PDA

View Full Version : Края на света 2012 ???????

Xgirl12345
07-28-2009, 18:57
какви са тея глупости за края на света някой има ли представа 8-)

Ilikeliljon
07-28-2009, 19:04
Хахахах виж тука http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263046 Ама наистина са глупости, то щеше да бъде края на света през август 1999 по време на слънчевото затъмнение, ама на, няма нищо :D :D

Xgirl12345
07-28-2009, 19:11
ахам мс :)

SolusChristus
07-28-2009, 19:34
Хахахах виж тука http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=263046 Ама наистина са глупости, то щеше да бъде края на света през август 1999 по време на слънчевото затъмнение, ама на, няма нищо :D :D

Абе нали знаеш за лъжливото овчарче... 8)

Nam3less3
07-29-2009, 10:16
Сега има по-смислени причини за 2012-та.

T72
08-03-2009, 08:53
За края на света не знам, ама дават че тогава ще настъпи Християно-мюсолманската война.

SunnyTime
08-05-2009, 18:20
Дават че 2011 ще е третата световна война и тя ще продължи до 2014...Така била казала баба Ванга

Naman07
08-05-2009, 18:26
Ще поживеем, ще видим :smt051 . :lol:

Naman07
08-06-2009, 07:58
Ще поживеем, ще видим :smt051 . :lol:на вас ви е хубаво, вие ще живеете вечно 8-)
Ще поживеем, ще видим :smt051 . :lol:

lsd43
08-06-2009, 13:50
Той още 98ма трябваше да свърши ,никой не може да каже кога с точност ,благодарение на тази измишльотина с календара ,определени хорица трупат капитал ,който ще ползват и след 2012 ,то филми не бяха ,то секти ,то какво ли не ,само плашат хората с простотии ,ако един голям метеорит се отправи срещу Земята ,свтът на хората ще свърши още по-рано ,няма как да се каже кога .

blackvelvet
08-06-2009, 13:56
Да става когато ще [ако въобще стане],но не искам да съм жива тогава... :)

Kukumqvka
08-08-2009, 05:05
Ще видим кво ще е 2012 8-)

bekhama
08-08-2009, 12:07
тва са пълни глупости според мен никой смъртен неможе да каже със сигурност кога ще се случи

SolusChristus
08-09-2009, 00:31
Ще се скъсам от смях 2013 г.

Naman07
08-09-2009, 13:49
^Твоят живот едва започва.

Naman07
08-09-2009, 15:14
^Твоят живот едва започва.Тва с ква цел го каза?
Никаква, а може би да подчертая глупавите ти изказвания. Кой, както го схване, може би ще е най-добре да го провериш в книжлетата, които четеш.

Kaley
01-23-2010, 10:31
Сега има по-смислени причини за 2012-та.

е да ама пак нищо няма да стане..

anonymous682486
01-23-2010, 20:48
Ванга ,както каза че 2011 ще има война ако тва е вярно ще започваме тежка война и може би 2012 ще се получи големия взрив аз така мисля :-o :-o :-o

onestar
01-23-2010, 22:11
Тогава да си поживеем като хората през тези 2 годинки и така :)

anonymous682486
01-26-2010, 14:33
Тогава да си поживеем като хората през тези 2 годинки и така :)
прав си ама хората стават по агресивни :? :? :?

van4o
02-02-2010, 20:26
2012...друг път , само Бог знае кога ще свърши света защото Той поставя края. То имаше и преди доста години пак такива лъжливи слухове за края на света , ама само слухове , времето си минава и ще се смея през 2013 :D

ZipFail
02-02-2010, 20:59
2012...друг път , само Бог знае кога ще свърши света защото Той поставя края. То имаше и преди доста години пак такива лъжливи слухове за края на света , ама само слухове , времето си минава и ще се смея през 2013 :D
Ми ако Бог е решил да сложи края през 2012 ?

van4o
02-03-2010, 11:43
Сам Исус е казал : Матей 24:36 А за онзи ден и час никой не знае,нито небесните ангели,нито Синът,а само Отец.

