View Full Version : Проблем може ли да е станало нещо ???
BuKTopuq
08-01-2009, 07:48
Здравейте,искам да ви попитам нещо.Знчи с приятелката ми правихме секс без презерватив,не ми е идвало аз свърших извън нея,но не пишках и след това пак го правхме,но пак не ми е идвало нищо.На нея и е 10-ти ден от както и беше идвало за последно.Искам да попитам може ли да е станло нещо.Мерси предварително
Extremescream
08-01-2009, 07:51
Абе щамса винаги го има,дори и малък да е.
И защо без кондом бееееееее!Толкова ли нямате пари за един?!Или мозъка не ви стига!
Kратко и ясно: Отиди на главната страница на раздел ''Секс'' и прочети първата ВАЖНА ТЕМА: ''Отговори на най-често задаваните въпроси''....Сам ще си отговориш...
Според мен всичко си е наред :)
beliqsmok
08-04-2009, 00:09
Може , ако е без презерватив всеки полов акт е опасен :wink:
BePoHuKa
08-04-2009, 05:13
Прочети темата в подписа ми ;)
kradinero
08-04-2009, 07:12
Кажи после дали ще е момче или момиче :x Как може да го правите без презерватив?! Да, има вероятност да е бременна.
Хахаха е не тва не е истина , как трябва да се каже по ясно - ЗА БОГА ХОРА ПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !!
в криза сме бе ... К'во е т'ва нещо презерватив 8-) А бе както и да е ... Щом като ще го правите без , за 2рия път се ходи до тоалетната и се измива обилно със сапун!!! Не свърши и пак ръгай!
LovelyGirl
08-04-2009, 08:24
Явно никой не е прочел темата както трябва, защото тук се говори за 2 МОМИЧЕТА, а не за момче и момиче ;)
Явно никой не е прочел темата както трябва, защото тук се говори за 2 МОМИЧЕТА, а не за момче и момиче ;)
Правописна грешка?Защото не виждам как момиче може да "свърши извън нея"...
LovelyGirl
08-04-2009, 08:51
Да, но стават 2 еднакви правописни грешки + ник Виктория (а се предполага, че момче трябва да е писало темата).
e ne po tapa tema ne sam vijdala
Punisherrr
08-13-2009, 13:25
При секс без предпазни мерки винаги има някакъв шанс.
Извод : ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ ВИНАГИ!
темата е приключена.