View Full Version : С кои презервативи сте най-сигурни ?
Здр, 1-во искам да ви попитам вие с кои презервативи сте най-сигурни в леглото, 2-ро като свършите един път в презерватива сменяте ли го или чак като спрете да правите секс,защото на мен лично ми е гадно върте да има половин кило сперма, 3-то лично аз ползвам dureх love и винаги мн се пънирам да не вземе да се скъса, случвало ли ви се е да се къса dureх ?
Нещо точки, запетаи..? :-o
kalpazanka
07-31-2009, 17:26
Нещо точки, запетаи..? :-o
Апф, подробности.
С никои презервативи не съм спокойна. Добре, че не разчитам само на тях.
hamilcar
07-31-2009, 17:27
l0lz -> Нека да пишем по темата. Благодаря.
Durex Elite използвам предимно, не са се късали, но винаги има първи път. Не съм чувал някой да продължава със същия презерватив, в който е свършил.
TheLastAngel
08-01-2009, 00:52
С никои презервативи не съм спокойна. Добре, че не разчитам само на тях.
TheLastAngel
08-01-2009, 00:53
Не съм чувал някой да продължава със същия презерватив, в който е свършил.
оОооОоооОО има ги има ги :lol:
BePoHuKa
08-01-2009, 01:11
оОооОоооОО има ги има ги :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: ужасТ!!! :shock: Трябва да си много тъп да го направиш това.. Аз разчитам на Дюрекс :) Презерватива винаги се сменя!
Durex досега не ми се е късал, а аз лично предпочитам Love.
TheLastAngel
08-01-2009, 01:57
оОооОоооОО има ги има ги :lol: :shock: :shock: :shock: :shock: ужасТ!!! :shock: Трябва да си много тъп да го направиш това.. Аз разчитам на Дюрекс :) Презерватива винаги се сменя!
Никой не се ражда научен .. нека да не ги виним ;) :)
BePoHuKa
08-01-2009, 04:53
Никой не се ражда научен .. нека да не ги виним ;) :)Мен на това никой не ме е учил...то се изисква поне лекинко да помислиш.
Bellatrix
08-01-2009, 07:38
Durex extra safe са ми любими. И други сме ползвали, но никога durex не ми се е късал. (По право досега никога не ми се е късал презерватив. Мисля, че почти всеки кондом е достатъчно добър стига да знаеш как да го сложиш.)
glezan4e
08-01-2009, 09:18
ами напоследък разчитам на Durex (каквито хвана - Love, Elite..), но съм ползвала и Life Style и Sportex.. на мен не ми се е късал ( да чукна на дърво ), но от приятели знам, че Sportex правят бели ..
Що се отнася до смяната на кондома...нормално е да бъде сменен ..
Ем 100% няма,тъй че... иначе аз разчитам на Дюрекс Перформа или Ултра Сафе (тях 2 пъти съм ги ползвала) .Слава Богу досега не суъм имала проблеми.. :)
durex ми се е късал но защото не беше годен :) иначе ползваме или sportex или durex -love или lady`s choice :)
TheLastAngel
08-01-2009, 11:41
Никой не се ражда научен .. нека да не ги виним ;) :)Мен на това никой не ме е учил...то се изисква поне лекинко да помислиш.
Оххх защо си толкова права?? :D
mariqqqqq
08-01-2009, 11:46
еми главно ползвам durex extra safe и досега не сме имали проблеми с приятеля ми..обаче скоро когато бяхме на морето ползвахме и durex love но и с тях не сме имали проблеми (и слава богу) :)
SunShinePearl
08-01-2009, 11:56
при мен точно дюрекс се скъса тия миризливите :o иначе екстра сейф са хубави,до сега не ми се е късал спортекс тъй че според мен те са най-хубави
cv3t3linda
08-04-2009, 07:16
при мен пък точно с спортекс стана белята :cry: ама добре че бях в цикъл и нямаше последствия след това :grin:
moon_flower
08-04-2009, 12:53
durex elite , а пък durex extra safe убиват всякава чувствителност...
adrenal1n
08-04-2009, 13:17
Със здравите 8-)
Magic_Girl
08-04-2009, 18:31
Еми приятеля ми купува едни от аптеката. Иначе като свърши го карам да го смени, да се измие, да мине през тоалетната и чак тогава да го правим пак, независимо дали ще сложи презерватив или не. Искам да съм 100 % сигурна, че няма да стане гаф!
Walentin
08-04-2009, 19:35
Може занарочно да не ги сменят. Имам всякакви извратеняци.
galenata
08-04-2009, 21:17
еми главно ползвам durex extra safe и досега не сме имали проблеми с приятеля ми.. :)
+1 :)
miminkaa
08-21-2009, 11:26
SPORTEX...И като свърши първия път веднага се изхвърля презерватива...
:-)
mynichka09
08-21-2009, 15:20
Durex love и понякога Sportex
galenata
08-21-2009, 21:13
durex elite , а пък durex extra safe убиват всякава чувствителност...
extra safe ползваме винаги... и аз,и той сме най-сигурни така :) а и той казва,че няма чак такава разлика между еxtra safe и останалите
talasamche
08-24-2009, 23:51
mm az s priqtelq mi sam polzvala samo durex .., naiiiii razli4nii ... ii 2 pati ni se skasa !!! taka 4e ne se doverqvite izcqloo
TheLastAngel котенцето отдолу е страшно :grin: :grin:
По темата.. Кефят ме Lifestyle Ribbed, Sportex Fire и Dure Sensation, въобще фен съм на релефните...пък някой път слагаш нах*йника и правиш кефа на приятелката 8) :grin:
ГНУСНОООО !!!!! :-& :-&
аз ползвам Дюрекс, най-често елит или ултра тънките... и да, винаги се сменя след като се изпразни :)
thespark
08-25-2009, 00:55
durex . sporex ;)
най-вече тези, които са поставени правилно ... 2ро Да сменя се след еякулация.
gabby313
08-25-2009, 14:09
еми главно ползвам durex extra safe и досега не сме имали проблеми с приятеля ми..обаче скоро когато бяхме на морето ползвахме и durex love но и с тях не сме имали проблеми (и слава богу) :)
+1 :oops: :-D
АЗ използвам дюрекс и сам мн доволна от тях ама как може 4овек да свърши впрезерватива в който е сваршил вечееееее илллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллллллллллл ллллллллллллллллл
THE_FOX_
08-25-2009, 14:32
ем доколкото може да се разчита на презерватив - доволен съм от Durex Performaaaaa :grin: :P :P
Dimana99
08-25-2009, 14:44
Durexчета
На мен са ми се късали и Durex и Sportex.. :D Ноо иначе най-често използваме Durex(Sensation,Love).
TwoSmokingBarrels
08-30-2009, 11:18
Аз харесвам Спортекс,кефят ме най-много и никога да чукна на дърво не ми се е късал!
+1 8)
CoOLBebZz
08-30-2009, 11:23
винаги използваме durex.. не сме имали проблеми досега :)