View Full Version : Пак ли се прецаках?
eminemfenka
07-30-2009, 07:38
Чувствам се тъпо,залухарско,смотано и прочие..
Значи миналата год. към септември,октомври ходех с едно момче /женкарче,адския сладур/ 2 седмици,през които ме лъжеше и се сваляше на други..Да разбрах,че е говорил,че няма нищо към мен.. А аз глупачката му вярвах,че има нещо,дори и мъничко.. Защото той така ме предразполагаше,че наистина се чувствах важна,негова,искана и т.н.
Както и да е след тези две седмици,той си замина /в друг град/ без да се обади,а когато му званях излизаше с номера - ЕМИ ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ ТУК.. След месец,вече ме беше игнорирал от всякъде..
Седя си аз неделя вечерта пред компа към 00:30 часа и гледам той ми пише .. писахме си общи неща,и ме накара да излезнем.. Аз се съглъсих. Видяхме се и си говорихме,смяхме се,споделяхме си ... После той започна да ме целува и прегръща..И на това му отвърнах,но го приех като забивка нищо повече..Та той си заминава края на тази седмица.. Както и да е 2 дни след целувката не се виждахме,щото той ме прецакваше и после получавах смс,че не може..Е снощи се видяхме,целувахме се,прегръщахме се..И той ми заяви,че ние в момента ходим.. Аз не се съгласих много с мнението му,но както и да е..Е нямам нищо към него / поне така си мисля / но ме боли,че ще си иде..гадно ми е, кофти ми е.. Незнам как да постъпя :?
Priceless
07-30-2009, 07:46
Дам : )
KimBerLy1912
07-30-2009, 07:49
Да,пак се прецака и от страни изглежда сякаш си на повикване...
И в тва "нямам чувства" не знам кой се опитваш да убедиш-нас ли,себе си ли... :?
F_CK_all_I_need_is_U
07-30-2009, 07:50
Според мен трябва или да го отрежеш окончателно,или тоя път ТИ да го прецакаш,щото мисля,че си го заслужава.Къв в тоя пиклиьо,че да те разиграва така!?Може да ти липсва малко,да ти е гадно,но траа да си запазиш достойнството.
zvQr_nO_s_ChAr
07-30-2009, 07:51
И ти му се върза!? ... По - добре направо му изтрий номера и скайпа и прочие.. не си заслужава.. По този начин изглеждаш жалка .. и едва ли не той е единствения в твоя живот.. Просто.. Няма смисъл.. Не те заслужава..
Ilikeliljon
07-30-2009, 07:53
Режиш го здраво и се махаш. Готин бил, не знам си какво. Момиче стегни се, знам че те предразполага и ти дава нещо, което сигурно не се вижда толкова често, но при положение, че само те използва какъв е смисъл. Просто се изправяш гордо, така както Клеопатра пред Цезар и му казваш Цезаре бих умряла, но не бих ти дала Египет (демек ти си знаеш кое е Египет). 8-) 8-) 8-) :D :D Макар че изглежда написано на шега съм сериозен :-o :-o
NeZaPoznat
07-30-2009, 08:00
Значи миналата год. към септември,октомври ходех с едно момче /женкарче,адския сладур/ 2 седмици,през които ме лъжеше и се сваляше на други..Да разбрах,че е говорил,че няма нищо към мен.. А аз глупачката му вярвах,че има нещо,дори и мъничко.. Защото той така ме предразполагаше,че наистина се чувствах важна,негова,искана и т.н.
Както и да е след тези две седмици,той си замина /в друг град/ без да се обади,а когато му званях излизаше с номера - ЕМИ ДРУГАТА СЕДМИЦА СЪМ ТУК.. След месец,вече ме беше игнорирал от всякъде..
Седя си аз неделя вечерта пред компа към 00:30 часа и гледам той ми пише .. писахме си общи неща,и ме накара да излезнем.. Аз се съглъсих. Видяхме се и си говорихме,смяхме се,споделяхме си ... После той започна да ме целува и прегръща..И на това му отвърнах,но го приех като забивка нищо повече..Та той си заминава края на тази седмица.. Както и да е 2 дни след целувката не се виждахме,щото той ме прецакваше и после получавах смс,че не може..Е снощи се видяхме,целувахме се,прегръщахме се..И той ми заяви,че ние в момента ходим.. Аз не се съгласих много с мнението му,но както и да е..Е нямам нищо към него / поне така си мисля / но ме боли,че ще си иде..гадно ми е, кофти ми е.. Незнам как да постъпя :?
Даа ! Нищо нямаш към него, а тоя пост кой го написа ?!! :-P
vampirekiss
07-30-2009, 08:05
Според мен трябва или да го отрежеш окончателно,или тоя път ТИ да го прецакаш,щото мисля,че си го заслужава.Къв в тоя пиклиьо,че да те разиграва така!?Може да ти липсва малко,да ти е гадно,но траа да си запазиш достойнството.
