View Full Version : обаркан сам да му кажа ли ?
pitbullxx
07-28-2009, 15:36
значи един мои приятел ходеше с едно момиче.. ,но тя го заряза..
след това на мен това ми беше хубаво защото я харесвах...
мина време и приятеля ми сподели че още е луд по нея..
един ден тои ми казва ,че си мисли че аз я харесвам.. то така и беше ,но отричах.. доиде момента когато това момиче е казало на моя фр ,че мисли ,че я харесвам ,но аз наистина харесвам това момиче..още от както я видях..,но не бях казвал на никого!
да кажа ли на момичето ,че го харесвам или не защото моят приятел го харесва още и ако трагна с нея или и кажа ,че я харесвам ще се скараме защото преди не сам му казвал и ако му кажа ще се разсърди :( :-) помогнете да кажа или да не кажа? обаркан сам :shock:
Priceless
07-28-2009, 15:38
:shock:
Да му беше казал още в началото .
идиот.
THeCheRry
07-28-2009, 15:38
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква путка
Казвай бе човек... какви са тия анкети. Аз съм правил така вече, даже наскоро един "приятел" го млатих с щангата на колата. Живей си живота и да не ти пука. Той е имал своя шанс, възползвай се и ти от твоя!
pitbullxx
07-28-2009, 15:40
неможех защото ако му бях казал щяхме да се сазтезаваме кои ще траге с нея първи :(
pitbullxx
07-28-2009, 15:41
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква п***а знам поправих го :P
А тя някакъв плужек без мнение ли се явява? Щели сте да се състезавате. Тя да не е награда бе! Другия вариант е - и двамата я вземете накуп!
pitbullxx
07-28-2009, 15:46
А тя някакъв плужек без мнение ли се явява? Щели сте да се състезавате. Тя да не е награда бе! Другия вариант е - и двамата я вземете накуп!
не е награда много ястно..
незнам просто нямам смелост да му кажа и да кажа и на нея :( искам някои отговори за да се реша 8)
незнам просто нямам смелост да му кажа и да кажа и на нея :( искам някои отговори за да се реша 8)
Взимаш и бегаш. И се готвиш за бой. Това е положението!
balon4eee
07-28-2009, 15:48
не съм спала от 2 дена и ми е трудно да го прочета сори ... но ще ти дам съвет да действаш :lol:
pitbullxx
07-28-2009, 15:54
какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :?
Kukumqvka
07-28-2009, 15:56
'' да кажа или да не и кажа ,че я харесвам?? '' КАЖИ! :)
pitbullxx
07-28-2009, 15:59
до модераторите! моляви не затваряите темата искам още мнение 8)
Първо говори с приятеля... Ако той няма нищо против - тогава действай, иначе е некоректно
pitbullxx
07-28-2009, 16:01
аз незнам дали тя ме харесва дали изпитва сащото към мен..
незнам как да и кажа искам мнение на хора които са по попадали в такава ситоация плс :-)
какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :? Не бе, няма да ядеш ти бой... затова се готви. Може и да се стигне до там. Аз винаги стигам. В много от случайте ми аз взимам чужди, и се налага да се млатим после с някои. Затова, човек, не мисли а направо я грабвай!
На колко си години?
pitbullxx
07-28-2009, 16:03
какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :? Не бе, няма да ядеш ти бой... затова се готви. Може и да се стигне до там. Аз винаги стигам. В много от случайте ми аз взимам чужди, и се налага да се млатим после с някои. Затова, човек, не мисли а направо я грабвай!
На колко си години?
на 15 :P
Е, ти си младо яре. И стига си кибичил тука в тоя форум, ми действай. Къш
pitbullxx
07-28-2009, 16:12
незнам дали тя ме харесва това е лошото :( някак си трябва да разбера защото ми беше писала по скаипа че обичала едно момче с което ходеше преди да срещне моя приятел :? и щяла да пита това момче дали иска да ходят :o
Спри да МИСЛИШ! Карай по инстинкт! По-добре да се хвърлиш в огъня и да се опариш, отколкото винаги да съжаляваш, че си ШУБЕ!
pitbullxx
07-28-2009, 16:25
тя щом е питала моя фр аз да не я харесвам това означава че се интересува и че ще ме пита по скаип като ме попита ще кажа да и каквото стане и после ще пиша :grin:
тя щом е питала моя фр аз да не я харесвам това означава че се интересува и че ще ме пита по скаип като ме попита ще кажа да и каквото стане и после ще пиша :grin:
Скайп... хм
Как ви харесва така, не ми е ясно! Аз скайп ползвам само за служебни нужди, а за хора, с които трябва да се видя, ползвам колите си и отивам при тях!
pitbullxx
07-28-2009, 16:30
пфф ся моя приятел ми каза че ме е излагал за тва :shock: за такова сериозно нещо :? :o сичко се развалии... но трябва да кажа на момичето :shock: :( :? :-x
GossipGirl89
07-28-2009, 16:43
незнам дали тя ме харесва това е лошото :( някак си трябва да разбера защото ми беше писала по скаипа че обичала едно момче с което ходеше преди да срещне моя приятел :? и щяла да пита това момче дали иска да ходят :o
Каква обич на 15 години :lol:
Я вземи събери смелост и иди признай на момичето пък каквото стане! Дори и да те отреже поне ще знаеш, че си пробвал ;)
sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)
nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....
sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)
nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....
И иди в следствения арест...
