View Full Version : "За" или "Против" обецата на пъпа?
S_L_A_D_U_R_K_A
07-31-2009, 19:32
Здравейте, интересува ме колко от вас смятат, че е секси, готино и т.н едно момиче с добре оформен корем да има обеца на пъпа. Умишлено не съм добавила отговор "Нямам мнение" или "Все едно", ще се радвам да се обосновете. Е..вие сте :)
Brunetkaa
07-31-2009, 19:33
Не на всеки ходи..не мога да преценя така като не съм видяла човека :)
На добре оформено коремче аз съм ЗА :)
TheGirlNextDoor
07-31-2009, 19:41
slim__shadygirl
07-31-2009, 19:41
Не на всеки ходи..не мога да преценя така като не съм видяла човека :)
Принципно "ЗА"!
HarumScarum
07-31-2009, 19:48
Зависи от това как ти се харесваш,аз лично бих си сложила :-D
Punisherrr
07-31-2009, 19:50
Против дупчене на пъпове,езици и други подобни измишльотини освен ушите.
аз не бих се продупчила,ти прави к'вото си искаш.. :)
ЗА, не намирам нищо лошо, стига коремчето да е стегнато и обицата да няма 10-санта висулки :?
bubinkaa
07-31-2009, 20:15
не бих си направила...повечето са много грозни 8-)
Аз имам за тва :D пристрастна съм
therichbitch
07-31-2009, 21:01
breathless
07-31-2009, 21:15
ЗА, не намирам нищо лошо, стига коремчето да е стегнато и обицата да няма 10-санта висулки :?
zvezdichkaaa
07-31-2009, 21:34
ЗА!Мен ме кефи стига да не е прекалено кичозна :)
Против дупчене на пъпове,езици и други подобни измишльотини освен ушите. :smt023
За...
имах си едно време ... :-k
LoOoVely
08-01-2009, 09:20
хем че имам плоско коремче не бих си сложила, но ако смяташ, че ще ти седи добре ЗАЩО НЕ :)
аз също
rachel_billson
08-01-2009, 10:14
Аз съм ,,за" ,само когато не става дума за гъзария-видяла си приятелката,че си е направила и след това естествено и ние ,за да не останем по-назад. :(
nadincety
08-01-2009, 10:40
И аз съм за .. Стига да имаш хубаво тяло , де .. :)
hackberry
08-01-2009, 10:45
против
цигания ми е
DarkKisss
08-01-2009, 10:54
Имам пиърс на пъпа от 3 години. Защо да не съм "за" ? Стига тялото на собственика да е стегнато и пиърса да привлича вниманието към красивия корем)))
wasntme_
08-01-2009, 12:51
За... стига да е стегнат корема... откачам като видя някакви кифли със отпуснат корем (да не кажа шкембе) със обеца на пъпа... ама мислят си че им стои много гъзарско.. пък всъшност какво правят - подчертават си сланината... не знам - аз много се дразня така...
Millen4ety
08-01-2009, 13:00
аз също
+
mimsssssss
08-01-2009, 13:20
blue_ice
08-01-2009, 14:17
аз съм за..според мен стои готино но ест ако имаш хубаво тяло
Jumbie483
08-01-2009, 14:35
ЗА
мен ме кефи :)
Adrenalinche
08-01-2009, 16:55
МмМ "За" СъМ. СлАДуРсКо Е :-P
sladur4etyYy
08-01-2009, 16:59
''за'' съм, както казаха обаче- на добре оформен корем. даже аз искам да си направя, ама ме е страх, че много боли :D а и освен тва наще няма да са много съгласни, но да кажем, че с тях ще се справя, ако наистина реша да си сложа ;д
Adrenalinche
08-01-2009, 17:04
''за'' съм, както казаха обаче- на добре оформен корем. даже аз искам да си направя, ама ме е страх, че много боли :D а и освен тва наще няма да са много съгласни, но да кажем, че с тях ще се справя, ако наистина реша да си сложа ;д
+ :P и аз искам да си сложа НО :
1-во Ме е СТраХ ( СлагаЛа СЪм Си ОбИЦа Но На НоСа :? На ПъПа Ме Е СтраХ :-D )
2-ро НаЩе Ще МрЪнКаТ :-x Но Не ГИ ПиТаМ Мн Мн Де :-D :-P
sladur4etyYy
08-01-2009, 17:06
ми аз след година примерно, като се престраша, ако все още искам- ще си сложа :D но дотогава 100 пъти ще си променя мнението по тоя въпрос ;д
Adrenalinche
08-01-2009, 17:12
http://vbox7.com/play:8b889790 Изглежда якооо :grin: :grin: :grin: :grin:
sladur4etyYy
08-01-2009, 17:19
оле, как я прободе 8-) ама гледам в коментарите, че казват, че не боли много. ще го мисля, има време ;д
Adrenalinche
08-01-2009, 17:21
Да и аз видях ... мм то ако болеше едвали толкова много хора щяха да се дупчат :П ... А ВрЕмЕ чЕ Има Има 8-) 8-)
DarkKisss
08-01-2009, 17:24
Не боли ... Само когато ти слагат упойка леко щипва и после не боли като дупчи)))
За! Само да попитам..Понеже след 3 седмици съм на море и искам да си пробия пъпа.Дали ще има проблем като влизам да плувам?
