View Full Version : Какво правите гокато...
Evanescense
07-31-2009, 20:41
~1~ Какво правите гокато се скарате с гаджето?
~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?
FiRe_LaDy
07-31-2009, 20:49
1. Понякога плача.Друг път излизам с приятелки и гледам да се забавлявам.Зависи на какво ще ме избие в случая.
2. Пиша му смс или му се обаждам да го чуя.Не е същото като да го гушна и да знам,че е до мене,но пак помага малко или много :?
1 Изкарвам си го на първия срещнат или на мене си ...
2 Депресирам се .. :D :D
vampirekiss
07-31-2009, 20:56
1 Обмислям нещата и се опитвам да установя кой от двамата греши.Правя опит да вися нещата от неговата гледна точка и да видя какво не е наред.
2 Спомням си миговете,когато съм била с този човек и колко хубаво е било.
Sladurchoo
07-31-2009, 21:01
1. ем когато се скараме гледам да отделя време и да си помисля дали грешката е в мен или в него .. ако е в мен се опитвам да оправя нещата .. а ако е в него излизам с приятелки и се забавлявам .. и чакам да ми се обади .. а ако не го направи .. оставям нещата
2. когато го няма му звъня по тела .. помага ми дори и само да си поговорим .. :)
Увеличавам музиката на макс и се депресирам. 8-)
0nem0retIme
07-31-2009, 21:14
1.Много пъти плача...не знам защо...просто мразя като се караме и се сдухвам яко и тъй като той е ненадминат инат,винаги аз оправям нещата 8-) ,защото знам точно по какъв начин да говоря с него,за да му мине...най-голям ефект има,когато съм с него,а не по телефон или скайп,ама както дойде.. :-k
2. Амиии звънкам или му пиша смс и ако не е на работа,по-късно задължително се виждаме. :P :oops: :smt007
Kukumqvka
07-31-2009, 21:16
1 .Продължавам напред ..
2. Излизам на дълга разходка сама 8-)
lastdaywithme
07-31-2009, 21:54
1. Когато се скараме, обмислям кой е виновен и в повечето случеи съм аз- Извинявам се, а ако не съм аз му изкарвам всички доказателства и тези че той е виновен и чакам извинение :P
2. Отивам където е той без значение каквп ще ми струва... (Изключения са само моментите когато наистина имам неотложна работа)
1. Ем сядам и свиря, чета книги - разсейвам се докато се успокоя и после отивам при нея и си говорим очи в очи.
2. Затварям очи и си спомням всичко за нея - любимия и парфюм, досега ми с кожата и, как си играе с косата ми : )
GossipGirl89
08-01-2009, 00:43
1) Зависи за какво сме се скарали - ако е нещо по-сериозно се случва и да си поплача.
2) Обаждам му се :)
Увеличавам музиката на макс и се депресирам. 8-)
че ти депресирана си се родила бе
на къде повече ? :-o
lipsvashh_mi
08-01-2009, 05:49
Принципно не съм конфликтна личност и не мога да понасям някой да ми се сърди,камо ли близък човек...винаги търся начин да си оправя отношенията с дадения човек :)
~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ?
най-логично е да му звънна,за да го чуя....а после все ще намеря някакво занимание,за да не ми е скучно :)
Bellatrix
08-01-2009, 06:32
1. Не си лягаме скарани. Нито си играем да сме такива. Като имаме проблем си крещим и се изясняваме, докато не се разберем. Това да седим намусени е тъпо.
2. Чета си книжка, излизам с приятели, рисувам и тн. Като имаш с какво да се занимаваш, не е толкова трудно. Мисля си за мига, когато все пак ще се видим.
Jumbie483
08-01-2009, 07:18
1. Зависи за какво сме се скарали. Ако е някоя глупост просто си излизам с приятели и вечерта му звъня.. Ако е нещо по-сериозно премислям всичко и му се обаждам веднага..
2. Звъня му.. Ако нямам тази възможност слушам музика и спя.. Ама и това си зависи къде съм, с кого съм, кое време на деня е.. и така.
Dollystar
08-01-2009, 08:09
1. Правя всички възможно да се сдобрим или ако ме е ядосал почвам да се инатя!