Ако прочетеш цялата 24 глава на Матей ще видиш че там се говори за края на времето :) Така че никой не знае дали е 2012 , само Бог го знае, аз мога да си казвам че края е 2012 ама каква полза ? Това само Бог го знае , така че не го мисля аз и не се притеснявам. :)

anonymous682486
02-08-2010, 14:42
поне трябва да стане нещо :D :D :D

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-08-2010, 15:15
Хората са много наивни.2012 се смята за Края главно заради календара на Маите-тогава им свършва.Но това не е края на света, а края на 1 епоха.Техните епохи са малко над 5000 години.Така че споко,дишаите 8-)
А тфа за Дядоти Божи са ПЪЛНИ заблуждения.Това изкствено измислена история от църквата за да контролира и манипулира хората.А Библията която четем не е истинската, а доста променена.По времето на Константин Велики са имали истинската но са гласували дали да разпространят нея или променената.В последствие е разпространена фалшивата.
А има и много други доказателства за това че Бог не съществува и че Исус е прост смъртен и като цяло протиф църквата. :neutral:

van4o
02-08-2010, 19:42
Всъщност няма никакви доказателства че Бог не съществува,или пък че Исус си бил просто обикновен човек.Библията си е оригинална а не е фалшива.

Поздрави :)

ZipFail
02-08-2010, 21:40
Всъщност няма никакви доказателства че Бог не съществува,или пък че Исус си бил просто обикновен човек.Библията си е оригинална а не е фалшива.

Невероятно смислено мнение, подкрепено с невероятни доказателства. ;-)

SolusChristus
02-08-2010, 21:43
ZipFail, остави децата на мира. :-)

KpbCTHuKbT
02-08-2010, 21:49
Много съм изчел за това. Всякакви пресказания са правени. За приближаващата планета "Нибиру", за започването на Трета Световна война, за обръщането на полюсите на Земята, астероид се блъска в Земята, изравняването на планетите в Слънчевата система в една права линия...и какво ли още не. От всички тези неща, най-много вярвам в изравняването на планетите. Това е един вид синхронизация, сверяване на времето. Все някога това ще се случи, защото се е случвало, но точно за 2012-та не знам... Сега ще цитирам един сайт, в които нещата са казани много добре:

"Едно е сигурно – какъвто и да е изходът, каквато и да е съдбата на човечеството, ако съумеем да бъдем по-добри към себе си и към другите, да живеем живота си праведно и с достойнство, със сигурност няма да има за какво да съжаляваме, когато и да настъпи финалният ден."

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-09-2010, 06:05

Всъщност няма доказателства че Бог съществува, а Исус е бил обикновен смъртен и има доказателства за това.Потърси за Исусят и ще видиш че има :)

van4o
02-09-2010, 12:06
Много съм изчел за това. Всякакви пресказания са правени. За приближаващата планета "Нибиру", за започването на Трета Световна война, за обръщането на полюсите на Земята, астероид се блъска в Земята, изравняването на планетите в Слънчевата система в една права линия...и какво ли още не. От всички тези неща, най-много вярвам в изравняването на планетите. Това е един вид синхронизация, сверяване на времето. Все някога това ще се случи, защото се е случвало, но точно за 2012-та не знам... Сега ще цитирам един сайт, в които нещата са казани много добре:

"Едно е сигурно – какъвто и да е изходът, каквато и да е съдбата на човечеството, ако съумеем да бъдем по-добри към себе си и към другите, да живеем живота си праведно и с достойнство, със сигурност няма да има за какво да съжаляваме, когато и да настъпи финалният ден."

Абе ти си живей праведно и си върши добри дела , ама ако отхвърлиш жертвата на Исус Христос колкото и да си добър...нема рай :) Ако си приел Исус Христос в живота си, то тогава сам Бог ще те променя и ти ще вършиш добрите дела.Библията ясно си казва че чрез добри дела никой няма да иде в рая.

Тит 3:5
Той ни спаси не чрез праведни дела, които ние сме сторили, но по Своята милост чрез окъпването, сиреч, новорождението и обновяването на Светия Дух. :)

van4o
02-09-2010, 12:15

Всъщност няма доказателства че Бог съществува, а Исус е бил обикновен смъртен и има доказателства за това.Потърси за Исусят и ще видиш че има :)