+1 гадничко е,но си струва да го направиш
Спри да бъдеш на повикване :)
Проявила си се като страшно наивна => влюбена => това, че нямаш нищо към него са глупости! :)
Ако мислиш, че отново те премята, побързай да го разкараш преди да си признала пред себе си, че го харесваш...
maybelline
07-30-2009, 08:13
Е нямам нищо към него
Така ли? :-o
scanadal
07-30-2009, 08:15
Не го оставяй да си те разиграва така.Просто го разкарваш и това е :?
Е нямам нищо към него
Абее тука нещо не ти повярвах .. :? :?
След като му позволяваш така да те врътка ... не е за едното нищо ... :? Един съвет ... зарежи го .. от такива момчета много рядко можеш да очакваш нещо сериозно .. за тях думите са всичко ... а действията ги няма .. :? :?
fire_cat
07-30-2009, 08:33
Ако наистина не изпитваш нищо към него - забрави го! Няма смисъл да се чувстваш зле, когато той си заминава.
eminemfenka
07-30-2009, 08:49
Ако се видим днес,наистина мисля,че ще е по добре да го зарежа :o и без това неделя си отива и сиг ще дойде тук след година.. :? и между другото вчера като ме целуваше го избутах и казах остави ме намира а той попита наистина ли искаш да те оставя намира..трябваше да кажа ДА .. замълчах 10 сек. и казах остави ме да дишам .. :? и между другото миналата година когато бях с него пред мен се натискаше на други :shock: и когато гаджето им дойде аз му бях оправданието - АЗ СИ ИМАМ ПРИЯТЕЛКА :o и си е тръгнал от моя град,защото обичал бившата си, е добре де - поне да беше казал,а не да ме залъгва :-o
ОФФ наистина изглеждам жалка :?
Но едната част от мене иска той да остане и да е с нея..
А другата иска да му го върне,иска да му докаже,че не може когато си поиска да е с нея..
Сигурно едно бебе,би се справило по добре от мене в тая ситуация :? :? :? :?
MimmZzZchYyY
07-30-2009, 09:14
съгласна съм с всички останали - ''Не бъди на повикване'' :!: и аз съм била в подобна ситуациа и знам как се чувстваш... зарежи го, но преди това му кажи всичко, което мислиш за него и добро и лошо, колкото и да те боли това е най-добрият начин да се разберете без караници и т.н. :? ..ии ако ти каже ''..но аз те обичам..'' или пък започне да те целува, както правят повечето момчета, когато се стигне до такъв момент... :-& ... в такъв случай само не се размеквай, защото това ще бъде най-голямата ти грешка ! :) не му отстъпвай каквото и да става !!! :)
NaNa_SladuRana
07-30-2009, 09:31
много ги мразя тия зябивки... А ти как може да се целуваш с някой,който преди те е отрязал така мазно :?
NeZaPoznat
07-30-2009, 09:45
ОФФ наистина изглеждам жалка :?
Но едната част от мене иска той да остане и да е с нея..
А другата иска да му го върне,иска да му докаже,че не може когато си поиска да е с нея..
Започва да ти идва акъла ... дано не е временно :D
далии имаш или нямаш нищо към него си е твой бизнес въпроса е че той си играе с тебе ;д хах когатоо тойй иска, каквотоо той искаа..не му позволявай да си играе с тебе ..върти те та напраоо те чупи от въртене а ти като бозайник се връзваш ..недей :?
Зарежи го не си струва. Само ще страдаш от подобни хора. Сега може нищо да не чувстваш към него но с времето нещата ще се променят и чак тогава ще разбереш колко много си се прецакала.
Абе ти тъпа ли си, някво психическо разтройство ли имаш..
Целувате се, прегръщате се И НЯМА НИЩО М/У ВАС?!
Кво да ги прайш, пубертети..
Гледа ме като Симеон Трети..
:shock:
kinkygirl
08-01-2009, 16:30
помисли над това дали си сигурна в чувствата си ако го обичаш отдай се ако не просто седни обмисли всичко и след това му кажи истината.. :) а ако не си сигурна по-добре да си помислиш :] и да прецениш до каде искаш да стигнеш с тази забивка
FeelMyPain
08-01-2009, 16:32
Кво да ги прайш, пубертети..
Гледа ме като Симеон Трети..
:shock:
Тва песен ли е?
Кой я пеЙ 8-)
+111111111111111111111
sladur4etyYy
08-01-2009, 16:52
ми прецакай го ти сега 8-) като ти звънне тия дни да излизате, кажи с някакъв безразличен глас ''оо заета съм'' или нещо такова. абе, отрежи го яко ;д то е ясно, че и сега те използва, или поне си мисли, че го прави. покажи му, че не си на повикване, както някой каза по- горе.
mOBSCENE
08-01-2009, 17:01
Знаеш какво да правиш..сама каза ,че е женкар.
Че ти да не си някаква кака за ,,забивки,, такива колкото щеш,направо ти се блъскат в очите. :? :?
Отрежи го,не си заслужава,дори и за натискането.. 8-)
fire_cat
08-02-2009, 07:58
Не се самосъжалявай. Ако просто не му вярваш и наистина го смяташ за женкар - отрежи го. Няма за какво да се измъчваш повече.
заеби го ти да му е гадно 8)