Влез

View Full Version : Ясмин + странен гаф... ??

Just_say_no
07-28-2009, 21:17
От месец взимам противозачатъчни Ясмин. Направих 7-дневната почивка и започнах новата опаковка. Проблема, който ме притеснява е, че около 6 часа след първото хапче от новата опаковка с приятеля ми правихме секс, но той толкова се беше увлякъл, че без аз да забележа се изпусна (извън мен, до колкото знам) и след това продължихме. Аз усетих мокрото и му казах да спрем, а той ми каза, че дори не е разбрал как е станало. По принцип съм чувала за преждевременно еякулиране и знам, че е възможно наистина да не се е усетил (пък и той няма полза да ме лъже и съм убедена, че не би го направил нарочно).

Та въпроса ми е към по запознатите с действието на Ясмин --> Хапчето би трябвало да предпазва въпреки, че е било първото от опаковката, нали? :-o

Mоля без тъпи изказвания като "честито бебе" или "как ще го кръстите". Пускам темата, за да чуя мнение и при нужда да се посъветвам с някой доктор, докато не е прекалено късно.

Xitap
07-28-2009, 21:19
Да, и моята аверка беше на тях. Няма да се притесняваш, дори и да те напълни с литър любов, няма да те хване!

BePoHuKa
07-28-2009, 21:20
Разбира се,че предпазва,но доколкото съм чувала, трябва да си го ползвала няколо месеца за да може да те предпази :-o (не гарантирам,че съм права.. ) Не знам ще видим другите отговори.. :)

BlackWings
07-28-2009, 22:21
Спокойно хапчето си предпазва още от най-първата таблетка която си взела , стига да е била в първият ден на менструацията.
Оттам-нататък , ако си редовна - няма проблем , дори и през тази седмица почивка в която не взимаш хапчета - пак си защитена.
Щом си е 2-ра опаковка , щом си ги пила редовно , не си пропускала - няма значение че е 1-во хапче от блистера - пак си действа :)

NamelessRomantic
07-28-2009, 23:24
Потвърждавам миналото мнение - прави каквото пише на опаковката и независимо от колко време пиеш противозачатъчните няма да имаш проблеми.

П.С. Нема се пуашиш! \:D/