Влез

View Full Version : обаркан сам да му кажа ли ?

pitbullxx
07-28-2009, 15:36
значи един мои приятел ходеше с едно момиче.. ,но тя го заряза..
след това на мен това ми беше хубаво защото я харесвах...
мина време и приятеля ми сподели че още е луд по нея..
един ден тои ми казва ,че си мисли че аз я харесвам.. то така и беше ,но отричах.. доиде момента когато това момиче е казало на моя фр ,че мисли ,че я харесвам ,но аз наистина харесвам това момиче..още от както я видях..,но не бях казвал на никого!
да кажа ли на момичето ,че го харесвам или не защото моят приятел го харесва още и ако трагна с нея или и кажа ,че я харесвам ще се скараме защото преди не сам му казвал и ако му кажа ще се разсърди :( :-) помогнете да кажа или да не кажа? обаркан сам :shock:

Priceless
07-28-2009, 15:38
:shock:
Да му беше казал още в началото .

идиот.

THeCheRry
07-28-2009, 15:38
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква путка

Xitap
07-28-2009, 15:39
Казвай бе човек... какви са тия анкети. Аз съм правил така вече, даже наскоро един "приятел" го млатих с щангата на колата. Живей си живота и да не ти пука. Той е имал своя шанс, възползвай се и ти от твоя!

pitbullxx
07-28-2009, 15:40
неможех защото ако му бях казал щяхме да се сазтезаваме кои ще траге с нея първи :(

pitbullxx
07-28-2009, 15:41
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква п***а знам поправих го :P

Xitap
07-28-2009, 15:42
А тя някакъв плужек без мнение ли се явява? Щели сте да се състезавате. Тя да не е награда бе! Другия вариант е - и двамата я вземете накуп!

pitbullxx
07-28-2009, 15:46
А тя някакъв плужек без мнение ли се явява? Щели сте да се състезавате. Тя да не е награда бе! Другия вариант е - и двамата я вземете накуп!

не е награда много ястно..
незнам просто нямам смелост да му кажа и да кажа и на нея :( искам някои отговори за да се реша 8)

Xitap
07-28-2009, 15:48

незнам просто нямам смелост да му кажа и да кажа и на нея :( искам някои отговори за да се реша 8)
Взимаш и бегаш. И се готвиш за бой. Това е положението!

balon4eee
07-28-2009, 15:48
не съм спала от 2 дена и ми е трудно да го прочета сори ... но ще ти дам съвет да действаш :lol:

pitbullxx
07-28-2009, 15:54

какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :?

Kukumqvka
07-28-2009, 15:56
'' да кажа или да не и кажа ,че я харесвам?? '' КАЖИ! :)

pitbullxx
07-28-2009, 15:59
до модераторите! моляви не затваряите темата искам още мнение 8)

RaZzer
07-28-2009, 16:00
Първо говори с приятеля... Ако той няма нищо против - тогава действай, иначе е некоректно

pitbullxx
07-28-2009, 16:01
аз незнам дали тя ме харесва дали изпитва сащото към мен..
незнам как да и кажа искам мнение на хора които са по попадали в такава ситоация плс :-)

Xitap
07-28-2009, 16:01

какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :? Не бе, няма да ядеш ти бой... затова се готви. Може и да се стигне до там. Аз винаги стигам. В много от случайте ми аз взимам чужди, и се налага да се млатим после с някои. Затова, човек, не мисли а направо я грабвай!

На колко си години?

pitbullxx
07-28-2009, 16:03

какъв бой? хубаво боя ще си го понеса но трябва да кажа на нея а ме е срам :oops: тя как ще реагира? :? Не бе, няма да ядеш ти бой... затова се готви. Може и да се стигне до там. Аз винаги стигам. В много от случайте ми аз взимам чужди, и се налага да се млатим после с някои. Затова, човек, не мисли а направо я грабвай!

На колко си години?

