View Full Version : Душевна интимност
Evanescense
07-31-2009, 19:52
Здравейте, значи въпроса ми е следния...
Достигали ли сте друго ниво на интимност, лежите си или сте някъде, говорите си и плачете заедно, или нещо подобно. Но не става дума за секс, имам предвид да се доверявате на човека до себе си до болка, както и той на вас и т.н. , надявам се да сте ме разбрали. :)
LudoMlado
07-31-2009, 19:53
Не, яти съм рахат.
acdcfenka
07-31-2009, 19:54
Не, яти съм рахат.
Ебати селото си, брат. Ако не се изкензаш не можеш. Разстройство ли имаш? 8-)
LudoMlado
07-31-2009, 19:58
Не, яти съм рахат.
Ебати селото си, брат. Ако не се изкензаш не можеш. Разстройство ли имаш? 8-)
Ти добре че си та да ми чистиш гъза че мазало ше стане иначе.
Evanescense
07-31-2009, 20:01
LudoMlado
Acdcfenka
Моля не се карайте, а отговорете, или поне недейте спори тук. Благодаря :)
Punisherrr
07-31-2009, 20:08
Дааа, разбира се :) Няма по-хубаво.
В такива моменти си поциврям от радост просто :) Като си седим някъде само двамата и си приказваме или си лежим някъде прегърнати и просто се гледаме.. и се чувствам сякаш имам ВСИЧКО :)
Ехх... :smt050
Не ти разбрах въпроса... :?
Assshley
07-31-2009, 20:18
В такива моменти изпитвам такова душевно спокойствие,че просто нямам думи да го опиша.
Evanescense
07-31-2009, 20:21
седиш си с гаджето и си говорите лични неща, които малко хора или никой незнае, говорите си колко ви е хубаво да сте заедно, как се чувствате заедно иии някакви такива лични неща, може и да плачете дори, независимо дали единия или и двамата, тва имах предвид изпитвали ли сте го :) доно ме разбра :)
Че това е едно от най-хубавите неща ... ии да имала съм такъв човек до себе си ..
Evanescense
07-31-2009, 20:22
А ПЛАКАЛИ ЛИ СТЕ И ДВАМАТА, ПРИМЕРНО ГУШНАТИ И РЕВЕТЕ И ДВАМАТА ?
TheGirlNextDoor
07-31-2009, 20:22
Случвало ми се е да си лежим..да сме се прегърнали да се гледаме и си мисля колко ми е хубаво.И той ме целуна и си говорихме и беше толкова мило и още тогава си мислих къв е айляк ей тъка просто да сме близки без да става дума за секс
FiRe_LaDy
07-31-2009, 20:54
Много пъти съм ревала пред приятеля ми.Проблеми вкъщи,в училище,с приятели ... изливам си го пред него и той си ме успокоява.Много ми олеква когато споделям с него и когато ми помага.ПОнякога и той си излива пред мен какво му е на душата.Случвало се е и да си лежим и аз да почна да плача просто от радост,че го имам до себе си. :grin: :grin: :grin:
vampirekiss
07-31-2009, 21:04
Ооо да случвало ми се е.Чувството е неземно.
В такива моменти изпитвам такова душевно спокойствие,че просто нямам думи да го опиша.
+ :)
Естествено че ми се е случвало : ) А иначе - редовно ми се е случвало да стоим прегърнати и тя да плаче и аз да я утешавам.
седиш си с гаджето и си говорите лични неща, които малко хора или никой незнае, говорите си колко ви е хубаво да сте заедно, как се чувствате заедно иии някакви такива лични неща, може и да плачете дори, независимо дали единия или и двамата, тва имах предвид изпитвали ли сте го :) доно ме разбра :)
Дам, това са много приятни моменти... Усещаш някаква лекота, че имаш човек, на който можеш да кажеш всичко и имаш чувството, че момента продължава вечно... :smt056
А ПЛАКАЛИ ЛИ СТЕ И ДВАМАТА, ПРИМЕРНО ГУШНАТИ И РЕВЕТЕ И ДВАМАТА ?
Е, тва не беше толкова приятно, щото тогава се разделихме... :? :(
ItalianMafia
07-31-2009, 21:55
Лично аз съм правила темата
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=264089&postdays=0&postorder=asc&start=0
Bellatrix
07-31-2009, 22:22
Да, ревали сме двамата гушнати... едно време.
Dollystar
08-01-2009, 08:17
За жалост явно всичките ми гаджета са ме мислили за много високомерна и не са споделяли нищо лично с мен, което е голям проблем и много съм се вайкала, опитвала съм се да променя нещата, но не се е получавало. От друга страна може би просто не съм попадала на момче, което да ми е влезло под кожата и аз да съм му влезла и да почнем да споделяме всичко :-)
не ми се е случвало досега, но май има време...ще видим
Jumbie483
08-01-2009, 08:45
С бившия ми се е случвало.. Но чак да сме ревали заедно - не.
YourPoison
08-01-2009, 09:17
едно от най-хубавите неща.. да си с лЮбимия човек до тебе ! :)
8992LIGHTER
08-01-2009, 10:56
Не ми се е случвало ..не знам кфо е! Засега няма как да разбера понеже не съм срещнала все още момче дето да му пука до толкова ... че да страда заедно с мене!
Priceless
08-01-2009, 11:00
Не ми се е случвало ..не знам кфо е! Засега няма как да разбера понеже не съм срещнала все още момче дето да му пука до толкова ... че да страда заедно с мене!
Мхм .. :o +1
evelinka1122
08-01-2009, 12:41
имам такъв човек, има такива моменти в живота ми... дано не свършват
Tomorrowww
08-01-2009, 13:27
и аз :? лл имало е такъв , с който да споделяме , но пък чак да ревемм .. и то заедно . не