Влез

View Full Version : Дайте ми съвет.

devi
07-29-2009, 07:53
Вчера навършихме 5 месеца с гаджето и, понеже той не си е в София, защото има работа в друг град и ми беше обещал след като не може да дойде да сме си заедно да е в скайп вместо пак да харчи пари в накой бар или нещо подобно. Е какво стана цял ден го чаках и късно следобед или вечерта той влезе в скайп и беше много ядосан. Попитах го къде е бил и това явно допълнително го довбеси. Явно пак се е забъркал в поредния грандиозен проблем и ми чете такова конско, че щях да падна. Само го попитах къде е бил, а той тотално ме напсува, почна да ми говори за затвори, за това, че ще се гръмне и даже си развяваше пистолета около главата. Помолих го да не прави глупости и му казах, че го обичам повече от всичко и че не искам нещо да му се случи при което той ми отвърна "теб па кой те пита" и почна мен да ме заплашва с неща от сорта на "знаеш ли кой съм..." и тн...Никога не е бил груб с мен, а снощи мина всякакви граници. Като си има проблеми, защо си го искарва на мен. Аз за нищо не съм му виновна. Съжалявам, че исках да сме заедно на този ден, който ни се води уж празник, съжалявам, че съм го потърсила, съжалявам, че го обичам...наистина съжалявам, понеже ако не го обичах толкова много щях да го зарежа на мига. (Спестила съм най фрапиращите моменти, но не ми е до тях).
Докато ми викаше по 1 време изобщо се усъмних, че ме обича. Такъв език ми държеше, че нямам думи, а аз гледах да си мълча, понеже не искам нещата да станат по-зле. Попитах го дали ме обича и се радвам, че ми отговори "да", което много ме очуди, понеже от този разговор по нищо не си личеше.
Защо трябваше да си го искарва на мен? :cry: Плакала съм цяла вечер. Не можах да заспя, нито да ям. Станала съм 41кг от тази депресия. Какво да го правя-вече и аз нз....

InloveAgain
07-29-2009, 08:03
Явно е имал някакъв проблем,който не е искал да споделя.Ядосал се е за нещо,а това си е негова работа,не е искал да те занимава.В момент,в който си ядосан ,не мислиш на кой какво говориш,важното е само да си го изкараш на някого,а тогава ти си била насреща ;д.Повярвай ми .. ще ти се извини за грубото държание,не се измъчвай. ;).

NeZaPoznat
07-29-2009, 08:03
Къде ги намирате тези гаджета бе :shock:

devi
07-29-2009, 08:08
Явно е имал някакъв проблем,който не е искал да споделя.Ядосал се е за нещо,а това си е негова работа,не е искал да те занимава.В момент,в който си ядосан ,не мислиш на кой какво говориш,важното е само да си го изкараш на някого,а тогава ти си била насреща ;д.Повярвай ми .. ще ти се извини за грубото държание,не се измъчвай. ;).

Неговите проблеми винаги са супер велики. Не разбирам как винаги се забърква в толкова големи каши. :( Снощи все 1 говорех с напълно различен човек. Винаги е бил страшно мил и грижовен, а сега така ми се отваряше... :( Попитах го, защо ми се сърди, а той ми каза: не се сърдя само на теб а на цяла България. Надявам се днес да е малко по-спокоен, но това едвали ще отмине само за 1 ден, а аз имам нужда да го чуя. :cry:

golqmumnik
07-29-2009, 08:12
Така е като си падаш по "лоши мимчета",сега ще го търпиш.Най-вероятно куките го дебнат преди поредната нарко сделка. :o

NeZaPoznat
07-29-2009, 08:16
Така е като си падаш по "лоши мимчета",сега ще го търпиш.Най-вероятно куките го дебнат преди поредната нарко сделка. :o

Ако е така скоро ще го видиш по ТВ-то. И поне ще си сигурна че докато е в ареста няма да ти кръшка ..... с жени :?

RaZzer
07-29-2009, 08:25
Колкото и да имаш нужда да го чуеш - не му се обаждай... изчакай да се поуспокои и тогава (когато е пак мил и грижовен) му обясни колко те е изплашил и му кажи как се чувстваш - би трябвало да си вземе забележка, ама ако продължат да се повтарят подобни изценки - режеш!

devi
07-29-2009, 08:26

Ако е така скоро ще го видиш по ТВ-то. И поне ще си сигурна че докато е в ареста няма да ти кръшка ..... с жени :?