на 15 :P

Xitap
07-28-2009, 16:05
Е, ти си младо яре. И стига си кибичил тука в тоя форум, ми действай. Къш

pitbullxx
07-28-2009, 16:12
незнам дали тя ме харесва това е лошото :( някак си трябва да разбера защото ми беше писала по скаипа че обичала едно момче с което ходеше преди да срещне моя приятел :? и щяла да пита това момче дали иска да ходят :o

Xitap
07-28-2009, 16:13
Спри да МИСЛИШ! Карай по инстинкт! По-добре да се хвърлиш в огъня и да се опариш, отколкото винаги да съжаляваш, че си ШУБЕ!

pitbullxx
07-28-2009, 16:25
тя щом е питала моя фр аз да не я харесвам това означава че се интересува и че ще ме пита по скаип като ме попита ще кажа да и каквото стане и после ще пиша :grin:

Xitap
07-28-2009, 16:28
тя щом е питала моя фр аз да не я харесвам това означава че се интересува и че ще ме пита по скаип като ме попита ще кажа да и каквото стане и после ще пиша :grin:
Скайп... хм
Как ви харесва така, не ми е ясно! Аз скайп ползвам само за служебни нужди, а за хора, с които трябва да се видя, ползвам колите си и отивам при тях!

pitbullxx
07-28-2009, 16:30
пфф ся моя приятел ми каза че ме е излагал за тва :shock: за такова сериозно нещо :? :o сичко се развалии... но трябва да кажа на момичето :shock: :( :? :-x

GossipGirl89
07-28-2009, 16:43
незнам дали тя ме харесва това е лошото :( някак си трябва да разбера защото ми беше писала по скаипа че обичала едно момче с което ходеше преди да срещне моя приятел :? и щяла да пита това момче дали иска да ходят :o

Каква обич на 15 години :lol:
Я вземи събери смелост и иди признай на момичето пък каквото стане! Дори и да те отреже поне ще знаеш, че си пробвал ;)

Nooby
07-28-2009, 17:30
sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)

nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....

Xitap
07-28-2009, 17:31
sry za latinicata (ne sm v BG v momenta i nqma kak....)

nai-dobriq suvet ot men za teb e da si kupish bukvar.Konkretno za vuprosa ti poslushai Xitap....
И иди в следствения арест...

NaNa_SladuRana
07-28-2009, 17:32
"Мълчанието е злато" - който е измислил тоя лаф,яко се е преебал :D

pitbullxx
07-28-2009, 17:51
ако някои е попадал в сащата ситуация да пише :P

shutthefuckup
07-28-2009, 18:46
ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм :( .. и после кажи на м0мичет0:) а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ? :)

pitbullxx
07-28-2009, 19:37
ми кажи първ0 на приятеля си 0бясни му как ст0ят нещата че 0ще 0т какт0 я п0знаваш я харесваш... ама тва е мн к0фти ситуация и нз авера ти как би реагирал ... мм :( .. и после кажи на м0мичет0:) а вие с т0ва м0миче приятели ли сте ? :)

da

Amateur
07-28-2009, 19:46
Виж са ако приятелят ти работи по въпроса да си я върне и има шанс недей да го преебваш!Но ако няма давай!

Nakadah
07-29-2009, 03:41
кажи и че я обичаш
и всичко ще е като хората

barzev
07-29-2009, 04:53
Ако ти е приятел най-много малко да се поцупи... Ако не ти е съвсем ще те намрази и може да ти налети на бой.. Аз обичам да ме нападат щото ми е кеф да малтретирам олигофрени дето искат да ме бият. :o :razz:

P.S. Агресията е красива, но зависи в коя област се проявява ;)

lipsvashh_mi
07-29-2009, 05:11
щом той още е луд о нея по-добре не се захващай изобщо с мацката...най-много да си развалите приятелството :o

valdesbg
07-29-2009, 05:32
После да не се чудите що ви крадат мацките под носа. Ми щото си седите на ушите. Личното щастие е по важно от това на приятеля. Той като е бил толумба, ти какво си виновен? Хващай момата за ушите и диви и щастливи. Ако ти е приятел - ще те разбере. Ако се нацупи - не ти трябва такъв човек наоколо.

polina13
07-29-2009, 06:16
soredmen trabva parvo da razberesh dali i tq te xaresva ako da na4i imate bade6te no ako e ne po dobre ne kazvai :) :) :)

niku
07-29-2009, 06:47
значи първо ш+т=щ
втроро ако сте истински приятели не би трябвало да се карате заради няква п***а

Малко е егоестично ако му каже и след това тръгне с нея, не мислиш ли :?