2. Казвам си че само той губи, че не е до мен и се забавлявам с приятели 8)
srebrity
08-01-2009, 10:12
placha ponqkoga.. slusham tujni pesni,, uspokoqwam se s oth moqt serial..
posle se oprawqme,..
emn ako imam nujda ot nego a go nqma.. mu se obajdam.. i se oprawqme :-)
8992LIGHTER
08-01-2009, 10:23
Пускам музиката на макс и в двата варианта.
Ами когато се сдърпвахме ми беше супер кофти и тъпо,би ми провалило деня може би.Чак не съм стигала до рев,но наистина ми беше зле,защото ние не се карахме често и не бях и свикнала на разправии. :(
А когато го няма..е..опитвам да свиквам със ситуацията..
[B]a[N]D[i]T[k]a
08-01-2009, 13:05
1. когато се скараме и не се разделяме докато не се оправим.. хах това е хубаво нещо във връзката ни защото говорим за проблема и се опитаме да го изгладим ...
2. когато ми е тъпо и него го няма му се обаждам =)) :-) :oops:
bubinkaa
08-01-2009, 13:12
1) ядосвам се и псувам
2) чакам да ми се обади :D
3) излизам с приятели и го "плюем"
evelinka1122
08-01-2009, 13:46
1. ако в скандала съм права аз, съм си права до край,докато той не си признае че греши... ако правия е той се извинявам :) никога не ме е било срам да каж, че аз съм виновната :)
2. ми как какво... правя си весело! никога не ми е тъпо с него :oops:
silwinka
08-02-2009, 16:22
~1~ Какво правите гокато се скарате с гаджето? - ами .. тъпо ми е , смисъл хем се чувствам гузно , хем може и двамата сме си виновни ..
но в крайна сметка , се управяме ;Д
~2~ Какво правите, когато ви е тъпо и него/я го/я няма, а вие имате нужда от този човек ? - звънкам му , той ако има възможност идва , ако - не .. взимам си душ и релаксирам .. :? и слушам музика ;ДД
1. Понякога плача.Друг път излизам с приятелки и гледам да се забавлявам.Зависи на какво ще ме избие в случая.
2. Пиша му смс или му се обаждам да го чуя.Не е същото като да го гушна и да знам,че е до мене,но пак помага малко или много :?
+1
ИМА ДВА ВАРИАНТА
1.Отивам на фитнес -така най-често си отвличам вниманието от проблемите
2.Излизам с приятелки
sweety_blondy
08-02-2009, 18:59
когато сме скарани гледам да му званя и да говорим повече за да се оправим по бързо.. ако пък не отивам до тях ( или до работата му ) дори за 5 минути да го видя .. :)
а когато го няма се надявам по - бързо да дойде момента , в който ще го видя .. :)
CheRnoKosKaA
08-02-2009, 19:14
1. Зависи за какво сме се скарали, но в повечето случаи му се обаждам (или той на мен) да се видим и да се изясним
2. Или му се обаждам, или му пиша sms, или просто си спомням за хубавите моменти прекарани заедно и си мисля, че като се видим пак ще ни е така хубаво
1. kъсаме
2. звъня й и като не ми дигне изкрейзвам.
3. много си я обичам.
beliqsmok
08-02-2009, 21:53
Еми .. замислям се кво точно ни е накарало да се скараме и чакам 10тина минути ако не се е обадила аз и звъня , но повечето време не издържаме :-D
Намирам начин за контакт с нея : Skype ; GSM ; Email :lol: и други алтернативни начини за разговор :)
valdesbg
08-03-2009, 05:10
Нищо. Ако не се разберем на момента, минава час два, и виновния се извинява.
Телефона и винаги е включен.
Това за бившата :)
Ако сме се скарали за някаква глупост обикновено до 1-2 часа ми звъни да се извинява.Обаче ако аз съм оплел конците и сме се скарали за нещо сериозно,обикновенно намирам подобаващ начин да и се извиня,така че да не може да каже нищо...до сега се е случвало 2 пъти.
Винаги намирам начин-ту по скайп,ту по телефона,а пък ако не успея паля колата и тръгвам към тях.
1.ако съм много виновна му званя,ако не го нареждамм нещо да ми се махне ядосанотоо :)
2.Званя муу