NaNa_SladuRana
07-28-2009, 17:32
"Мълчанието е злато" - който е измислил тоя лаф,яко се е преебал :D
pitbullxx
07-28-2009, 17:51
ако някои е попадал в сащата ситуация да пише :P
shutthefuckup
07-28-2009, 18:46
ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм :( .. и после кажи на м0мичет0:) а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ? :)
pitbullxx
07-28-2009, 19:37
ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм :( .. и после кажи на м0мичет0:) а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ? :)
da
Виж са ако приятелят ти работи по въпроса да си я върне и има шанс недей да го преебваш!Но ако няма давай!
кажи и че я обичаш
и всичко ще е като хората
Ако ти е приятел най-много малко да се поцупи... Ако не ти е съвсем ще те намрази и може да ти налети на бой.. Аз обичам да ме нападат щото ми е кеф да малтретирам олигофрени дето искат да ме бият. :o :razz:
P.S. Агресията е красива, но зависи в коя област се проявява ;)
lipsvashh_mi
07-29-2009, 05:11
щом той още е луд о нея по-добре не се захващай изобщо с мацката...най-много да си развалите приятелството :o
valdesbg
07-29-2009, 05:32
После да не се чудите що ви крадат мацките под носа. Ми щото си седите на ушите. Личното щастие е по важно от това на приятеля. Той като е бил толумба, ти какво си виновен? Хващай момата за ушите и диви и щастливи. Ако ти е приятел - ще те разбере. Ако се нацупи - не ти трябва такъв човек наоколо.
polina13
07-29-2009, 06:16
soredmen trabva parvo da razberesh dali i tq te xaresva ako da na4i imate bade6te no ako e ne po dobre ne kazvai :) :) :)
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква п***а
Малко е егоестично ако му каже и след това тръгне с нея, не мислиш ли :?
Аз така и не разбрах какво точно питаш: дали да кажеш на момичето за чувствата си или дали да кажеш на приятеля си за чувствата, които изпитваш към бившата му приятелка.
Но както и да е - ако мислиш да чакаш твоя приятел да спре да я харесва и тогава ти да предприемаш нещо, по-скоро недей, щото може той никога да не спре да я харесва, а може пък докато това се случи, ти да спреш да я харесваш и да си изпуснеш шанса. Друг е въпросът дали имаш смелост изобщо да предприемеш каквото и да е - аз лично не бих имал такава, ама пък да давам съвети виж колко ми е лесно :)
кажи му че я харесваш и се разберете, по възможност и 2мата да сте доволни-направете някъв компромис. Все пак той ти е фр и можете да си останете фр доста дълго време(до живот примерно) а с нея може да ходите 2 седмици и да разберете че няяте нищо общо->следователно да се разделите и да го ядеш 2 пъти защото си без приятел и приятелка фани аналогията.
golqmumnik
07-29-2009, 19:57
рато,направете един дуел като в уестърните-бърз или мъртъв 8)
deistwai .. da ne te ebe.. ak0 ti beshe istinski priqtel nqmashe da se karate zaradi nqkakwo m0miche.. a ak0 iskash da se izmychwash mylchish, k0eto e 0shte po-l0sh0 :)
uspeh :)
pitbullxx
08-03-2009, 20:12
казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето 8-) но скоро трябва :(
ами действай бе к'во чакаш :D :)
rozovsluncho
08-04-2009, 14:26
Моята приятелка приказваше за едно момче колко го харесвала дъра бъра,но той започна да заглежда мен и ми направи впечатление и аз го харесах и и казах тя каза цитирам "еее не е честно аз първа си го харесах" и аз и казах че не го познавам(не че тя го познава де) за да се притеснява от мен дъра бъра успокои се но в последствие се скарахме,но причината не е той,но може би ми се е натварила заради тфа че го харесвам ама аз кфо трябва да направя не зависи пряко от мен кой ще харесвам(вече не сме скарани де пак всичко си е както преди) ,но поне ми е чиста съвестта,че съм и казала,за това съветвам те да кажеш на приятелят ти и ако ти е истински приятел ще те разбере и всичко ще му е по старо му пък ако се скарате заради нея значи не ти е истински приятел!
rozovsluncho
08-04-2009, 14:27
казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето 8-) но скоро трябва :(
ее супер 8-)
както казах - истински приятел ;-)
vesSynkaa
08-04-2009, 15:49
има и още един вариант - забравете я и 2мата ..
Кажи и иначе ще съжаляваш някой ден..
Nellynka
08-04-2009, 17:31
е , действай де , казал си на приятеля си , там всичко е минало добре , к`во чакаш :o
pitbullxx
08-04-2009, 21:21
казах на неината приятелка да я подпита дали ме харесва и тя каза че ще го направи и сега ще се разбере за да не се правя на глупак и да се излагам.. и ако каже не няма да я питам дали ме харесва.. :(
valdesbg
08-05-2009, 04:57
казах на неината приятелка да я подпита дали ме харесва и тя каза че ще го направи и сега ще се разбере за да не се правя на глупак и да се излагам.. и ако каже не няма да я питам дали ме харесва.. :(
Е правилно няма да се правиш - ти си глупак. :-D
100 човека ти писаха едни и същи работи, ти пак си знаеш твоето... :-o
За чий си пуснал темата тогава?
BePoHuKa
08-05-2009, 05:17
Ама и ти си се оплел едно якооо :? 2 лъжи не правят истина нали знаеш ;) Тук идва момента в който избираш между любов и приятелство :)
pitbullxx
08-06-2009, 18:46
тц..тц тва се казва приятел маина... :-x днес излизаме с момичето което хар и моя "приятел" постояно я зарибяваше и накрая се целуваха пред мен :shock: представете си!!! :x и не я бил харесвал тц..тц какав "приятел" имам... :x :smt087