Just_say_no
07-28-2009, 21:17
От месец взимам противозачатъчни Ясмин. Направих 7-дневната почивка и започнах новата опаковка. Проблема, който ме притеснява е, че около 6 часа след първото хапче от новата опаковка с приятеля ми правихме секс, но той толкова се беше увлякъл, че без аз да забележа се изпусна (извън мен, до колкото знам) и след това продължихме. Аз усетих мокрото и му казах да спрем, а той ми каза, че дори не е разбрал как е станало. По принцип съм чувала за преждевременно еякулиране и знам, че е възможно наистина да не се е усетил (пък и той няма полза да ме лъже и съм убедена, че не би го направил нарочно).
Та въпроса ми е към по запознатите с действието на Ясмин --> Хапчето би трябвало да предпазва въпреки, че е било първото от опаковката, нали? :-o
Mоля без тъпи изказвания като "честито бебе" или "как ще го кръстите". Пускам темата, за да чуя мнение и при нужда да се посъветвам с някой доктор, докато не е прекалено късно.
Та въпроса ми е към по запознатите с действието на Ясмин --> Хапчето би трябвало да предпазва въпреки, че е било първото от опаковката, нали? :-o
Mоля без тъпи изказвания като "честито бебе" или "как ще го кръстите". Пускам темата, за да чуя мнение и при нужда да се посъветвам с някой доктор, докато не е прекалено късно.