storex
07-29-2009, 17:24
Аз така и не разбрах какво точно питаш: дали да кажеш на момичето за чувствата си или дали да кажеш на приятеля си за чувствата, които изпитваш към бившата му приятелка.
Но както и да е - ако мислиш да чакаш твоя приятел да спре да я харесва и тогава ти да предприемаш нещо, по-скоро недей, щото може той никога да не спре да я харесва, а може пък докато това се случи, ти да спреш да я харесваш и да си изпуснеш шанса. Друг е въпросът дали имаш смелост изобщо да предприемеш каквото и да е - аз лично не бих имал такава, ама пък да давам съвети виж колко ми е лесно :)

Nakadah
07-29-2009, 17:29
кажи му

w0lf
07-29-2009, 18:08
кажи му че я харесваш и се разберете, по възможност и 2мата да сте доволни-направете някъв компромис. Все пак той ти е фр и можете да си останете фр доста дълго време(до живот примерно) а с нея може да ходите 2 седмици и да разберете че няяте нищо общо->следователно да се разделите и да го ядеш 2 пъти защото си без приятел и приятелка фани аналогията.

golqmumnik
07-29-2009, 19:57
рато,направете един дуел като в уестърните-бърз или мъртъв 8)

gracu
07-30-2009, 06:37
deistwai .. da ne te ebe.. ak0 ti beshe istinski priqtel nqmashe da se karate zaradi nqkakwo m0miche.. a ak0 iskash da se izmychwash mylchish, k0eto e 0shte po-l0sh0 :)

uspeh :)

pitbullxx
08-03-2009, 20:12
казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето 8-) но скоро трябва :(

y0vcho
08-04-2009, 13:48
ами действай бе к'во чакаш :D :)

rozovsluncho
08-04-2009, 14:26
Моята приятелка приказваше за едно момче колко го харесвала дъра бъра,но той започна да заглежда мен и ми направи впечатление и аз го харесах и и казах тя каза цитирам "еее не е честно аз първа си го харесах" и аз и казах че не го познавам(не че тя го познава де) за да се притеснява от мен дъра бъра успокои се но в последствие се скарахме,но причината не е той,но може би ми се е натварила заради тфа че го харесвам ама аз кфо трябва да направя не зависи пряко от мен кой ще харесвам(вече не сме скарани де пак всичко си е както преди) ,но поне ми е чиста съвестта,че съм и казала,за това съветвам те да кажеш на приятелят ти и ако ти е истински приятел ще те разбере и всичко ще му е по старо му пък ако се скарате заради нея значи не ти е истински приятел!

rozovsluncho
08-04-2009, 14:27
казах на приятеля ми и тои ми каза че вече не я харесва и че ще сме хубава двоика и че си утиваме :P :P :P но не сам казал на момичето 8-) но скоро трябва :(

ее супер 8-)

както казах - истински приятел ;-)

vesSynkaa
08-04-2009, 15:49
има и още един вариант - забравете я и 2мата ..

desyty
08-04-2009, 16:25
Кажи и иначе ще съжаляваш някой ден..

Nellynka
08-04-2009, 17:31
е , действай де , казал си на приятеля си , там всичко е минало добре , к`во чакаш :o

pitbullxx
08-04-2009, 21:21
казах на неината приятелка да я подпита дали ме харесва и тя каза че ще го направи и сега ще се разбере за да не се правя на глупак и да се излагам.. и ако каже не няма да я питам дали ме харесва.. :(

valdesbg
08-05-2009, 04:57
казах на неината приятелка да я подпита дали ме харесва и тя каза че ще го направи и сега ще се разбере за да не се правя на глупак и да се излагам.. и ако каже не няма да я питам дали ме харесва.. :(

Е правилно няма да се правиш - ти си глупак. :-D

100 човека ти писаха едни и същи работи, ти пак си знаеш твоето... :-o

За чий си пуснал темата тогава?

BePoHuKa
08-05-2009, 05:17
Ама и ти си се оплел едно якооо :? 2 лъжи не правят истина нали знаеш ;) Тук идва момента в който избираш между любов и приятелство :)

pitbullxx
08-06-2009, 18:46
тц..тц тва се казва приятел маина... :-x днес излизаме с момичето което хар и моя "приятел" постояно я зарибяваше и накрая се целуваха пред мен :shock: представете си!!! :x и не я бил харесвал тц..тц какав "приятел" имам... :x :smt087