Adrenalinche
08-01-2009, 17:28
Едвали мисля че дотогава ще е зараснало всичко и няма да има проблем :P Ако не ти е омръзнала и не си я махнала до тогава :-D
Supernova
08-01-2009, 17:29
"ЗА", въпреки че обиците на пъпа вече са банални... Всеки 2ри има :) И до колкото съм чувала, наистина не боли много :)
По принцип съм ЗА, но за други хора. Бях се навила да се пробия, обаче набързо се разколебах...
Вие оставете болката, тя не е толкова страшна. Поне е кратка. Гадното е рискът от инфекции и възпаления след това. На една приятелка за малко не ѝ се отрови кръвта. :-o Трябва половин година след това да не влизаш в море, басейни и etc. заради опасност от инфекция, която може да бъде причинена от солената вода в морето и замърсената такава в басейните. (Отговор на въпроса на SmiLe1.)
Adrenalinche е яко тъпа, така че да си запази компетентните мнения.
Едвали мисля че дотогава ще е зараснало всичко и няма да има проблем :P Ако не ти е омръзнала и не си я махнала до тогава :-D
хахах няма да е зараснало до тогава 8-)
DarkKisss
08-01-2009, 17:47
По принцип съм ЗА, но за други хора. Бях се навила да се пробия, обаче набързо се разколебах...
Вие оставете болката, тя не е толкова страшна. Поне е кратка. Гадното е рискът от инфекции и възпаления след това. На една приятелка за малко не ѝ се отрови кръвта. :-o Трябва половин година след това да не влизаш в море, басейни и etc. заради опасност от инфекция, която може да бъде причинена от солената вода в морето и замърсената такава в басейните. (Отговор на въпроса на SmiLe1.)
Глупости)) Хах .. аз на следващия ден бях на тренировка по плуване, дори при мен беше друг курра... Бягах след 1 седмица на плажа но трябваше да я залепям още и явно като мазах с крема не бях завила както трябва топчето и то взело че се отвило и паа обицата паднала .. и плувах тренировка без нея , а в нас в кенефа се заврях и ръгах, стана, като шурна кръв, ама се оправи .. те наще 3 месеца не знаеха и после майка ми каза че ако вляза в гимназията ще ми я остави, ако не ще я махне и аз вляох и ся вече 3 години и нищо ми няма, а на 3 познатки им се скъсаха пъповете а на друга й изгни... така че зависи много)))))
KoRnFlAkE
08-01-2009, 17:54
по принцип пиърсите ми харесват, но точно тоя на пъпа не ме радва нещо.
http://vbox7.com/play:8b889790
Ебахти шилото 8-)
Не, мерси.
SexYLipS
08-01-2009, 18:57
аз съм за
готино е
kobrichka
08-01-2009, 18:59
Аз съм "за", даже в края на лятото мисля да си слагам.
Assshley
08-01-2009, 19:36
emin3mchet0
08-01-2009, 19:37
Аз съм Заа :grin: Много обичам стегнато коремче на мацка с обица :-)
Adrenalinche
08-01-2009, 20:07
Извинявам се че има хора които се бъркат макар че горе стана ясно кой е "яко тъп" :] :mrgreen: :-)
Sladurchoo
08-01-2009, 20:10
Аз съм за .. седи много хубаво .. но на себе си незнам дали бих си сложила .. :D
nencuHka
08-01-2009, 20:15
Също съм за .. пристрастна съм,защото и аз имам :) Една приятелка ми казваше "Като се пробиеш 1 път и ти става мания и нямаш страх от никакви други пиърси" и се обедих..най ме е било страх от обица на езика и ми е било гадно , ама просто се пробих без грам страх.. 8-)
Зарибително е .. увлякох се както и да е.. 8-)
guinessgirl
08-01-2009, 20:25
of,kvo zna4i 'za' ili 'protiv'..
koito go kefi si slaga, teb zasqga li te kvo mislqt drugite,a puk tqh zasqga li gi personalno ti kakvo ima6 po tqloto si..?
i pak mnogo se izvinqvam,4e pi6a na latinica,no ne moga da si instaliram kirilizator v momenta
твърдо за!