Все 1 ги подбирам по това дали са лоши или добри. Пък и кой знае в ареста може да стане гей! :D Ох дано се оправи, че не мога без него. :cry:

devi
07-29-2009, 08:29
Колкото и да имаш нужда да го чуеш - не му се обаждай... изчакай да се поуспокои и тогава (когато е пак мил и грижовен) му обясни колко те е изплашил и му кажи как се чувстваш - би трябвало да си вземе забележка, ама ако продължат да се повтарят подобни изценки - режеш!

Нямам и намерение да му се обаждам- за какво, за да ме напсува и да ме нарани още повече ли? Предпочитам когато се чувства добре да ми пише като нормален човек. Проблема е, че той никога не си взима бележка и не си спазва обещанията. Може да си вземе бележка за 1 седмица и после айде пак ми прави същия проблем. :( Нз какво да го правя.

Mr_Crowley
07-29-2009, 08:42
Чакай да познаем - ти си на 15, а той е на 20+! Това са ми едни от любимите типажи - малката фръцла с големия гангстер!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

И за каква обич говориш за какви 5 лева - :razz: :razz: :razz:

Опрял си бил пистолета - :razz: :razz: :razz: :razz:

Щрак щрак - филмче!

GossipGirl89
07-29-2009, 08:43
Вие на колко сте ? Не че има значение ама само информативно си питам :)

Иначе по темата - хората вече ти го казаха. Не ге търси известно време докато се успокои и изчакай той първи да те пъотърси, но щом ти се е развикал така явно наистина се е забъркал в големи проблеми :?

devi
07-29-2009, 08:52
Аз на близо 17, а той 18 не, че има значение. Проблемът си е проблем! Не съм ти фръцла и не слагай хората под общ знаменател. Все още са останали свестни хора, макар и малко. Писнало ми е от мафиотските му истории-не може ли да е 1 нормално 18 годишно момче? :(

AnotherAccount
07-29-2009, 09:06
обичаш, не обичаш..
аз ако съм на момента ще скъсам с него
как му позволи да се държи така?? :?

3oPuTy
07-29-2009, 09:07

Това ми напомни за една наша вече бивша съфорумничка,която 2 седмици ревеше тук,защото вкараха приятеля й (който беше тъп наркоман) в затвора заради убийството на оня свещеник :?

И по темата:Спокойно мацко ;) Ще му дойде акъла в главата някой ден :) И аз имам един познат,който се мисли за голяма работа и все се опитва да подръжава на мутрите и к'во?!Ся има да плаща 980 лв. актове,защото се беше напил и стреля в едно заведение с газов пистолет;защото се шибна със 150 км/ч. в едно дърво и после избяга от мястото :? и защото пречука едно момче в диското,защото се блъснало в него ... и после момчето лежа в бърза помощ :?
На тая възраст е нормално да се занимават с глупости :? Най-вече ако е от оня тип тийнове (както е моя познат),които постоянно четат литература на тема "БГ мафия" (или въобще за мафията) :?

А и един съвет - по-добре го зарежи,защото ще завлече и теб в проблемите си!!!

devi
07-29-2009, 09:23

Това ми напомни за една наша вече бивша съфорумничка,която 2 седмици ревеше тук,защото вкараха приятеля й (който беше тъп наркоман) в затвора заради убийството на оня свещеник :?

И по темата:Спокойно мацко ;) Ще му дойде акъла в главата някой ден :) И аз имам един познат,който се мисли за голяма работа и все се опитва да подръжава на мутрите и к'во?!Ся има да плаща 980 лв. актове,защото се беше напил и стреля в едно заведение с газов пистолет;защото се шибна със 150 км/ч. в едно дърво и после избяга от мястото :? и защото пречука едно момче в диското,защото се блъснало в него ... и после момчето лежа в бърза помощ :?
На тая възраст е нормално да се занимават с глупости :? Най-вече ако е от оня тип тийнове (както е моя познат),които постоянно четат литература на тема "БГ мафия" (или въобще за мафията) :?

А и един съвет - по-добре го зарежи,защото ще завлече и теб в проблемите си!!!

Ако можех да го зарежа щях, понеже с това отношение друго не заслужава. В момента разбирам го, че си има проблеми и, че това го е накарало да се държи така, но ако това се повтори вече край. Проблема е, че страшно много го обичам и не мога да го зарежа посмъртно. Отностно литературата-той е маняк на тази тема: книги,филми от сорта на Кръстникът и Бригада. Нз какво да го правя вече не искам да се забърква в глупости.

