View Full Version : приятел - подарък ??
След една седмица заминаваммм на море ,, посъветвайте ме какво да взема на гаджето сиии :) :) // :-D
Кирка и лопата. Да ходи да бачка, няма само ти да работиш я.
time_remember15
07-29-2009, 10:31
:D
Нещо свързано с мястото,където ще си :-|
По морето има толкова хубави сувенири,които ще се харесат на всеки тип човек :) :grin:
Priceless
07-29-2009, 11:04
Апфф .. мисля, че вече трябва да има отделен раздел "Подаръци" .. :?
SunSmile
07-29-2009, 12:29
Аз ли да ти кажа кво да й купиш...?! Ти си й гадже, ти я познаваш, обичаш .. и квото и да е там. Размърдай си мозъченцето и измисли. И не й купувай нещо просто щото си бил на море, а защото наистина искаш да й направиш подарък!
Слушай l0lz кфо ти казва... :lol: :lol:
По темата: Мии нещо, което е от там ... има доста магазинчета ... поразгледай ... 8)
myNameIsImmortal
07-29-2009, 13:32
Слушай l0lz кфо ти казва... :lol: :lol:
По темата: Мии нещо, което е от там ... има доста магазинчета ... поразгледай ... 8)
не доста, а многоооооооооооооо магазинчета и много яки неща, все ще харесаш нещо, ако трябва кажи какво харесва и ще ти дадем насока :)
Ти си я/го познаваш много по-добре от нас. ;)
Така че..помисли малко какво му/й харесва и купи.Не знам какво друго да ти кажа :D
Bellatrix
07-29-2009, 13:37
http://farm4.static.flickr.com/3603/3355537831_074d28b12a.jpg
Нещо свързано с мястото,където ще си :-|
По морето има толкова хубави сувенири,които ще се харесат на всеки тип човек :) :grin:
+1 :)
От толко теми вече ми се изчерпаха идеите :lol: Вие магазини не сте ли виждали :lol:
ItalianMafia
07-29-2009, 16:25
От толко теми вече ми се изчерпаха идеите :lol: Вие магазини не сте ли виждали :lol:
Абсолютно .. Всяка втора тема е за подаръци..
Според мен трябва да се направи тема за подаръците и да се направи важна!
YouCantStopMe
07-29-2009, 16:46
Ми направи си татуировка с неговото име на гъза... :?
На морето има милион магазини..
все ще избереш нещо.
само на мене ли ми се струва темата трагична?
Апфф .. мисля, че вече трябва да има отделен раздел "Подаръци" .. :?
Подкрепям... не че няма всички теми да се еднакви, ама поне няма да ги четем ... :razz: или поне не по 5 пъти на ден - различна тема за подарък! :?