Наистина сега не мога да ти покажа Бог на снимка защото не съм го виждал,но някой ден ще го видя.Но знам че има Бог и че Той е Христос и че е умрял заради мойте грехове.Ти не виждаш вятъра обаче знаеш че го има.И аз не съм виждал Бог но знам че го има,тъй като ме е очистил от греховете ми,спасил ме е,променил ме е и продължава да ме променя и ще продължава да ме променя към по-добро и виждам как никога не ме оставя.
И всъщност няма абсолютно никакви доказателства че Исус е бил обикновен човек.(освен ако да възкресяваш хора,да прощаваш грехове,да отваряш ушите на глухи,да отваряш очите на слепи и така нататък е нещо обикновенно което всеки човек може.) :) добре че има Бог иначе какъв щеше да е тоя живот, щеше да си живееш 70-80год. и после край.Благодаря на Бог че съм повярвал в Него и няма да има край за мен. :)

van4o
02-09-2010, 12:35
А и днес има много хора които са изцелени от Бог.Гледах един видеоклип където човекът умря в болницата.Лекарите се опитвали да направят нещо но човек умрял.Имало обаче един вярващ християнин лекар там и когато излязъл от стаята един глас му проговорил да се моли за този човек.Той казал , че как да се моля той е мъртъв.Тогава започнал да се моли и накарал другите лекари да направят последен опит макар че вече човекът бил мъртъв .Човекът възкръснал. :) Интересна история е , ето и линк : http://vbox7.com/play:7ac481d7 .
Бях гледа и друг случай на възкресение , само че в Африка където човекът беше лежал в моргата 3 дни.Бог изцелява и днес,възкресява и днес.Бог е жив. :)

Наистина не мога да ти покажа тялото и лицето на Бог обаче виждам как Бог работи в моя живот, в животът на мой приятели,в живота на други хора,виждам как изцелява,възкресява,виждам невероятно красивата и съвършена природа която е създал , и Му благодаря за всичко! :) Надявам се някой ден да приемеш Исус Христос в живота си и да се спасиш че да бъдем заедно в рая. ;)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-09-2010, 18:02
хохо... Синко ти си бил страшно залблуден.Щом ми казваш че Исус е нашия бог, не ми трябва повече.Ти си адски бос по този въпрос.Исус е божия син а не бог.А за Исус има доказателства и то няколко че е бил смъртен и съвсен обикновен. :)
А щом бог е ''възкрасил'' там 2ма-3ма човека защо тогава загиват толкова много всеки ден? А айде отговори!!! :x
Аз съм доста запознат с тази материя

van4o
02-09-2010, 18:55
хохо... Синко ти си бил страшно залблуден.Щом ми казваш че Исус е нашия бог, не ми трябва повече.Ти си адски бос по този въпрос.Исус е божия син а не бог.А за Исус има доказателства и то няколко че е бил смъртен и съвсен обикновен. :)
А щом бог е ''възкрасил'' там 2ма-3ма човека защо тогава загиват толкова много всеки ден? А айде отговори!!! :x

Здравей :) Запознат ли си че Бог има три лица.Бог син,Бог Отец,Бог Святи Дух.Исус е едното лице на Бога.Не си мисли че Исус не е Бог ,няма два Бога,има само ЕДИН ТРИЕДИНЕН.Разбираш ли ,Бог е един с три лица.

Йоан 10:30
Аз и Отец едно сме.

Това показва че Исус е едната страна на Бога.Няма доказателства че Исус е бил обикновен човек.Като има ми ги покажи,но няма , така че незнам какво ще ми покажеш.

van4o
02-09-2010, 19:55
Сигорно си запознат че много деца в Африка умират от глад.На пръв поглед може да кажеш "е справедлив ли е Бог".Аз ще кажа че Бог е справедлив, Бог не убива тези деца.Пример с Уганда: Доста изстрадала държава,Джоузеф Кони отвличал деца и правил армии с които убивал много хора.Изобщо била е много зле държавата,хората умирали...
Искам да те питам,на теб всичко ти е наред нали, имаш си храна,имаш си обувки и облекло,имаш покрив над главата,в държавата ни няма война,няма армии които да вървят по улиците и да убиват хора...сигорно още много неща имаш..но нямаш Бог, за какво ти е Бог, та ти имаш всичко, може би ако беше на мястото на онези хора който са били в Уганда когато Джоузеф Кони отвличал деца,правил армии,убивал хора...и още много злодейщини,нямаше да си такъв атеист и набързо би потърсил Бог.И аз съм сигорен че ако би го потърсил наистина би го намерил.Бог е допуснал такива неща то тези хора за да осъзнаят най-важното, че Бог е жив.Знаеш ли че тогава, в това време хората извикали към Бог и започнали да се моялт ден и нощ, навсякъде се молели.И нещата започнали да се оправят,малко по малко всичко започнало да се оправя,хората се молели а нещатата ставали все по добре.Днес в Уганда има много християни и те вярват в Бог и са спасени, може би много от тях са се спасили в резултат от това че са се сетили за Бог в бедствието.Сигорен съм че сега те са му много благодарни за спасението което Бог им е дал. :)

