View Full Version : Каква марка е GSM ви?
Тва, любими мой draid.
ДОТА, айде не толкова брутално само.
Да, но все пак не се знае дали не е на толкова, за това и реакцията ти не е много на място. А на тая възраст хора има дето ще си вземат и 2 с една заплата.
Обърках се, другият лаптоп, който ползвам, е седмица, не е Виста. Начи... ептен не съм в час :D
7 не беше лош windows. Иначе 8.1 ми допада за разлика от 8. Ще видим какво ще сътворят с 10 края на месеца.
kalpazanka
07-14-2015, 20:26
Може и 10 да се вземат с 1 заплата. :)
Което ме навежда на мисълта, без да се заяждам на кои позиции хората вземат по 11500лв бруто ? Това когато говорим за заплата. Иначе не че няма хора дето и за ден ще си ги вземат. Това като вмъкване относно средно добрите заплати в София 1500-3000 чисто, когато говорим за по масови позиции.
raggamuffinbabbyyy
07-14-2015, 22:36
samsung galaxy s6 edge
kalpazanka
07-15-2015, 21:25
Което ме навежда на мисълта, без да се заяждам на кои позиции хората вземат по 11500лв бруто ? Това когато говорим за заплата. Иначе не че няма хора дето и за ден ще си ги вземат. Това като вмъкване относно средно добрите заплати в София 1500-3000 чисто, когато говорим за по масови позиции.
Изобщо не говоря за София. И не говоря за лева.
kaRamella
07-15-2015, 22:30
Взех си най-якият телефон, който съществува на този свят http://shtepsel.bg/lg-g4-h-815/ това е по-мощно от лаптопа ми :D
Мен ми харесва leather дизайна ( червения )
Трябва да се правят
kaRamella
07-15-2015, 22:31
Взех си най-якият телефон, който съществува на този свят http://shtepsel.bg/lg-g4-h-815/ това е по-мощно от лаптопа ми :D
Мен ми харесва leather дизайна ( червения )
Трябва да се правят повече такива стилни и красиви телефони както преди .
Ами при цена от 600€ с твоята заплата, спокойно може да си вземеш да речем 6-7, вероятно според зависи от дежурствата може да мръдне това число. Ама тук очевидно говорим за човек който е в БЪЛГАРИЯ.
kalpazanka
07-16-2015, 06:58
Айде, ако обичаш, да не ми правиш сметката :)
Приеми, че не ти мина затапката и ми остави доходите на мира.
Айде, ако обичаш, да не ми правиш сметката :)
Приеми, че не ти мина затапката и ми остави доходите на мира.
Първо хич не ми е да те затапвам. Просто коментара ти беше меко казано зле. Да правиш препратки колко телефона могат да се купят със заплата в Германия е смешно, особено когато един завършил лекар без специалност взема спокойно 2600€. Не ми върви това леко натрапване, особено когато говорим за някой в БЪЛГАРИЯ. А аз говорех, че в България с една нормална заплата спокойно ще си позволи 2. Когато натрапваш доходите си косвено, няма да подскачаш като ги закачаме. Приеми, че грам не ме бърка колко изкарваш, макар лесно да може да се провери. Приеми и че има хора които изкарват твоята заплата за доста по-кратък период от време и е малко детинско да се надцакваме с някакви бройки.
kalpazanka
07-16-2015, 16:10
Не си зацепил, ама и не ти е за първи път.
Да, но все пак не се знае дали не е на толкова, за това и реакцията ти не е много на място. А на тая възраст хора има дето ще си вземат и 2 с една заплата.
при което аз ти върнах реплика, че и 10 телефона могат да се купят с една заплата. След което ни в клин, ни в ръкав ми обясняваш за заплатите в Германия. Пий си гинко билобата и бъркочите на Мермерски и не се опитвай да ме затапваш след всеки пост.
102thedream
07-16-2015, 17:28
не ви ли е срам 31 страници да е тема за парче пластмаса
Не си зацепил, ама и не ти е за първи път.
при което аз ти върнах реплика, че и 10 телефона могат да се купят с една заплата. След което ни в клин, ни в ръкав ми обясняваш за заплатите в Германия. Пий си гинко билобата и бъркочите на Мермерски и не се опитвай да ме затапваш след всеки пост.
