PDA

View Full Version : Правя секс от 6 месеца, а не мога да свърша

zwezdichka1
08-01-2009, 15:46
С приятеля ми от 6 месеца правим секс, доста често.. Проблема е, че никога не мога да свърша.. Какво не е наред? :(

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

l0lz
08-01-2009, 15:52
ТИ.

Anabel
08-01-2009, 15:55
Ами проблема,е че или той не те предразполага ДОСТАТЪЧНО или ти не се отпускаш ;) опитайте с по дълга любовна игра :)

Ilikeliljon
08-01-2009, 15:56
Проблема е, че си поставяте за цел да свършите, спрете да мислите за свършването, а се отдавайте само на момента, което трябва и когато трябва ще си дойде само. :-o :-o

Fill
08-01-2009, 16:09
С приятеля ми от 6 месеца правим секс, доста често.. Проблема е, че никога не мога да свърша.. Какво не е наред? :(

Проблема ти е в главата, отпусни се

experiment_m
08-01-2009, 16:13
Проблема е че най-вероятно и двамата не сте наясно точно какво правите. (Не се опитвам да обидя никого) Като почнете да разбирате, кое е по-приятно на партньора и да съумявате да му го доставяте, нещата може и да се получат по-добре. Успех.

hamacs563
08-01-2009, 19:18
Проблема е че най-вероятно и двамата не сте наясно точно какво правите. (Не се опитвам да обидя никого) Като почнете да разбирате, кое е по-приятно на партньора и да съумявате да му го доставяте, нещата може и да се получат по-добре. Успех.

Подкрепям :o

Macallan
08-01-2009, 19:19
проблема е че той е "дърводелец"

YourPoison
08-01-2009, 19:44
а..много правилно !

HarumScarum
08-01-2009, 20:05
Явно не контактувате толкова често колкото контактуваш с форума, от там идва проблема.
^+

BePoHuKa
08-01-2009, 20:18
а..много правилно !+1

beliqsmok
08-01-2009, 20:23
а..много правилно !+1
така е :)

Ilikeliljon
08-01-2009, 22:08
Ти се запитай защо не можеш да свършиш. Какво усещаш, как ти сама за себе си обясняваш тези работи. Секса се прави от двама, не от един. Значи, ако не можш да свършиш, трябва и двамата да се запитате какво става. Пък и сигурно си малка и това е една доста солидна причина. Помисли дали си готова за секс, дали можеш да усетиш пълнотата му, не само във физическия аспект, но и в душевния. :) :) :)

Made_of_Pain
08-01-2009, 22:19
хахахаххаха! Прецакано!!!

backiss
08-02-2009, 05:32
ами не е важно някой да е дефектен когато не може да свърши
може би някой не си върши работата добре

psychopath
08-02-2009, 05:36
Поредната такава тема...

Аз няма да пиша нищо, защото получи необходимите отговорим сега просто трябва да ги обмислиш. :)

Xrisenceto
08-02-2009, 08:37
хахахаххаха! Прецакано!!!

Само гледаш да се заяждаш или подиграваш :?

Sh@d0w
08-02-2009, 09:09

Проблемът може да не е в теб.Зависи от приятеля ти,аз лично когато правя секс гледам първо да доставя удоволствие на партньорката си и след това се отпускам вече.Явно твоя "приятел" бърза да си свърши работата и да си направи кефа.Поговори с него кажи му примерно че искаш да бъсе по мил с теб кажи му какво ти харесва и как искаш да се държи с теб,също удължете любовната игра ;)

beliqsmok
08-02-2009, 09:46

Проблемът може да не е в теб.Зависи от приятеля ти,аз лично когато правя секс гледам първо да доставя удоволствие на партньорката си и след това се отпускам вече.Явно твоя "приятел" бърза да си свърши работата и да си направи кефа.Поговори с него кажи му примерно че искаш да бъсе по мил с теб кажи му какво ти харесва и как искаш да се държи с теб,също удължете любовната игра ;)

Абсолютно съм съгласен с теб !

П.П. : ехх тоя Sh@d0w голем сексолог бил .. :D

krem4et0
08-02-2009, 10:23
Споко, почти половината жени в света никога не са свършвали при секс с партньор....Не си ненормална. Свършваш ли при мастурбиране? Ако така получаваш оргазъм, значи нямаш физиологичен проблем. Всичко е в главата ти. Просто се отпусни и не мисли толкова за оргазма. Слейте се на духовно ниво и той сам ще си дойде...един ден....може би. Правя секс над 3 години, на 24 съм и по време на полов акт съм свършвала броени пъти. Използвам алтернативни методи-език, пръсти...Открий своя начин. Някои жени не могат да свършат по друг начин.

Ilikeliljon
08-02-2009, 10:41
Ей, от кога го приказвам това, ама кой да слуша :-o :-o :-o Съгласен съм напълно с предния пост, пък и нямам какво да добавя към моя, който написах вече :) :)

Xitap
08-02-2009, 22:52
Аз имах този проблем със сегашната ми приятелка - преди мен тя е имала солиден брой партньори... но с нито 1 не беше свършвала. И беше свикнала от вратата за краката! Психически тя не приемаше секса както трябва. И сама не можеше, и с партньор не можеше. Отне ми 1 година да я науча да свършва (аз съм мъж все пак, не учител), но успя. При нея основната трудност беше да докара края (психическата част). Физически стигаше до връхната точка (всички физиологични промени) и фактически над 10 месеца я мъчихме да я "прескочи". И един ден просто успяхме... направо си стана водна струя. И от тогава няма проблеми. Тя е на 21 години, и от 14 до 20 не беше изпитвала оргазъм. Така че всичко е до твърдо работене по въпроса!

Riot
08-02-2009, 22:53
При всяка 2ра жена е така
не се притеснявай.

Bixel
08-02-2009, 22:54
ТИ.

Перфектно оформено мнение, но завършека "." май не на място. Според моето високо квалифицирано мнение трябва да е "!" благодаря за вниманието :-o

Time2YouDie
08-03-2009, 08:16

+1