преди го мислих за тъпо, ама то бившата ми имаше дебело коремище... сигурно затова
новата ми приятелка има на пъпа и и седи уникално готино, ама тя понеже е със стегнат корем, и си пада луда глава шото има и татуировка и на езика пиърсинг ама тва е друга тема (но требваше да се похваля че и аз съм намазал нещо наскоро 8-) )
lorinka29
08-02-2009, 14:45
Ако е с хубаво тяло що пък не? :P :P
cookie_master
08-02-2009, 15:43
Против съм :?
Tomorrowww
08-02-2009, 15:55
аз съм за.. дори мисля да си правя след седмица на лагера , ама кано знам че не трябва да влизам с нея , да не стане инфекцияя.. 8-)
Irenchety
08-02-2009, 17:03
ЗА, защото е готино :)
S_L_A_D_U_R_K_A
08-02-2009, 17:21
Супер, мен ме притеснява само, че след 2 седмици заминавам на морето, но ми казаха, че от солената вода по-бързо зараствало...тези дни отивам да се пробивам, не ме интересува болката, аз съм маниачка на тази тема, всеки ден правя по много коремни преси, така че коремчето ще е още по-секси :P
Супер, мен ме притеснява само, че след 2 седмици заминавам на морето, но ми казаха, че от солената вода по-бързо зараствало...тези дни отивам да се пробивам, не ме интересува болката, аз съм маниачка на тази тема, всеки ден правя по много коремни преси, така че коремчето ще е още по-секси :P
Олеее, кой те е излъгал така ВЪРХОВНО? :shock: Пробиеш ли си пъпа, няколко месеца не трябва да се къпеш в морето и по басейните бе, момиче!!! Защото иначе се получават разкъсвания, възпаления, инфекции, отравяне на кръвта. :?
S_L_A_D_U_R_K_A
08-02-2009, 17:29
Медицинската сестра, която ще ми я слага, която също има + приятелка, която има и каза, че по-бързо и е заздравяло от морската вода.
според мен : тъпо,безвкусно..грозно и чалгарско
Adrenalinche
08-02-2009, 17:56
Да СТе ЧуВаЛИ СлУЧаЙнО Че оТ СоЛеНаТА МорКа вОдА РаНиТе ЗаРаСтВаТ ??? ЯвНо Не :) АмА НаЛИ СтЕ ПО УмНи От ДоКтОрИ И таКа НаТаТъК ДаВаЙте АкЪл :? Има И GOOGLE.BG Един такЪф СаЙт За "ВсЕЗнаЙкоВцИ" :shock:
Лечение с морска вода
Морската вода е по-богата на минерали и микроелементи от сладката .Минералите от морската вода действат благотворно на кръвообращението ,обмяната на веществата , имунната система и хормоните.
Ето защо тя помага на кръвообращението, проблеми с вените, заболявания на дихателните пътища, кожни болести , алергии, податливост към заразни болести.
nenepygka
08-02-2009, 18:29
^ солената вода помага на заздравяването, ама специално морската е супер замърсена.. чичко гугъл не ти говори за пиърсинг. 1 месец след пробиването никакво влизане в морета и басейни.
Медицинската сестра, която ще ми я слага, която също има + приятелка, която има и каза, че по-бързо и е заздравяло от морската вода.
Пробий се в студио, а не при медицинска сестра. :)
^ Те са ТЪПИ. Не ми е ясно как водата, в която половин България се е изредила да се изхвърля, ще въздейства благотворно на пиърсинга.
Какъв ти един месец, почти половин година...
Adrenalinche, ще те помоля да ни спестиш компетентността си. Явно си природно руса.
Adrenalinche
08-02-2009, 18:37
Имам позната която питах тя каза че са и изписали 9- дневна профилактика с антибиотик и след това да го промива със физиологичен разтвор (морска вода) :wink:
nenepygka
08-02-2009, 18:41
^ Те са ТЪПИ. Не ми е ясно как водата, в която половин България се е изредила да се изхвърля, ще въздейства благотворно на пиърсинга.
:D .. Абе приятелка на лелята на бабата на познатата и казала, че е полезно бе..
Имам позната която питах тя каза че са и изписали 9- дневна профилактика с антибиотик и след това да го промива със физиологичен разтвор (морска вода) :wink:
Хахаха.. физиологичния разтвор и морската вода са 2 различни неща.
Adrenalinche
08-02-2009, 18:41
Какъв ти един месец, почти половин година...
