Влез

View Full Version : Лятна история...

prob
07-28-2009, 19:47
jhkfds

RaZzer
07-28-2009, 19:55
Според нуждите... ако чувстваш, че имаш нужда от някой не само за секс - пробвай се с момичето, а ако не - пренебрегвай си чувствата докато можеш и ще си по щастлив... 8)

bloodylips
07-28-2009, 19:59
според мен трябва да опиташ с нея още по хубаво е че е от твоя град но докато не опиташ няма да разбереш така че ако наистина имаш чувства към нея....давай напред и деиствай :)

mArMaLaDkA
07-28-2009, 20:03
Ама недей с това "тя дали ще ме помни", "тя може да има всеки", "аз не знача нищо особено за нея"... депресираш ме! :D
По-уверено и оптимистично го раздавай! Какво, като е красива? Това автоматично ли я прави някаква мъжемелачка? И какво, щом я харесват много момчета? Тя да не би да тръгва с всичките?
Смисъл, глупаво е да прецакваш нещата, още отпреди да са започнали. Вървете на разходка, кафе, опознайте се още, пък после ще си прецениш. Това, че е от твоя град си е супер плюс.

kombarka
07-28-2009, 20:03
Явно започваш да се влюбваш :)
Мисля, че тя няма да те забрави... ще те потърси, ако си и оставил телефон, скайп или др. Дори и да не си- от един град сте, няма как да се забравите.
Опитай с нея! Нищо няма да загубиш :)
Стискам палци да потръгнат нещата.

prob
07-28-2009, 20:07
Там е проблема - имам нужда ! И то много ! Но ако стане така , че да се поддам и пак ме прецакат , не знам в какво ще се превърна !
Влюбвал съм се веднъж и след края на връзката станах " пълен болклук " спрямо жените ! Сега усещам как почвам да се вчовечвам отново , но не искам да се получват " кофти ситуации " . След като си дойде ще излезем и ще видя , какво да правя .

ThePowerOfLove
07-28-2009, 20:14
Щом имаш нужда - пробвай се. Не може цял живот да потискаш чувствата си. Да, по-лесно е всичко да е само секс и толкова, но няма нищо по-велико от споделената любов. Не бъди такъв песимист отностно любовта. Това, че си бил наранен не те оправдава цял живот да си затворен за всякакви чувства. Всеки е бил нараняван и се е отказвал за известно време, но винаги идва друг човек, който да ти върне вярата в любовта. :)

RaZzer
07-28-2009, 20:20
Там е проблема - имам нужда ! И то много ! Но ако стане така , че да се поддам и пак ме прецакат , не знам в какво ще се превърна !
Влюбвал съм се веднъж и след края на връзката станах " пълен болклук " спрямо жените ! Сега усещам как почвам да се вчовечвам отново , но не искам да се получват " кофти ситуации " . След като си дойде ще излезем и ще видя , какво да правя .

Няма смисъл да живееш с вечен страх от това, че може да те наранят отново... Рискувай, ако мислиш, че си срещнал човек, заради който си заслужава, а ти май така мислиш!

prob
07-28-2009, 20:38
Точно този песимизъм ме е " спасявал " , но не мисля да я изпускам ! Колкото за номер... да оставих и , даже ми каза да и се обаждам и така ще направя след някой ден .
Колкото до това дали си заслужава - заслужава си ! Дано не греша !

hottie
07-28-2009, 20:52
Прекалено много се подценяваш и прекалено много се пазиш. Живей си живота и не мисли какво ще стане. Може и пак да се разочароваш, а може и не. Но жвотът е такъв - има и хубави и лоши мигове. Преодолявайки ги това може само да те прави по-силен. Стига с това - ако, ако, ако... ! Можеш да изпуснеш нещо много красиво така. Обади й се..

prob
07-28-2009, 21:01
Благодаря на всички ! Ще опитам , какво ще стане само времето ще покаже .

Sladurchoo
07-29-2009, 20:11
ами не трябва да си толкова отрицателно настроен .. а и ако не излезете и ако не се опознаете .. как ще разбереш дали си заслужава ? .. освен това я харесваш и може би и на нея не си и безразличен .. дано тоя път да не стане нещо тъпо .. но по-добре излезте .. успех .. :) :)

YourPoison
07-29-2009, 20:48
абе смело ! давай .. недей да пренебрегваш чувствата си повече ако смяташ че това е момичето и бих ти казала не бъди толкова песимистично настроен ..

Kostadin_682
07-29-2009, 20:49
абе смело ! давай .. недей да пренебрегваш чувствата си повече ако смяташ че това е момичето и бих ти казала не бъди толкова песимистично настроен ..
ТЕ това е..

Hilary_
07-29-2009, 21:43
Ако тръгваш с нагласата "аз не мога да й вярвам ... мога да подтисна чувствата си" няма смисъл ... :? :?

Aicken
07-30-2009, 07:11
Дори и да имам шанса да съм с нея , не знам дали да го правя , поради причината , че съм толкова скептично настоен към любовта , че няма на къде повече . Няма да мога да и се доверя , което е тъпо . Според мен една връзка трябва да се крепи на доверие , но така допускам да ме прецакат....

мислим много еднакво...... и лошо

FCB
07-30-2009, 07:41
Бъди по-голям оптимист.И да не се получи нали знаеш онази мисъл-"Не плачи защото е свършило,усмихни се защото се е случило".Така,че според мен е по-добре да опиташ,никъде не казано,че всичко завршва с неуспех.Успех!