Разбра ли какъв е извода от цялата работа ? Хората забравят за Бог , идва бедстивето , опа къде е Бог казват хората ? Добре че Бог е добър и милостив и чува молитвите на хората въпреки че преди това са го загърбвали. :)

Исая 55:6
Търсете Господа, докле може да се намери. Призовавайте Го докато е близо;

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-10-2010, 11:29

Здравей :) Запознат ли си че Бог има три лица.Бог син,Бог Отец,Бог Святи Дух.Исус е едното лице на Бога.Не си мисли че Исус не е Бог ,няма два Бога,има само ЕДИН ТРИЕДИНЕН.Разбираш ли ,Бог е един с три лица.

Йоан 10:30
Аз и Отец едно сме.

Това показва че Исус е едната страна на Бога.Няма доказателства че Исус е бил обикновен човек.Като има ми ги покажи,но няма , така че незнам какво ще ми покажеш.

Споко тфа е ясно.Не случаино се казва Отца,Сина и Светия дух.Исках да му кажа че не е мн наясно, защото повечето вярват че Исусят е техния бог а не е така. :)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-10-2010, 11:33
Сигорно си запознат че много деца в Африка умират от глад.На пръв поглед може да кажеш "е справедлив ли е Бог".Аз ще кажа че Бог е справедлив, Бог не убива тези деца.Пример с Уганда: Доста изстрадала държава,Джоузеф Кони отвличал деца и правил армии с които убивал много хора.Изобщо била е много зле държавата,хората умирали...
Искам да те питам,на теб всичко ти е наред нали, имаш си храна,имаш си обувки и облекло,имаш покрив над главата,в държавата ни няма война,няма армии които да вървят по улиците и да убиват хора...сигорно още много неща имаш..но нямаш Бог, за какво ти е Бог, та ти имаш всичко, може би ако беше на мястото на онези хора който са били в Уганда когато Джоузеф Кони отвличал деца,правил армии,убивал хора...и още много злодейщини,нямаше да си такъв атеист и набързо би потърсил Бог.И аз съм сигорен че ако би го потърсил наистина би го намерил.Бог е допуснал такива неща то тези хора за да осъзнаят най-важното, че Бог е жив.Знаеш ли че тогава, в това време хората извикали към Бог и започнали да се моялт ден и нощ, навсякъде се молели.И нещата започнали да се оправят,малко по малко всичко започнало да се оправя,хората се молели а нещатата ставали все по добре.Днес в Уганда има много християни и те вярват в Бог и са спасени, може би много от тях са се спасили в резултат от това че са се сетили за Бог в бедствието.Сигорен съм че сега те са му много благодарни за спасението което Бог им е дал. :)

Разбра ли какъв е извода от цялата работа ? Хората забравят за Бог , идва бедстивето , опа къде е Бог казват хората ? Добре че Бог е добър и милостив и чува молитвите на хората въпреки че преди това са го загърбвали. :)

Ако имаше Бог дали щеше да убие например децата в Хайти ????? :? Дали вообще щеше да има войни????? :? :? :?
А тези не ги е спасил Бог, а времето така да се каже.Не може вечно да се воюва.А аз ако изпадна в подобна ситуация в още по-малък случай ще вярвам.

van4o
02-10-2010, 11:38
С какво не съм наясно ? Че Исус е Бог ли ? Не можах да те разбера нещо.Къде са ти доказателствата че Исус е бил обикновен човек,нещо не ги виждам, защо ли :D И защо мислиш че Исус не е Бог? Във всяка друга религия хората се опитват да стигнат до Бога по някакъв начин,с ритуали,и какво ли още не.Само в християнсвото Исус идвам сам на земята и прави път към до небето, за да може всеки който иска да отиде при Бога чрез Исус. :) А и има много неща който Исус прави и днес,пример с изцеленията,възкресенията и др. :)

Поздрави на всички :)

van4o
02-10-2010, 11:47

Ако имаше Бог дали щеше да убие например децата в Хайти ????? :? Дали вообще щеше да има войни????? :? :? :?
А тези не ги е спасил Бог, а времето така да се каже.Не може вечно да се воюва.А аз ако изпадна в подобна ситуация в още по-малък случай ще вярвам.