Adrenalinche, ще те помоля да ни спестиш компетентността си. Явно си природно руса.
Абе хората ти казват че след като си направят пърсинг влизат във водата ти пак ... :? А и не мислиш ли че водата се пречиства ... ТцТц няма какво да споря с тебе просто :smt069
Охххх, не, ти си патологичен случай!
НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ФИЗИОЛОГИЧНИЯТ РАЗТВОР Е ЧИСТ!!! А ВОДАТА В МОРЕТО Е ПОЛЕЗНА, НО МРЪСНА! А ЗНАЕШ ЛИ КАК ПО-ТОЧНО СЕ ПОЛУЧАВАТ ИНФЕКЦИИТЕ? МДАМ, ОТ МРЪСОТИЯ!
АРЕ СТИГА СИ МИ СЕ ПРАВИЛА НА МНОГОЗНАЙКА!
Adrenalinche
08-02-2009, 18:43
НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ ФИЗИОЛОГИЧНИЯТ РАЗТВОР Е ЧИСТ!!! А ВОДАТА В МОРЕТО Е ПОЛЕЗНА, НО МРЪСНА! А ЗНАЕШ ЛИ КАК ПО-ТОЧНО СЕ ПОЛУЧАВАТ ИНФЕКЦИИТЕ? МДАМ, ОТ МРЪСОТИЯ!
ХАХАхА :shock: :shock: Нали след като излезе от водата и ще го почисти бе ... 0оффф :lol:
Не става въпрос за самата морска вода, а за тва, че водата в морето е замърсена толкова ли е сложно :-x :-x
ХАХАхА :shock: :shock: Нали след като излезе от водата и ще го почисти бе ... 0оффф :lol:
Майко мила, аз май се отказвам да споря с такова тъпо същество. :( Чак ми е тъжно за теб, бе.
Като го почисти, какво? То да не се чисти ей така. Не ти говоря за мръсотия като кал или ей такива работи, а самите вещества във водата.
Охх, не, за двугодишен опит в тоя форум, за два милиарда караници, С ПО-ТЪП ЧОВЕК ОТ ТЕБ НЕ СЪМ СПОРИЛА!
Adrenalinche
08-02-2009, 18:47
Не става въпрос за самата морска вода, а за тва, че водата в морето е замърсена толкова ли е сложно :-x :-x
О не бива ли да сте толкова неразбрани :-D СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ВОДАТА (КОЯТО Е ЗАМАРСЕНА) ПИЪРСИНГА СЕ ПОЧИСТВА с кислородна вода или физиологичен разтвор. :)
Не става въпрос за самата обечка, а за кожата около нея. :-o Втф, спирам, дотук съм, не ми понесе....
Adrenalinche
08-02-2009, 18:50
И аз спирам :) Попитай някой който има обичка ;)
mArMaLaDkA
08-02-2009, 18:50
Щяла да го почисти. И к'во? След всяко излизане от водата ше си вади физиологичния разтвор, една марля и ше почва да промива?БоУжеее!
По темата: не ми харесва. Няма значение дали е на стегнат корем или не. Грозно, селско и изтъркано ми е. И мнението ми важи за всякакви обеци там - топченца, халкички, 10 см джунджурии.
DarkKisss
08-02-2009, 18:52
Само глупости приказвате тука дори не искам да ги дочитам.
Ей ти, която искаше да ходиш на море но преди 2 седмици да си пробиеш пъпа. Та, нищо няма да ти стане пробивай го. Нали казах, че аз на следващия ден отидох да плувам тренировка, пък и с цял бански така че спокойно.
О не бива ли да сте толкова неразбрани :-D СЛЕД КАТО ИЗЛЕЗЕ ОТ ВОДАТА (КОЯТО Е ЗАМАРСЕНА) ПИЪРСИНГА СЕ ПОЧИСТВА с кислородна вода или физиологичен разтвор. :)
Еми да, обаче тея микроби, които са навлязли ПРЕДИ да си я промие пак ще прецакат обецата :razz:
nenepygka
08-02-2009, 18:54
И аз спирам :) Попитай някой който има обичка ;)
Aз имам.
