Влез

View Full Version : Еskapel-Болки

aiako
07-31-2009, 06:45
Здравейте,с приятелката ми го направихме на онзи ден докато беше в цикъл 3-ти ден,но презерватива се скъса.Направихме го в 12 на обяд, а в 5 вече беше изпила хапчето.
Днес /3 дни по късно/ вечерта е получила неразположение, повръщане,промяна във вида на менструацията,яйчниците са я болели /има само 1 яйчник/,също така и е суха устата(попринцип това става при висока кръвна захар/може да о хормоните,така поне си мисля аз/)

Та ако може някой да ми помогне и да ми каже това нормално ли е и как да са и по малки мъките,не може да пие вода защото я повръща и кога ще спрът всичките тези болки.Тя си мили че щом ги има тези симптоми хапчето не е подействало,аз си мисля че е точно обратното.Как мислите вие.Общо взето кажете всичко което мислите че може да ми е от пола на мен и на нея,дори и да ни съм ви питал.

ElinoOor
07-31-2009, 06:51
не мисля че е нормално
води я на лекар, май се е натровила нещо :-o

aiako
07-31-2009, 06:54
На какъв лекар,чак в пет и половина ще съм при нея, какво да прави през това време,аз съм и казал а си лежи и да си почива?
Казва че вече не и се гади толкова много но сигурно е че вече няма какво да повръща.

ElinoOor
07-31-2009, 06:56
не знам :(
много хубаво си й казал,да поспи малко може пък да й мине :-o

Ilikeliljon
07-31-2009, 07:11
Не съм специалист, все пак лекаря си остава най-добрия вариант, но е възможно, тъй като е с един яйчник, а хапчето е на хормонална основа, за това да има такъв силен ефект при нея (имам предвид страничен). :-o :-o

evstatii
07-31-2009, 07:49
Ае, човече, защо си и дал да пие Ескапел докато е в цикъл :-o ... това хапче предизвиква нова менструация?...осъзнавате ли че по този начин сте предизвикали нова менструация! :shock:

xplay
07-31-2009, 09:28
Не е особено нормално... :shock:

Biskfitka
07-31-2009, 09:58
Ти в нея ли си свършил :-o пък и тя е била в цикъл,не мисля,че е имало причина да пие хапчето..

nefchi_bs
07-31-2009, 11:05
До колкото знам е малко трудно да забременееш по време на менструация,може и да греше,но е нямало нужда да го пие..Сега ще трябва да ходите по лекари,защото това което описваш не си спомням да го пише в страничните ефекти...

rakiQ
07-31-2009, 12:24
ами то за това не се прави секс докато си в мензис!Отивайте на лекар а недейте да рискувате със здравето й !!!

Dgaduin
07-31-2009, 12:31
Ае, човече, защо си и дал да пие Ескапел докато е в цикъл :-o ... това хапче предизвиква нова менструация?...осъзнавате ли че по този начин сте предизвикали нова менструация! :shock:Мхм - насилили сте организма и. Освен лекар друго не може да направите. И образовайте се най- сетне по тези теми - нямаше да имате чак такива проблеми иначе.

therichbitch
07-31-2009, 13:00
хмм, мн умно, че си й дал хапчето по време на цикъл, сега да се мъчи момичето,според мен не е нормално, затова да отидеТЕ на лекар

svetovartej
07-31-2009, 16:14
значи тай като и аз съм пила ескапел мога да кажа че на самата опаковка си пише че има странични ефекти и няма от какво да се притесняваш нито ти нито тя така че споко и следващия път по внимателно 8) :-P :-P :-P :P :P

MaLty
07-31-2009, 16:44
Абее тоя Ескапел да не ви е бонбонче бе? Баси..

mOBSCENE
07-31-2009, 17:16
Пият се противозачатъчни не Ескапел .. :-o
Заведи я на лекар..може нещо сериозно да е :?

aiako
07-31-2009, 21:00
До сега бях при нея,сега си е много добре.Дори температура няма.Обадих се на един гинеколог за да съм по спокоен,той каза да пие аналгин и да си лежи....това и стана сега си е добре.
Благодаря на всички за отговорите :)

BePoHuKa
07-31-2009, 22:57
Всичко е добре когато завърши добре! Радвам се,че се е оправила :) И умната!

lastdaywithme
07-31-2009, 23:04
1. Когато си в менструация, вероятността да забременееш е минимална защото тога яйцеклетката изхвърля клетките които по принцип се оплождат, така че това че тя е пила ескапел е било голяма грешка.

2. Напълно нормално е да получи тези странични ефекти, ако сте прочели листовката на лекарството, щяхте да разберете това. Една приятелка беше пила ескапел и и беше дошло 3 пъти за 1 месец.

3. Надявам се сте прочели поне че между 2 менструации неможе да се пие повече от 1 хапче, а тя го е пила по време на менструацията, така че е напълно нормално да получи тези странични ефекти :)

не се притеснявай!