Защо има войни?Хората са алчни и лакоми ,всеки иска за себе си и всеки гледа себе си, хората си мислят че със война ще се оправят нещата,избиват се,остават по-силните,и резултатът е много ранени,останали без дом,без семейство,много убити.Защо става това ? Защото грехът е завладял хората,и грехът действа в тях.Бог не е създал човека грешен.Човека сам избра да не се подчини на Божията заповед и започна да греши.От там грехът започна много да се умножава,и днес ето резултата : войни,земетресения,бедстви я,наводнения и какво ли още не .Бог допуска такива бедстия до хората за да се осъзнаят докато не е станало късно и да повярват в Бога и да се спасята, а не да погинат и да отидат за вечноста в ада. :) Надявам се и ти да повярваш в Исус и да го приемеш в живота си и дано бъдем заедно в рая ;)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-10-2010, 20:12
С какво не съм наясно ? Че Исус е Бог ли ? Не можах да те разбера нещо.Къде са ти доказателствата че Исус е бил обикновен човек,нещо не ги виждам, защо ли :D И защо мислиш че Исус не е Бог? Във всяка друга религия хората се опитват да стигнат до Бога по някакъв начин,с ритуали,и какво ли още не.Само в християнсвото Исус идвам сам на земята и прави път към до небето, за да може всеки който иска да отиде при Бога чрез Исус. :) А и има много неща който Исус прави и днес,пример с изцеленията,възкресенията и др. :)

Исус не е Бог.А както казахме е 1 малка част, а сам по себе си е нищо.А доказателства си има.Научно доказано е че си е бил обикновен човечец.Просто е помагал на хората, но това не го прави нещо повече от останалите.Той е започнал да разказва разни истории и от там е тръгнало всичко.Не помня точно как беше но в общи линии е така.Това за ритуали и тн го правят защото им еказано че така ще с тане еидикфо си и те го правят.Но всъщност ако става нещо то няма нищо общо с Бог.А по скоро като медитация.Ритуалите ги правят защото така им е казано.

А ако има Бог той няма да заложи алчност,лакомия и тн.
А бедствията не се предизвикват от войни :?

van4o
02-11-2010, 14:13

Исус не е Бог.А както казахме е 1 малка част, а сам по себе си е нищо.А доказателства си има.Научно доказано е че си е бил обикновен човечец.Просто е помагал на хората, но това не го прави нещо повече от останалите.Той е започнал да разказва разни истории и от там е тръгнало всичко.Не помня точно как беше но в общи линии е така.Това за ритуали и тн го правят защото им еказано че така ще с тане еидикфо си и те го правят.Но всъщност ако става нещо то няма нищо общо с Бог.А по скоро като медитация.Ритуалите ги правят защото така им е казано.

А ако има Бог той няма да заложи алчност,лакомия и тн.
А бедствията не се предизвикват от войни :?

Аз не мога да ти докажа че Исус е Бог,нито пък ти можеш да ми докажеш че Исус не е Бог.Няма доказателства.Аз вярвам че Исус е Бог защото съм го изпитал в живота си, виждам как работи в живота на мой приятели,виждам неуспоримите факти,като възкресения,изцеления който Исус върши и днес и затова съм убеден че Той е Бог! :) Виждам невероятните творения на Бог,и в никакъв случай не мога да кажа че всички тези красоти в вселената са се появили ей така от само себе си, минали незнам си колко милиона години и хоп ето го човека,ето ги всички тези изумително красиви творения.Мисля че Бог е съдал всички тези невероятно красиви неща в света. :)

van4o
02-11-2010, 14:18
Бог не е направил човека лаком,нагъл,лош.Първоначал о Той го е създал да не познава доброто и злото, да не знае какво е зло.Дал му е заповед да не яде само от едно дърво.Обаче човека не се подчини , тогава дойде грехът, а от грехът дойде и лакомията,нахалството,алчн остта,и всички лоши работи.
:)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-11-2010, 15:37
Оффффф... Човек ти четеш ли какво пиша??? :?
Да предположим, че Бог съществува-Не Исус е Бог, а "Отца,Сина и Светия дух".Тези 3 обекта са Бог, а не само Исусят :)

А за тези творения-да си чувал за Майката Природа. :)

van4o
02-12-2010, 19:55
Чувал съм "майката природа" но не вярвам че природата сама се е създала.Вичко е много добре устроено и сътворено,много точно,много красиво,всичко си е идеално устроено, и аз не вярвам че всичко това съвършенство става само.