Виж сега. Ако на теб ти се налага да пиеш помощни вещества на твоята възраст, това далеч не значи, че всички го правим. Прочети си много хубаво първият пост отново.
kalpazanka
07-17-2015, 07:06
Ще си прочета първия пост отново, ама ти ми обясни каква връзка имаха заплатите в Германия.
Ще си прочета първия пост отново, ама ти ми обясни каква връзка имаха заплатите в Германия.
Мхм
kalpazanka
07-17-2015, 20:50
Има хора, които си позволяват и 10 телефона сони експерия с 1 заплата. С'я стопли ли?
Затва ти казах, че не се ограничавам само до Бг и само до нашта валута.
102thedream
07-17-2015, 20:53
важно е какви пръсти цъкат по джиесема
Винаги се учудвам, когато някои каже, че приложенията за windows phone били гадни. А ми е интересно какви приложения ползвате в андроид, които не са гадни? И двете ОС имат абсолютно от всички най-популярни приложения.
102thedream
07-17-2015, 21:24
на мен ми е интересно в нормален разговор участвали ли сте
LoadRunner
07-17-2015, 21:31
Винаги се учудвам, когато някои каже, че приложенията за windows phone били гадни. А ми е интересно какви приложения ползвате в андроид, които не са гадни? И двете ОС имат абсолютно от всички най-популярни приложения.
ти имаш от най-популярните приложения, а аз имам всички приложения
А аз имам стабилност, а ти лаг..
anonymous708973
07-17-2015, 23:05
аз не съм гледала приложения за уиндоус, ама самият факт, че може да искам някое и уиндоус да го няма/да не го поддържа/да изглежда гадно, ме отказва.
иначе каквото ти трябва, това си имаш. не е имало случай да търся нещо и да не намеря.
anonymous708973
07-17-2015, 23:07
...
В случая ти не си разбрал (и без да се заяждам, ама не ти е за първи път). Калпазанката никъде не се изтъкна. Аз това за 10-те телефона дори го разбрах - във връзка с предния й пост - че може да се купят 10 по-бюджетни телефони :)
Точно пък тя да се изтъква с пари... смешно е.
therichbitch
07-18-2015, 00:15
Телефонът ми е Майбах. Духайте.
102thedream
07-18-2015, 06:48
един самсунг галакси в цвят червен един за теб един за мен
Dagichka
07-18-2015, 07:49
samsung galaxy s3 mini i8190
В случая ти не си разбрал (и без да се заяждам, ама не ти е за първи път). Калпазанката никъде не се изтъкна. Аз това за 10-те телефона дори го разбрах - във връзка с предния й пост - че може да се купят 10 по-бюджетни телефони :)
Точно пък тя да се изтъква с пари... смешно е.
Ама тук никой не ти говори за бюджетни телефони. G-серията не е бюджетна, нито S или Z. Това са флагман серии на съответните производители. И когато говорим за някоя девойка която си е купила телефон с левове в България, а калпазанка я пита дали мама и тате са и го купили, при все че може да е на 25 малко ми бяга идеята да ми обяснява как някой може да си вземе 10, ама не говори за България и за левове. То по тая логика има хора дето и 1000 ще си вземат с една заплата. Надявам се да сте вдянали разликата. Малко не ми върви калпазанка да има телефон за Х пари и после да прави язвителни коментари към други хора с телефони за същите пари.
monkata972
07-18-2015, 11:26
LG G2
kalpazanka
07-18-2015, 17:29
Малко не ми върви калпазанка да има телефон за Х пари и после да прави язвителни коментари към други хора с телефони за същите пари.
Изказът не пасва към възрастта от профила. Плюс това в почти всяко мнение има препратка към магазин за онлайн-пазаруване. Оттам дойде и провокацията ми- първо дали наистина го е купила и второ, дали със собствени кинти.
хъррррррррр, телефона ми е на десет години и не смятам да си взимам нещо ново, имам си причини
Изказът не пасва към възрастта от профила. Плюс това в почти всяко мнение има препратка към магазин за онлайн-пазаруване. Оттам дойде и провокацията ми- първо дали наистина го е купила и второ, дали със собствени кинти.
Не съм и следил коментарите. Възможно е да е някое лапе, ако наистина е така може да приемеш извиненията ми. В противен случай си далеч от права.
monster008
07-20-2015, 07:59
Apple Не пирзнавам другите марки.
kaRamella
07-20-2015, 08:04
Може на изплащане да си го е взело момичето...
