View Full Version : Апф,не мога да се отърва от мисълта за него...
Такамм,ходех с едно момче,някъде месец и половина,харесвах си го,нищо,че не беше толкова хубав (всички казваха,че съм по-хубава от него..)...Не знам какво точно стана,но скъсахме и то по негово желание.Минаха повече от 2 месеца,но не мога да си го избия от главата,направо се измъчвам,искам си го обратно... :( А не знам дали на него въобще му пука,каквото и да направя всичко ми напомня за него..Какво да правя,не мога да си го избия от главата?Не мога да призная,че не ми е мъчно и че не ми липсва,не мога да се преструвам... :(
NeZaPoznat
07-30-2009, 09:40
Такамм,ходех с едно момче,някъде месец и половина,харесвах си го,нищо,че не беше толкова хубав (всички казваха,че съм по-хубава от него..)...Не знам какво точно стана,но скъсахме и то по негово желание.Минаха повече от 2 месеца,но не мога да си го избия от главата,направо се измъчвам,искам си го обратно... :( А не знам дали на него въобще му пука,каквото и да направя всичко ми напомня за него..Какво да правя,не мога да си го избия от главата?Не мога да призная,че не ми е мъчно и че не ми липсва,не мога да се преструвам... :(
Колко си умна и хубава .... браво !! Що ли те е зарязал тоя тъпак :?
Времето е най-доброто лекарство. Намери си друг или изчакай да го забравиш...
MimmZzZchYyY
07-30-2009, 09:44
Времето е най-доброто лекарство. Намери си друг или изчакай да го забравиш...
съгласна съм с теб :)
След като не те е потърсил се съмнявам, че му пука ... :? :?
Извод: А защо на теб да ти пука за някой, на който не му пука за теб ? :? :?
П.С. С времето ще мине ... не си заслужава да се тормозиш заради него .. :?
Незнам как да ти помогна, но ще ти кажа, че това за времето не е съвсем така .. вече наближава година, а той е все още в мислите ми :-k
8-) ти си по хубава от него и затова те е оставил разбрал е че не може да бъде с перфектно момиче като теб 8-)
kindergarden
07-30-2009, 10:29
Много по-хубава си от него!Много по-умна!
Ти не го заслужаваш....
дали пък не е обратното :?
time_remember15
07-30-2009, 10:30
8-) ти си по хубава от него и затова те е оставил разбрал е че не може да бъде с перфектно момиче като теб 8-)
и аз тва мн мн не го разбраx :( :D :D
Първо си промени начина на мислене - кой от кого бил по-хубав, кой кого не заслужавал - тия ги забрави, ако искаш нещо по-сериозно. След това говори с момчето и разбери защо те е зарязал (щото останах с впечатлението, че не знаеш) след това постепенно се опитай да поправиш това, което не му е харесало (това, заради което е скъсал с теб) и се опитай да си го върнеш...
П.п. Горепосоченото важи само ако си сигурна, че чувствата ти към него са сериозни... ако го искаш само, за да си докажеш, че си по-готината и той няма право да те зарязва или някви подобни глупости - не го търси!
Priceless
07-30-2009, 10:57
Бахти повърхностната кучка :?
Len4etyYyy
07-30-2009, 11:05
Преди си го подценявала заради това, 4e х0ра сати казвали така. Докато единия се има за нещо пове4е от другия-няма как връзката да просъществува.
Не,не,неее!Никога не съм се имала за такава,казвам това,което хората казваха!Никога не ми е пукало!Пука ми само за него!Той беше първото момче,с което съм се чувствах по един адски особен и супер готин начин!Аз не гледах външността му,харесваше ми той самият!Наистина не ми каза каква е истинската причина да се разделим,да,това също ме измъчва,но дори не знам как да говоря с него... :(
Не,не,неее!Никога не съм се имала за такава,казвам това,което хората казваха!Никога не ми е пукало!Пука ми само за него!Той беше първото момче,с което съм се чувствах по един адски особен и супер готин начин!Аз не гледах външността му,харесваше ми той самият!Наистина не ми каза каква е истинската причина да се разделим,да,това също ме измъчва,но дори не знам как да говоря с него... :(
Какво искаш да знаеш? :? Обаждаш му се, питаш го как е и казваш, че искаш да се видите... Виждате се, приказвате малко глупости за разчупване на обстановката и после му задаваш въпросът "защо скъса с мен"...
vagarious
07-30-2009, 12:02
Ее като са минали няколко месеца и ни вест-ни кост от него, за кво ти е да го търсиш!? Остави го и си намери друг.Момчета БОЛ. :?
Ами той не ме търси,нито ми пише в скайп... :( Бих му се обадила,но ме е страх да не ме отблъсне,което може би ще стане и тогава ще ми е двойно по-кофти.. :(
Не се занимавай и няма да имаш пробблеми.
YourPoison
07-30-2009, 12:21
Колко си умна и хубава .... браво !! Що ли те е зарязал тоя тъпак :?
да .. :lol: :lol:
Ами той не ме търси,нито ми пише в скайп... :( Бих му се обадила,но ме е страх да не ме отблъсне,което може би ще стане и тогава ще ми е двойно по-кофти.. :(
Ако те отблъсне - поне ще знаеш, че трябва да се откажеш от него, иначе ще удължиш измъчването си с тази неизвестност, която в крайна сметка все ще свърши по един или друг начин... Ако сега ще те отбъсне, почти сигурно е, че с времето няма да си промени възгледа, така че - по-добре не си губи времето, ами говори!