Не съм имал предвид че само Исус е Бог , исках да кажа че Исус е едното лице на Бог,както ти каза "Отец,Син,Святи Дух" Бог в три лица :)

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-12-2010, 21:34
Чувал съм "майката природа" но не вярвам че природата сама се е създала.Вичко е много добре устроено и сътворено,много точно,много красиво,всичко си е идеално устроено, и аз не вярвам че всичко това съвършенство става само.

едно подобие на човек не би могло да създаде "всичко това съвършенство"

ZipFail
02-12-2010, 22:58
Дотук добре, но защо точно християнския Бог е създал това съвършенство ?
Има още поне 100 божества също толкова способни.. ^

van4o
02-13-2010, 09:11

Здравей :) В Библията пише за други идоли,религии, но пише че техните богове(идоли) не са истински.Хората си измислят някакъв бог и му се кланят въпреки че не знаят защо вярват в него.Не съм много запознат с другите религий но в едно съм сигорен.При всяка друга религия човека се опитва да достигне до бог със ритуали,жертвопринушения,и какво ли още не.Само при Християнството Христос сам идва на земята като човек , дава живота си за хората , и прави път към Бога, тоест при Християнството Бог сам идва на земята при хората и прави път към небето.Също така има факти като възкресения,изцеления,и други неща който само Бог може,и тези изцеления и възкресения са в името на Исус Христос , искам да кажа че хората се молят в името на Исус Христос. :)

Деяния 4:12
И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-13-2010, 09:42

Здравей :) В Библията пише за други идоли,религии, но пише че техните богове(идоли) не са истински.Хората си измислят някакъв бог и му се кланят въпреки че не знаят защо вярват в него.Не съм много запознат с другите религий но в едно съм сигорен.При всяка друга религия човека се опитва да достигне до бог със ритуали,жертвопринушения,и какво ли още не.Само при Християнството Христос сам идва на земята като човек , дава живота си за хората , и прави път към Бога, тоест при Християнството Бог сам идва на земята при хората и прави път към небето.Също така има факти като възкресения,изцеления,и други неща който само Бог може,и тези изцеления и възкресения са в името на Исус Христос , искам да кажа че хората се молят в името на Исус Христос. :)

Деяния 4:12
И чрез никой друг няма спасение; защото няма под небето друго име дадено между човеците, чрез което трябва да се спасим

Ем естествено че в Библията ще пише че другите са не са истински.В Корана също пише така.
А защо само при нашия Бог да е така????Исус се явява като пратеник на Бога, при мюсюлманите Мохамед какъв е??? Той е като Исус при нас - и двамата са пратеници!!!
А замислял ли си се за вселената????Да предположим че Бог съществува - Тогава кой е сътворил вселената?????Той властва да речем най - много над нашата планета но никаде другаде.
А каде има доказателства за "изцеления,възкресения"???

pwnage
02-13-2010, 09:55
Ай стига с тая проста тема за 2012...Филм ви напраиха кво повече искате.
Никъв край няма да е на света.

van4o
02-13-2010, 10:23
http://vbox7.com/play:e1ac0691 - жена сляпа от 52 години , след молитва в името на Исус Христос е изцелена.

http://vbox7.com/play:61b2293a - Мъжът не е стъпвал на краката си от 15 години , молят се за него в името на Исус Христос и той прохожда.

http://vbox7.com/play:bd8ad462 - Бог изцелява 4 годишно дете.

http://vbox7.com/play:7ac481d7 - Умрял възкръсва.

Има хора който имат дарба от Исус Христос след като са повярвали в Него да могат да изцеляват.Има и цели книги написани за случаи на изцеления.