По темата: Та, да, харесва ми. 8-)
S_L_A_D_U_R_K_A
08-02-2009, 19:05
Мисля, че се отклонихте много от темата и почнахте да говорите глупости, коя била тъпа и коя остра...спорът ви е безсмислен, ще се доверя на човек с медицинско образование и човек, който има опит със същото. Благодаря на останалите за мненията :)
MyDuality
08-02-2009, 20:19
аз сум ЗА ...ако можеха момичетата да се раждат с обеци.... хахахах
аз имам ...интересното е , че когато си сложих ми беше все едно ...не ме кефеше особенно многоооо...но това беше единственото място на което ми позволиха да се пробия аааа аз много обичам обеци независимо къде
http://i209.photobucket.com/albums/bb167/MyDuality/bmepb300505.jpg
http://i209.photobucket.com/albums/bb167/MyDuality/l_8f21eddc3303f6763e5cf9492a85368b.jpg
зааааа !!! :grin: толкова ме кефи и много искам ,, ама ме е страх :-) :oops:
Аз носих година и нещо на пъпа. Харесваше ми, още ми харесва... но гласувам `против`. Дупката все още си ми седи, нищо че мина около година откакто не нося. А и ми направи други проблеми...тааа не, мерси :d Иначе ако имаш хубаво коремче... и не размяташ обицата пред всеки все едно е златен медал-давай :)
katericArofl
08-03-2009, 09:37
Наистина ако има хубав корем ми харесва как стои обецата. :-P
Аз съм ЗА,защото изглежда адски готино,но от друга страна като знам една позната к'ви проблеми си навлече заради една сребърна обеца на пъпа ... То не бяха лекари,не бяха операции,шиене,лежене по болници ... Абе ужас,но всичко си е до организъм :)
И все пак гласувам със "ЗА!" :-)
Dollystar
08-03-2009, 10:15
gabri3lla
08-03-2009, 11:37
На мен ми харесва как стои, обаче самата аз не бих си сложила :?
Харесва ми как стои, но гласувах "Против". Не виждам смисъл, след като не харесвам къси блузки (над пъпа), така че единствения шанс тя да се види е когато момичето е по бански, а това не е много често.
blondeVIP
08-03-2009, 21:44
За на стегнати коремчета. . Аз бих си сложила, но все пак си е до човек и разбиране ; ))
nimfa716
08-03-2009, 21:54
az sam za ako misli6 4e 6te ti otiva za6to ne????????? :) :) :)
Много точно казано!
за даже мисля да си правя
kamucheto0
08-07-2009, 06:02
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
аз съм даже искав да си направя ама съм малка още :-D
Scr3amerka
08-07-2009, 10:25
Scr3amerka
08-07-2009, 10:26
FiRe_LaDy
08-07-2009, 10:55
"За"
Ако няма корем както ти казваш .. приемливо е .. :D :D
lyly_lili
08-07-2009, 15:36
Против... много фешанско..
babystar
08-08-2009, 14:07
\:D/ \:D/ \:D/ \:D/
Dimana99
08-08-2009, 16:15
За
MyDuality
08-08-2009, 20:15
Против... много фешанско..
ооо мислиш ли че има общо с модата ?
аз съм виждала фешани , емота , готици , рапарки , хипита , скинарки ........и тн. и тн.
gia_sena_mono
08-08-2009, 20:17
Против.
Изглежда ми грозно.
Day_DreaM
08-08-2009, 21:27
яко е аз съм за не сам си играл мн с на мойта обицата ама изглежда яко :)
грозно е....ба*ти циганията. А пък ако има и татуировка на кръста от рода на пеперудка/цветенце съвсем.......
Sasha2k8
08-09-2009, 21:49
Аз съм ЗА обецата на пъпчето. Самата аз имам.
Разбира се хубаво ще е коремчето да изглежда добе. Аз (сигурна съм, че и много други) съм виждала на плажа доста пълни момичета с обеци и честно казано не изглежда добре. :shock: Но като цяло е сладко
Извинявам се, но имам сериозна забележка - трябваше да има и опция "ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ" :)
DeNNichkA
08-10-2009, 06:47
Ако мацката има стегнато коремчее хубаво , ама както стана мода да си слагат момичета, чиито кореми се тресат... от това ми се гади... :)
happyfacex
08-10-2009, 08:32
Ееми ..се тая една обица няма кой знае колко да ви промени :D е освен ако не е на носа устата и тея ОТВРАТ :D :razz:
S_L_A_D_U_R_K_A
08-10-2009, 18:49
Днес се пробих, за тези, които не събират кураж, не се притеснявайте...не боли! :)
sasheto0o
08-31-2009, 19:48
твърдо ЗА :)
Ако мацката има стегнато коремчее хубаво
SomewhereInTime
08-31-2009, 20:10
Аз лично не харесвам и не бих си пробила пъпа :? . На теб ако ти харесва се пробивай...всеки си има различен вкус.
kuklichka_bg
08-31-2009, 20:21
Аз съм за.Имам си и стои много хубаво.
thelideto
08-31-2009, 21:22
За. ^^