View Full Version : Planet spa (AVON)
Neopitom3na
07-29-2009, 12:19
Ммм.. някой използвал ли е някой продукт от тези и от какво е доволeн :---)
Мен лично много ми харесва пилинг маската с екстракт от водорасли. ;) също и маската с минерали от Мъртво море.Ексфолиантите също не са лоши.;)
sladkish_14
07-29-2009, 13:48
Използвала съм маската за лице с минерали от Мъртво море /май така беше/ . Страшно доволна съм ;-) Една от малкото хубаво почистващи маски за лице.Много е хубава , гледам в повечето броеве я няма или пък ако я пуснат е на по - висока цена от останалите продукти , обаче скоро пак ще си поръчам , че моята е на привършване и чак не я използвам , че е малко :-D
lenito_sf
07-29-2009, 13:55
Аз имам почистващия гел за балансирана кожа с глина и масло от някфа роза ( мароканска ли кфа беше :D ) И съм супер доволна почиства кожата ми чудесно :)
xHARDCANDYx
07-29-2009, 20:36
Маската с минерали от Мъртво море е страхотна..
Използвала съм много от тези продукти и са много хубави :) Това е една от любимите ми серии на Ейвън.
Adrenalinche
08-01-2009, 16:37
о0о сТРаХотНИ Са .. :grin: Пилинг маската със бял чай е страхотна :grin: Има една СъС Саке и Орис Ли КаКва беШе ... Тя СъшТо Е МноГО ДоБРа а Съм ИзКлЮчИтЕлНо ДовОлНа От Озаряващия лосион за тяло със Саке и Орис Мм .... НеВеРОяТеН Е :grin: :-)
О аз имам тази с `Саке и ориз` и е много хубава .. адски съм доволна!
ElinoOor
08-01-2009, 17:28
и аз имам пилинг маската с водорасли, страшна е :---) 8-)
mysterious93
08-01-2009, 17:41
Имам маска с минерали от мъртво море. яка е. мирише хубаво и ми действа освежаващо.. имам и почистващ гел с мароканска роза и също ме кефи .. той ми маха мазнотията от лицето всяка сутрин :) маската също маха мазнотията даже за по дълго време , но я правя 1 път в седмицата.. не е за всеки ден :-D
Adrenalinche
08-01-2009, 17:42
О аз имам тази с `Саке и ориз` и е много хубава .. адски съм доволна!
Да много е хубава но като я махам Мн ме болии Иначе СъМ дОвОлНа :P :grin:
Supernova
08-01-2009, 17:54
Имам пилинг маски за лице с бял чай и екстракти от водорасли от Мъртво море - супер са :grin: А душ-гела и лосиона за тяло със саке и ориз миришат уникално :-)
Adrenalinche
08-01-2009, 17:57
Имам пилинг маски за лице с бял чай и екстракти от водорасли от Мъртво море - супер са :grin: А душ-гела и лосиона за тяло със саке и ориз миришат уникално :-)
Така е обожавам лосиона :grin: :smt049
HarumScarum
08-01-2009, 18:21
Така е обожавам лосиона :grin: :smt049
+
guinessgirl
08-01-2009, 19:27
Маската с минерали от Мъртво море е страхотна..
oo,da.. imam i edna hidratira6ta maska za lice ''brazilska dujdovna gora''' , tq mnogo mi haresva :)
Серията наистина е много добра. Определено на мен много ми допадат продуктите от тази линия.
Аз съм си поръчвала едни кремове от тая серия. Много е хубава. Много съм доволна от нея.