Матей 16:17-18
17 И тия знамения ще придружават повярвалите: в Мое име бесове ще изгонват; нови езици ще говорят;
18 змии ще хващат; а ако изпият нещо смъртоносно, то никак няма да ги повреди; на болни ще възлагат ръце, и те ще оздравяват.

То в Библията си го пише аз няма какво да казвам.

Йоан 20:29
Исус му казва: Понеже Ме видя, [Тома], ти повярва, блажени ония, които, без да видят, са повярвали.

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-13-2010, 11:04
Нещата се постигат не заради Бог а заради силата на волята.И не Бог е помогнал.Има много случай на излекували се от рак само чрез собствената си воля и няма нищо обшо с Бог.
А също има много който са придобили дарба след някакъв инцидент-катастрофа или нещо подобно.
В Библията ест че ще пише така.Не бъди така наивен.Не треа се вярва на всичко

ZipFail
02-13-2010, 13:59
van4o, не мислиш ли, че да даваш доказателства за достоверността на Библията от самата Библия е леко...смешно ? :>

А в Библията няма как да пише че не е истинска, щото се получава логическо противоречие...

Пък относно изцелението - в Китай има клиника за лечение с Цигун(тай чи, духовна енергия и т.н.) и при 95% от пациентите има голямо подобрение а при над 30% пълно излекуване(което е абсолютен рекорд за която и да е болница), става въпрос за хора болни от диабет, Паркинсон, Алцхаймер, рак, парализа, гръбначни фрактури, туберкулоза и над 200 други болести...в клиниката не се използват никакви лекарства ;)
Как става това след като тези хора вярват във съвсем други енергии и божества ? :)

SolusChristus
02-13-2010, 14:07
Как става това след като тези хора вярват във съвсем други енергии и божества ?

Знаеш отговора.

HRaBr0TyYKeBaPcHe
02-13-2010, 17:35
van4o, не мислиш ли, че да даваш доказателства за достоверността на Библията от самата Библия е леко...смешно ? :>

А в Библията няма как да пише че не е истинска, щото се получава логическо противоречие...

Пък относно изцелението - в Китай има клиника за лечение с Цигун(тай чи, духовна енергия и т.н.) и при 95% от пациентите има голямо подобрение а при над 30% пълно излекуване(което е абсолютен рекорд за която и да е болница), става въпрос за хора болни от диабет, Паркинсон, Алцхаймер, рак, парализа, гръбначни фрактури, туберкулоза и над 200 други болести...в клиниката не се използват никакви лекарства ;)
Как става това след като тези хора вярват във съвсем други енергии и божества ? :)

Мисля че си напълно прав :)

danaildemirov
02-15-2010, 13:23

Изцеленията в Библията са само частица от посланието и далеч не са най-важното а по-скоро потвърждават всичко останало(не нещо на което Библията се основава).

Това е информация която намерих за лечението с Цигун.

Резюме
"Цигун терапията е един от многобройните методи на лечение, с които сме запознати в днешно време. Може би най-древният метод, но в същото време и най-новият. Когато го изучаваме и развиваме, ние опознаваме и себе си, а това е директния път към оздравяването, дълголетието и хармонията."
У Вей Син
Енциклопедията съдържа детайлно описание на основните древноизточни и лечебни гимнастики - тайцзи-цигун, която обединява движенията от тайцзи-цюан с принципите на даоската дихателна
гимнастика цигун и шоугун (управление на жизнената енергия ци с помощта на определени движения и положения на ръцете).
http://mikael7.com/modules/news/article.php?storyid=429

Това явно е едно лечение което е основано на упражнения. Библията не отрича тези неща, има примери от словото в които се говори за свръх естествени неща които се вършат от хора които не вярват в Исус. Бог е създал природните сили и законите на физиката така, че да могат да се изучават и използват от всички хора, независимо дали вярват в Него или не.

Matthew 5:45 за да бъдете чада на вашия Отец, Който е на небесата; защото Той прави слънцето Си да изгрява на злите и на добрите, и дава дъжд на праведните и на неправедните.

Ако тези китайци са усвойли тези закономерности в природата и умеят да ги използват за лечение Super.

wallmart
02-15-2010, 15:07
какви са тея глупости за края на света някой има ли представа 8-)

Купи си книгата, купи си бет за кинопржекцията и харчи като луда, за изживееш останалите си две години живот като цар и после да умреш в мизерия :-D