Миналия ден във вивакома както си стоях и точно този модел падна сам на земята.В началото помислих , че е гръмнал :D
И един манго се развика : Виждати лииии, после на нас ги продават тия... :D
Аз съм с Lenovo от миналия месец и съм супер доволна! Има си всичко необходимо, камерите са му супер и е достатъчно евтин, че ако го счупя или загубя да не ме яд изобщо. А първото ми се случва често. Братята китайци отново се справят отлично. Препоръчвам с две ръце на всички, които търсят най-вече функционалност в един телефон.
kalpazanka
07-20-2015, 09:52
С колко РАМ е, Хаяши, и какъв модел?
Аз "точа лиги" на Galaxy Note-a, но засега Галакси-то си ми върши перфектна работа. :]
С колко РАМ е, Хаяши, и какъв модел?
Един който звучи като самолет на Airbus, хахаха! Това ми е регионално изкривяване явно.
A328 е, ако не ме лъже лаптопа. 1 GB рам. Всъщност мислех, че е с 2, ама в ревюто така пише, така че не съм сигурна. Далеч е от последния писък на технологията, но за цената си е прекрасно телефонче и ми върши чудна работа. А засега се изявява и като здраво, което също е много важно при мен. :D
Това май не е подходящата тема, но си търся и някакъв евтин, но функционален таблет над 10 инча, който да ползвам предимно за записване на лекции, защото ми писна да мъкна тежкия лаптоп из университета по цял ден, плюс, че батерията не му държи чак толкова много. Та не ми трябва нещо мощно или с добра графика, но отново да е стабилно.
kalpazanka
07-20-2015, 10:54
Пусни тема в информационни технологии, някой може да се отзове.
Съкровището е също с А нещо си, и той с 1 ГБ РАМ и се оплаква здраво. Казва, че е сгафил с избора, ама... късно го разбрал.
anonymous708973
07-20-2015, 11:16
1 гб рам малко ли е?
kalpazanka
07-20-2015, 11:19
Нда, помня, като опря ножа до кокал да купувам телефон, господинчото ми казваше в никакъв случай да не си купувам телефон с 1 ГБ рам.
Не съм голям спец, вслушах се в съветите му, гледахме телефони от алиекспрес и от тукашните вериги.
linkinpark1234
07-20-2015, 16:37
Моя е Нокия 113, но искам да имам сензорен :D
Jane-Ann
07-20-2015, 16:48
Samsung Galaxy Note 3 заради който ми отидоха всички спестени пари :D От Август, 2014 =)
102thedream
07-20-2015, 19:17
смятай ква глупост си направила
важното е че ти е забавно
thetruth2002
07-20-2015, 19:20
Samsung galaxy S3
1 гб рам малко ли е?
За Андроид да, за Windows Phone не.
И кои са тези всички?! Едва ли използваш повече от 5 от тези всички приложения!
GoodEnough
07-20-2015, 20:58
И кои са тези всички?! Едва ли използваш повече от 5 от тези всички приложения!
Да ти кажа, доста са. Това, че на теб не ти влизат в ежедневната работа, не значи, че някои не ги използват.
Давам ти пример: Fiverr, ClickBank.
П.П Аз трябва да си зема един Windows Phone, понеже ми омръзна да се занимавам със симулатори.
kaRamella
07-21-2015, 18:03
Значи работата ти се състои от това цял ден да висиш на тела?
GoodEnough
07-21-2015, 20:41
Значи работата ти се състои от това цял ден да висиш на тела?
това към мен ли беше?
kaRamella
07-22-2015, 16:47
Да .
GoodEnough
07-22-2015, 17:01
Може би не се изразих добре. Имах предвид "ежедневни занимания". Както е при повечето тинейджъри/ки: Да си видят фейса, инстаграма, снимчица да си направят през Retrica, някаква програмка за освобождаване на паметта, Subway Surfers и т.н.
На някои хора обаче са им нужни приложения създадени за тяхната сфера от интереси, които е възможно да не са популярни сред болшинството от хора. Тези два примера, които дадох са точно такива.
П.П Иии... работата не ми е да се занимавам цял ден с тела си, но е доста удобно, но е доста удобно да си проверяваш известията или там каквото е, когато не си вкъщи.
Поздрави :)
Ей колко тъпо оправдание! Ама само как всички работите с тия телефони ...Направо големи бизнесмени!
