View Full Version : Нудистки плаж
хора посещавате ли нудистки плажове и къде ходите? За тези които не са били опитайте. Чувството да плуваж голичък е неописиуемо и всеки трябва да опита.
Преместена от Punisherrr
Priceless
07-28-2009, 20:40
Това от любов към голотата ли е в този раздел? 8-)
mIm3t0o0
07-28-2009, 20:42
И какво общо има нудизма с любовта ? :?
Нуди плаж аааа... бива бива... ама какво общо има с Любовта?
Е добре, къде да я сложа таз тема.
Е добре, къде да я сложа таз тема.
а защо трябва тук ?
Мерси за информацията, чао 8-)
NeZaPoznat
07-29-2009, 07:11
хора посещавате ли нудистки плажове и къде ходите? За тези които не са били опитайте. Чувството да плуваж голичък е неописиуемо и всеки трябва да опита.
Брее !! Какво ли е да плуваЖ голичък :P
graceless
07-29-2009, 07:41
Да бе че плажувам аз гола,да не съм сестрата на 4 години?
Имайте себеуважение към себе си :razz: :razz: :razz: Гол да ходиш да те пипне някой и да те зарази с бактерия или да те такова на плажа пред 200 души
Глупав въпросс! :? :? :?
InloveAgain
07-29-2009, 07:44
На мен лично не ми харесва..
а за раздела,в който си пуснала темата, просто не ми се коментира.
Ти нещо заповядваш ли ми?
xHARDCANDYx
07-29-2009, 10:14
Как плуваЖ по-точно... ? 8-)
Priceless
07-29-2009, 10:31
Имайте себеуважение към себе си :razz: :razz: :razz: Г
:shock: :shock: Това беше гениално просто .. :?
kindergarden
07-29-2009, 10:36
Аааа!На нудистки плаж интересно предложение.Но нямам намерение да ходя гола и да ме зяпат и аз да зяпам голите баби и дядовци.Виждала съм как се подмиват точно пред мен,как седят разкрачени на плажа...това за напред ще гледам да си го спестявам.... 8-)
В колко раздела още ще пуснеш темата? :-x
НЕ не съм ходила ... и НЕ няма да отида ... :? Това, което имам остава за мен .. ии евентуално за човека до мен ... пфффф .... :? :?
П.С. Грешен раздел .. :x
rusoto_baby_f
07-29-2009, 16:24
В колко раздела още ще пуснеш темата? :-x
в повечето... :-D :-D може би.... :lol:
По темата: Не съм посещавала...
не, ама ходих на един плаж с точно 4 човека и повечето бяха голи :shock: те па нямат самоуважение към себе си :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Ходил съм. Чувството да се печеш чисто гол, да плуваш и да си мандахерцаш пениса е върховно.
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 15:01
Аз бих отишъЛ да си го мяткам наляво надясно и кат мине някоя п*тка ша има кукукуку :-D
detelina101
08-30-2009, 15:32
не
summersm
07-10-2010, 08:03
Аз съм ходил.Някой навит да отидем заедно,че като си сам ти е тъпичко.
От Бургас съм
sToyAncHo
07-10-2010, 10:47
Брее !! Какво ли е да плуваЖ голичък :P
аз мога да ти кажа...миналото лято една вълна ми отнесе яките плувни шорти, заради което много се ядох и трябваше да преплувам гол 100м в морето...слава богу имам още едни :D
Callisto
07-10-2010, 15:23
Аз пък винаги си ходя гола да се пека, че не искам да имам разлика, но като тръгна да ставам гледам да си сложа бански понеже едно е да си се печеш друго е да се разхождаш така насам натам. Най-малкото като отида на барчето няма да съм чисто гола...
summersm
07-10-2010, 18:07
Аз пък винаги си ходя гола да се пека, че не искам да имам разлика, но като тръгна да ставам гледам да си сложа бански понеже едно е да си се печеш друго е да се разхождаш така насам натам. Най-малкото като отида на барчето няма да съм чисто гола...
От къде си?
fUcKsMiLe
07-10-2010, 18:15
Не бих тръгнала да се разхождам гола пред някфи бабички и дядовци .. :?
Callisto
07-10-2010, 19:00
От къде си?
От София, но имаме вила близо до Созопол. :)
j_adore2
07-10-2010, 19:17
Преди време с една приятелка си вървим по плажа,търсим си някъде да няма много хора и неусетно стигнахме до края на плажа и като се огледах около мен беше пълно с голи старци и много набързо се върнахме обратно :D Аз нямам никакво намерение да отида и да ме гледат някви изроди гола ... :?
Callisto
07-10-2010, 19:27
Преди време с една приятелка си вървим по плажа,търсим си някъде да няма много хора и неусетно стигнахме до края на плажа и като се огледах около мен беше пълно с голи старци и много набързо се върнахме обратно :D Аз нямам никакво намерение да отида и да ме гледат някви изроди гола ... :?
А защо смятате, че може да сте чисто голи само на тези плажове? Можете като мен да си намерите някое закътано плажче м/у скалите и там да ходите.
brokeninside13
07-10-2010, 20:22
Имайте себеуважение към себе си :razz: :razz: :razz: Г
:shock: :shock: Това беше гениално просто .. :?
О БОЖЕ :lol: :lol: :lol: Не, не, не умирам от смях! :razz: :razz: :razz:
summersm
07-11-2010, 08:41
А защо смятате, че може да сте чисто голи само на тези плажове? Можете като мен да си намерите някое закътано плажче м/у скалите и там да ходите.
Права си.Не е нужно да ходиш да "специалните" плажове.
righteous
07-11-2010, 09:19
Имайте себеуважение към себе си :razz: :razz: :razz:
Ще имаме , особено към себе си. :)
Не съм ходила.но няма и да отида.На тия плажове има само баби и дядовци дето само те заглеждат. :? :?