3oPuTy
07-29-2009, 09:32
^ Аххх,колко познато ... Да вземем да го запознаем с тоя мой познат и да си съсипват животите заедно 8-)

Шегата настрана!Наистина ти препоръчвам да го разкараш!!!Тия книги,филми и прочие ги правят адски агресивни!!!Ей това момче,за което ти разказах ми беше най-добър приятел в продължение на близо 10 години и преди 2 месеца за малко не ме пречука от бой,защото се бяхме събрали в една приятелка,той дойде адски пиян и аз казах на другите "Абе не му обръщайте внимание ... Пиян е и не знае к'во говори" :?
Гарантирам ти,че държанието му НЯМА да се промени ... или ако се промени няма да е в положителна посока :?

devi
07-29-2009, 09:51
^ Аххх,колко познато ... Да вземем да го запознаем с тоя мой познат и да си съсипват животите заедно 8-)

Шегата настрана!Наистина ти препоръчвам да го разкараш!!!Тия книги,филми и прочие ги правят адски агресивни!!!Ей това момче,за което ти разказах ми беше най-добър приятел в продължение на близо 10 години и преди 2 месеца за малко не ме пречука от бой,защото се бяхме събрали в една приятелка,той дойде адски пиян и аз казах на другите "Абе не му обръщайте внимание ... Пиян е и не знае к'во говори" :?
Гарантирам ти,че държанието му НЯМА да се промени ... или ако се промени няма да е в положителна посока :?

Нз на косъм съм да го скъсам. Сега такива неща е писал на приятелки от сорта на "ей ще те схрускам/испапкам...,сладурано, кукло... :-x ще го пречукам! Защо по дяволите снощи като го питах дали ме обича ми отговори "да" щеше да ми е толкова по-лесно, ако беше казал "не"...

devi
07-29-2009, 09:57
ем скъсах го това на нищо не прелича:

ujas krai kasam s teb tvardo tva e prekaleno sajalqvam obi4am te poe4e ot vsi4ko no kakvi sa tiq ne6ta ot sorta na:1-ako me haresva6,2 ako me obi4a6,3 ako iska6 sa spi6 s men :@ , 4 ako iska6 da sme priqteli, 5 ako iska6 da sme gadjeta, 6 ako iska6 celuvka s ezik, 8 za pregradka,11 ako iska6 da me vidi6-krai,krai,krai tova be6e sry ;(

l0lz
07-29-2009, 10:00
Ето ти съвет- "съвет".

one
07-30-2009, 21:38
Чакай да познаем - ти си на 15, а той е на 20+! Това са ми едни от любимите типажи - малката фръцла с големия гангстер!!! :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

И за каква обич говориш за какви 5 лева - :razz: :razz: :razz:

Опрял си бил пистолета - :razz: :razz: :razz: :razz:

Щрак щрак - филмче!

Такива неща вече са ежедневие.Една от моя клас не се хваща с по-малки от 23-24-годишни.

ItalianMafia
07-30-2009, 21:46
Въйй.. Ми той никво уважение ти няма бе, мила..
Остави го, не го търси известно време да видиш как ще ти се извинява..
Какви индивиди само.. :shock:

elsy
07-30-2009, 21:47
Добре си го скъсала... по-зле щеше да става...

tfoitakuchka
07-30-2009, 22:01
Не се измъчвай така .. И повярвай обича те.Просто има някакъв сериозен проблем, за които не иска да споделя или ОЩЕ не иска да споделя .. спокойно не ти си виновната че си искала да си с него, просто тогава е излезнал проблема .. wish хората винаги си \"го изкарват\" на тези които най много обичат .. забелязвала ли си? не се бои нямаш вина за нищо .. всичко ще се оправи ..:)

GossipGirl89
07-30-2009, 22:09
Еее това с приятелките вече е прекалено! Добре си направила, че си го скъсала. Аз бих те посъветвала повече да не се занимаваш с него, дори и той да иска, да търси... Гледай да го отбягваш, защото колкото и смешно да звучи - такива хора могат да бъдат много опасни... Не го знаеш в какво се е забъркал и какво може да му скимне да направи :? Така че по-добре се отдръпни колкото се можеш повече и избягвай контактите с него