялъде по това трасе
http://prikachi.com/files/1055378P.jpg
Фактът,че продължаваш да спориш, въпреки че каза,че няма, красноречиво "говори" за злобата,която се поражда у теб, когато някой ти казва нещата с истинските им имена :-) свиквай
swe7dream
09-09-2009, 10:59
Хах , ми аз мисля че ще раста още ,но все пак засега съм нисичка (не прекалено) и все пак са ми казвали че съм мн. елегантна, така че като не зн. не говори :P
BlueFace
09-09-2009, 11:35
2.10 ми е идеална
И на мене ми е идеална , да ми бере кайсиите на село....
MoccaChocolata
09-09-2009, 11:53
175 :D
2.10 ми е идеална
И на мене ми е идеална , да ми бере кайсиите на село....
:D :lol: :lol: :lol: :grin:
А иначе по темата.... 165-170 :)
dar4incety
09-09-2009, 16:53
аз съм 173 и мисля че съм достатъчно висока.дано да не раста повече!
100-60-90 .. 8-)
сантиметрите не важат .. 8-)
therichbitch
09-09-2009, 17:51
.............
swe7dream
09-09-2009, 19:24
Хах , ми аз мисля че ще раста още ,но все пак засега съм нисичка (не прекалено) и все пак са ми казвали че съм мн. елегантна, така че като не зн. не говори :P
има една мн хубава приказка: не е важно какво ти казват,важното е КОЙ ти го казва :lol: :lol: ако е някой хлапак с неизградени още критерии, и мис свят да ти каже,че си... :lol: :lol:
Вие сте мн интересни, казал ви някой нещо и айде...хвърчат, на мен като ми казват всеки божи ден колко съм хубава да не се държа се едно съм хванала господ за хуя
За 1-ви път съм съгласна с тебе!Да ,Определено е МНОГО важно кой ти го казва ,а като сички ти го казват е най-добре :P аз си знам кой ми го е казвал , пък и аз го мисля !!!
иии отново говориш без да знаеш =/
swe7dream
09-09-2009, 19:38
... иии още нещо, няколко коментара от клип ,в който танцуваха ниска и висока мацка и двете с еднакво добри пропорции :
bolist4et0 каза:MALKATA 6TE Q SKUSAM AKO MI PADNE
stanimirov каза:malkata e mnogo po qka
angerfis7 каза:zemaite marku4a ,zemam drebnichkata
metrical каза:pu..... za men minioncheto !
останалите коментари са подобни ,а двете изглеждаха г/д еднакви в лице и с еднакво добри пропорции !!!
therichbitch
09-09-2009, 20:17
не съм твърдяла нищо, просто предполагах, а това, което си написала, е само една малка извадка от хора, при които куп други фактори може да са повлияли, не разбрахте ли,че всичко е толкова относително, има разлика между момчета и момичета и начина им на възприемане на нещата, на теб може да са ти изглеждали и 2-те хубави в лицето, защото си гледала от естетическата страна /момиче си/, а те ако са я харсали приемерно заради курвенското изражение, мн ясно,че нея ще искат да я "скъсат"
давам пример: моника белучи и анджелина не са мн далече по "красота" една от друга, даже според мен белучи има по- правилни черти, но на нея повечето хора гледат като на красавица, точно заради класическия й тип излъчване, а анджелина повече мъже ще я искат в леглото си, защото самото й изражение е по-предизвикателно, да не кажа по- силна дума
=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментираме
Аз пък съм 163. И си ми е много добре.
rozovsluncho
09-09-2009, 20:31
Аз пък съм 163. И си ми е много добре.
хаха и аз тфа щях да напиша такмо :-D ама си ме изпреварила 8-)
Punisherrr
09-09-2009, 20:48
Да кажем между 170 и 175 мисля,че е хубаво.
Аз съм 177,но и от това не се оплаквам :)
Важното е да си съразмерен :P Това,кои са по-красиви е толкова относително,че не разбирам как може да се мъчите да го обсъждате и да си доказвате некви глупости.
Brooklyn
09-09-2009, 20:57
170 до 175.Високото си е високо!
krasiveli
09-09-2009, 21:08
аз съм на 13 и съм 1.75 :D
swe7dream
09-10-2009, 10:11
не съм твърдяла нищо, просто предполагах, а това, което си написала, е само една малка извадка от хора, при които куп други фактори може да са повлияли, не разбрахте ли,че всичко е толкова относително, има разлика между момчета и момичета и начина им на възприемане на нещата, на теб може да са ти изглеждали и 2-те хубави в лицето, защото си гледала от естетическата страна /момиче си/, а те ако са я харсали приемерно заради курвенското изражение, мн ясно,че нея ще искат да я "скъсат"
давам пример: моника белучи и анджелина не са мн далече по "красота" една от друга, даже според мен белучи има по- правилни черти, но на нея повечето хора гледат като на красавица, точно заради класическия й тип излъчване, а анджелина повече мъже ще я искат в леглото си, защото самото й изражение е по-предизвикателно, да не кажа по- силна дума
ok ,съгласна съм , но нямаш право да ме убиждаш без да си ме виждала и да казваш кой ми бил казал,че съм елегантна без ИЗОБЩО да си имаш представа! Мисля че всеки има различен чар и няма смисъл да спорим!
swe7dream
09-10-2009, 10:12
"=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментираме"
сори това беше към твоите думи ,но съм объркала при писането!
swe7dream
09-10-2009, 10:14
"=>> това вече ест е съвсем друга тема, предлагам да не я коментирам"
сори ,това беше при твоите думи ,но съм объркала при писането
az s1m 170 mislq 4e e idealno :D
therichbitch
09-10-2009, 11:27
ok ,съгласна съм , но нямаш право да ме убиждаш без да си ме виждала и да казваш кой ми бил казал,че съм елегантна без ИЗОБЩО да си имаш представа! Мисля че всеки има различен чар и няма смисъл да спорим!