NomNomNom
07-24-2015, 21:28
някои работят с телефони, други в кола
LoadRunner
07-24-2015, 21:36
някои работят с телефони, други в кола
хаххах
или на пейка в парк
NomNomNom
07-24-2015, 21:36
За работа 40 часова седмица:
technical director в българска компания, даже взима повече.
бруто 11к са като за мениджър 2ро ниво в международна компания, която дава повече кинти, не пишмани като някои локални международни клонове.
също, sales, sales director, каквото има комисионна.
lead в софтуерна компания
туй е в моето полезрение за ИТ.
За частна професия:
зъболекари с кабинет, лекари с хубав частен бизнес, юристи - адвокати, нотариуси, механици и инженери, софтуерни инженери ( всъщност за тези тук просто си предполагам )
Бизнес:
малък бизнес ще ти докара тези кинти, зависи ко правиш, то сигурно и от фурнети франчайз можеш да изкараш толкова, ако ти е хубаво мястото
kaRamella
07-24-2015, 22:07
аха
дск директ
сетих се
:D
За работа 40 часова седмица:
technical director в българска компания, даже взима повече.
бруто 11к са като за мениджър 2ро ниво в международна компания, която дава повече кинти, не пишмани като някои локални международни клонове.
също, sales, sales director, каквото има комисионна.
lead в софтуерна компания
туй е в моето полезрение за ИТ.
За частна професия:
зъболекари с кабинет, лекари с хубав частен бизнес, юристи - адвокати, нотариуси, механици и инженери, софтуерни инженери ( всъщност за тези тук просто си предполагам )
Бизнес:
малък бизнес ще ти докара тези кинти, зависи ко правиш, то сигурно и от фурнети франчайз можеш да изкараш толкова, ако ти е хубаво мястото
Моля те, не ми говори за малък и среден бизнес. Мисля, че съм доста добре запознат с това. Не ми говори и за директорски позиции. Девойката ако е на 25 надали е директор, надали е зъболекар с добри доходи и т.н. Инженер по случайност съм и аз, с частен бизнес по случайност имам доста да речем близък допир. Аз говорех за масовите работни позиции на които може да е нает един 25г. човек.
ангелче_12513
07-25-2015, 12:07
Моят е IPHONE 6 , за сега работи и няма проблем , но ще видим.:D
InnocentFuck
07-26-2015, 10:30
Samsung galaxy j 1
MarilynManson22
07-30-2015, 12:05
Аз имам Huawei Ascend Y510
kaRamella
07-30-2015, 16:21
Аз пък искам някой златен с камъчета :D :(
Ах беее..красотички
http://www.geeky-gadgets.com/wp-content/uploads/2013/12/vertu-signature.jpg
http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2010/03/26mar10vertu4345f.jpg
https://modelindo.files.wordpress.com/2011/02/nokia-8800-arte-with-pink-diamonds.jpg
карамела, имам чувството, че идол ти е никлозета куранова
отзад, 1 път само? not bad
kaRamella
08-06-2015, 22:03
карамела, имам чувството, че идол ти е никлозета куранова
тая не я познавам
Виж Николета Божинова е чук.
Тва по телефоните ли го разбра? Как? Доколкото помня тя имаше с5, после го смени май с айфон 6...
БТВ всички жени обичат златото,блещукащите кристали, диаманти...етц...
Mary_Jane_69
08-07-2015, 08:27
Хахахахаххахахахаха гНиЛо била чук. Аве бягай бе как може да се възхищаваш на мутреси
чук - не.. по-скоро скумрия
не знаех, че ти си представителна извадка за всички жени... е щом си запозната и с последния й телефон неам думи
един приятел подари на гаджето си златно колие, а тя го преби... може би защото беше платено със спестяванията й нз ://
idontunderstand
08-07-2015, 09:55
LG
anonymous708973
08-07-2015, 10:37
БТВ всички жени обичат златото,блещукащите кристали, диаманти...етц...
Да, ама не трите накуп върху телефона си.
Адската цигания, не ми пука дали е цирконий или шлифован диамант, супергрозно и селско е.
Samsung Galaxy Mega 6.3, Прекрасен Телефон имам го от почти две години и е перфектен, за някой може и да е голям, но все пак зависи и за какво го използваш...
В днешно време телефоните не са само Ало, здравей как си, те са подвижен компютър, средство за споделяне на бърза и важна информация.. Имейла не служи само за Регистриране в даден сайт, вайбъра не е средство само за изпращане на емотикони към Приятелчета, и ако вие го използвате Телефона единствено за ФБ и вайбър и Меssenger, то не значи,че някой хора не му използват пълния потенциал на телефона ;)
GoodEnough <-- браво един различно мислещ човек.
Относно телефоните ми е много тъпо,щото феновете на фаблетите(Да това е дума -->между телефон и таблет), ни ограничиха със максимум 5-10 модела над 6инча... Самсунг спряха да качват Инчовете след С5,...Айфон с тяхното 4.7 няма да коментирам(изключение прави 6+)...
Ще очаквам новия Samsung Galaxy s6 Edge + по-предварителни данни трябва да е 5.7 дисплей, дано да е така,че 5инча ми се губят в ръцете.
anonymous708973
08-11-2015, 07:28
Ах, умирам от смях, като чуя "пълен потенциал" в съчетание с евтини приложенийца, които дадохте по-нагоре като пример.
Не че нещо, ама големият екран не е за приложения, а именно за да улесни комуникацията, гледане на филм/видео или да - за обработка на снимки. Приложенията се гледат идеално и на малък екран.
Големият екран на телефон е адски неудобен, имам голяма ръка и въпреки това треперя постоянно да не ги изтърва тия 5.5 инча. Не е като по-малките телефони преди, с които вървиш по улицата и цъкаш с една ръка.
И въпрос - ако сте такива бизнесмени и работата ви е през телефона, що не инвестирате в таблет, ноутбуук, компютър? Далеч по-удобно е.
Mary_Jane_69
08-11-2015, 08:06
Ще очаквам новия Samsung Galaxy s6 Edge + по-предварителни данни трябва да е 5.7 дисплей, дано да е така,че 5инча ми се губят в ръцете.
баси раките чуек
kaRamella
08-11-2015, 10:12
Да, ама не трите накуп върху телефона си.
Е да ве,то ясно :D
kaRamella
08-11-2015, 10:14
е щом си запозната и с последния й телефон неам думи
лесно е като снимките и са навсякъде из интернет .... фейсбук, инстаграм, сайтове за клюки,списания и т.н.
с LG G4 съм.. доста съм доволен не мисля да го сменям в следващите 2-3 години.
G3 доста корава беше, дано и 4-ката да е такава. LG в последно време взех да им ползвам доста електроника и съм доволен.
Ах, умирам от смях, като чуя "пълен потенциал" в съчетание с евтини приложенийца, които дадохте по-нагоре като пример.
Не че нещо, ама големият екран не е за приложения, а именно за да улесни комуникацията, гледане на филм/видео или да - за обработка на снимки. Приложенията се гледат идеално и на малък екран.
Големият екран на телефон е адски неудобен, имам голяма ръка и въпреки това треперя постоянно да не ги изтърва тия 5.5 инча. Не е като по-малките телефони преди, с които вървиш по улицата и цъкаш с една ръка.
И въпрос - ако сте такива бизнесмени и работата ви е през телефона, що не инвестирате в таблет, ноутбуук, компютър? Далеч по-удобно е.
Не е нужно да имаш най-скъпите приложения в телефона ти за да го ползваш ползотворно и точно както на теб ти трябва? Пък и 80 процента от всички хубави приложения са безплатни за какви "евтини приложения ми говориш" като почти всички платени са или Игри или някакви уникални които са насочени към Определена сфера.
И както казах,всеки човек си е различен на теб 5.5инча са ти големи пък на мен 6.3инча са ми перфектни, Пък Големия екран не е Филмите или снимки, ами по-добра комуникация, Друго е като трябва да пиша примерно съобщение, тема, коментар, смс, имейл и прочие.. да го правя на голяма клавиатура като на 6.3, а не на 5 инча да се бъркам с буквитие(щото толкова са нагъсто)
"Ако сме такива бизнесмении" - това да ли е така всеки сам си знае, но какво общо има това да инвестирате в Таблет, ноутбук, комп..??!?!?! имам лаптоп, и таблет и 1 комп.. Вкъщи единствено ползвам настолния, лаптопа не ми е удобен като цяло, пък таблета за него какво да кажа освен да играе малкия с него за друго не се ползва, просто е неудобен с щото е около 7.1 инча и рамките са големи, а не тънки като при телефона..
fire_cat_
08-11-2015, 23:59
Каква марка е GSM ви? Какъв искате да имате?
LG
stelomax
08-14-2015, 11:54
Samsung Galaxy S5
Samsung Galaxy S5 мини-както казах и в другата тема-доволна съм.