НикоГО не съм Обидила, просто изказах хипотези, свързани с проблема по принцип, а не конкретно с теб ;)
Какво значение има колко е високо едно момиче? В хоризонтално положение всички са равни.
Ами Г-образното ,положение в тесни стаички по дискотеки и клубове?
Ами Г-образното ,положение в тесни стаички по дискотеки и клубове?
Туй може да се окаже проблем, наистина.
swe7dream
09-10-2009, 19:38
НикоГО не съм Обидила, просто изказах хипотези, свързани с проблема по принцип, а не конкретно с теб ;)
ok :wink:
swe7dream
09-11-2009, 18:05
" Мнения: 7 23.03.2008, 11:27нагоре
С какви упражнения(спорт) може да се увеличи височината на момиче !!!
vergo каза : Не мога да разбера, защо жените искат да са високи. Ако е, за да се харесат на противоположния пол, то това е погрешна стратегия. Мъжете харесват повече ниски жени, защото изглеждат по-нежни и сладки. " (форум)
Коя според вас е перфектната висо4ина за моми4е? 8-) 8-) 8-)
160-170
courtney
09-11-2009, 18:41
Не мисля, че е от някакво значение колко е високо момичето, в крайна сметка височината ли ще й гледаш или характера. А и ако 175 е идеалната височина за момче 180-190 см, надали ще е същото при момче 165-170 см, което по-скоро би могло да се комплексира, че приятелката му е по-висока. А и с тея токчета, са ви сигурно поне едно 7+ см отгоре, така че има и решение за по-нисичките. Но за мен височината е понятие, което няма никакво значение във връзката. Аз съм 160 някъде, нося само кецове, но пък е много малко вероятно да харесам момче, по-ниско от мен, сегашният ми приятел е 190 см и гледката отстрани е доста весела, но аз се чувствам перфектно и това по никакъв начин не ни влияе, освен, че е повод за безкрайни бъзици. 8-)
1.65 - 1.70 см. :)
ии все пак височината няма значение, важното е хората да се обичат :)
DaemonBoy
02-06-2010, 11:01
170 см за мен е перфектната височина.
една глава по-ниска от момчето ;)
ArrowsOfDeath
02-06-2010, 12:11
Толкова да е висока, че като сложи токчетата да не е по-висока от гаджето. Тей е добре.
Аз съм 1.72см. и в интерес на истината бих направила и невъзможното, за да съм с поне 5-7см. по-ниска...
nicolepcd
02-06-2010, 15:03
Аз съм 1.72см. и в интерес на истината бих направила и невъзможното, за да съм с поне 5-7см. по-ниска...
И аз съм така 8-) 8-) Мислех да си отрежа главата :-o :D
justonegirlwithonehope
02-06-2010, 15:10
Много зависи и от момчето.Идеална височина за момиче няма.Ако двама човека си допаднат, височината или килограмите съвсем не са от значение.
ScionOfStorm
02-06-2010, 15:13
За мен е от 1.56 докъм 1.71 :Р
Painless
02-06-2010, 15:24
165-166 ;] :-o
gergan4etooooo
02-06-2010, 15:27
2.02 :lol:
Neopitom3na
02-06-2010, 15:32
към 165-170 е добре.. може да носи високи токчета поне :D
Според мен за една двойка разликата във височината трябва да е около 5-10 см. - просто е естетически добре ; )) . Аз лично съм 1.70 но ми се ще поне 1.75 да стана :grin:
>> нашето поколение, принципно е по - високо от предичните... като някви мутанти сме :lol:
Малко миньонче .......90-60-86 :grin: :grin: :grin: :grin: Според мен размера в случаят нямa значение :-D Сега сериозно от 160 до 175 в зависимост момчето колко е високо. Днешната младеж са доста високи така, че повечето са над 170 см :)
В порядъка на 170-175 момичетата са най-привлекателни... Така мисля аз! :D Е,ся ако са тръгналио да стават модели поне 180! :D
soul1199
02-06-2010, 18:49
1.60-65
ами според мен в една двойка по добре е момчето да бъде малко по-високо .. някъде 1,70 - 1,75 а момичето - 1,65 - 1,70 ..
XTREMEFREERIDE
02-06-2010, 20:47
ами според мен в една двойка по добре е момчето да бъде малко по-високо .. някъде 1,70 - 1,75 а момичето - 1,65 - 1,70 ..
И аз съм така 8-) 8-) Мислех да си отрежа главата :-o :D
Аз съм се замисляла за част от краката, но... :( ( :lol: :razz: :D )
ооо най-важното за едно момче е колко е високо момичето. :D това показва характера й, личността й и по това трябва да съдим за нея!! - НЕ!!