Влез

View Full Version : Защо той се прави на тъп?!

CyberMaster
08-01-2009, 20:00
Така,става дума за следната ситуация- мой вече бивш най-добър приятел да го наречем - Х ме запозна с негов приятел,който ще наречем-Н.Н е от съседен град до моя,в който град аз не рядко ходя.Понеже е лято,пък и аз душа нося отидох на море и решихме да се видим-още на 1вата среща се харесахме,целунахме,той ме изпрати до нас,целуна ме за сбогом-ВСИЧКО БЕШЕ ПРЕКРАСНО!На другият ден се видяхме,макар и за малко но усещах,че нещо не е наред ( "има нещо гнило в Дания")!В следващите дни не можахме да се видим поради факта,че той бе зает следобед,а не ми вдигаше телефона,нито ми бе отговорил на съобщенията...
Следкато се прибрах в моя град разбрах,че той ми се сърди понеже Х му е наприказвал някакви глупости и го е убедил,че аз го притискам и аз естесвено му дадах да "подиша"-не му писах известно време,следкоето той сам ми прописа,но както и да е!След не дълъг разговор разбрахме се,че ще бъдем заедно и до този момент всичко се прецака!!!!
Н спря да контактува с мен,но аз не се отказах...продължавах да му пиша-а той продължаваше да не ми пише... :(
Много ми е тъпо и не знам защо така се получи,а се надявах,че наистина този път няма да е поредната грешка :o
Но мисля,че още има надежда...дайте някакъв съвет,ако пък не изразете мнение.
Благодаря..

myNameIsImmortal
08-01-2009, 20:11
Съвет №1 - щом толкова го харесваш, можеш да му напишеш малко по-сериозен смс, в който не само да му задаваш въпроси от сорта на: "Защо не ми пишеш?", "Какво има?" и т.н., ами да напишеш нещо от сорта на: "Избери дали все още искаш да получаваш смс-и от мен или това ще бъде последния", или нещо подобно - знаеш какво искам да кажа.. Ако и тогава не върне, в краен случай отиди там където живее, издебни го някак някъде с помощта на негов приятел и му задай директно 1-2 въпроса.. Това трябва да направиш според мен..

Съвет №2 (по-важен) - щом прави такива детински постъпки просто пробвай да му се обадиш отново, и ако не дигне и се прави на "телефона не е в мен" го забравяш, преодоляваш го и намираш такъв, който ще е по-добър и няма да прави такива детински изпълнения..

Успех.

CyberMaster
08-01-2009, 20:15
Thаnx,dude.

Hilary_
08-01-2009, 20:18
Съвет №1 - щом толкова го харесваш, можеш да му напишеш малко по-сериозен смс, в който не само да му задаваш въпроси от сорта на: "Защо не ми пишеш?", "Какво има?" и т.н., ами да напишеш нещо от сорта на: "Избери дали все още искаш да получаваш смс-и от мен или това ще бъде последния", или нещо подобно - знаеш какво искам да кажа.. Ако и тогава не върне, в краен случай отиди там където живее, издебни го някак някъде с помощта на негов приятел и му задай директно 1-2 въпроса.. Това трябва да направиш според мен..

Съвет №2 (по-важен) - щом прави такива детински постъпки просто пробвай да му се обадиш отново, и ако не дигне и се прави на "телефона не е в мен" го забравяш, преодоляваш го и намираш такъв, който ще е по-добър и няма да прави такива детински изпълнения..

Успех.

+++

IoaHka
08-01-2009, 20:26

Успех.

+++

+++ на квадрат 8-)

myHeartIsOnlyForYou
08-01-2009, 20:29
Е не разбирам как така сте се разбрали,че ще бъдете заедно и след това той не само че не те търси ами и се "крие".Има 20% шанс и нещо да му се е случило ама все пак...Или е тъп по рождение(ти го знаеш това не аз),или не те харесва,или 20-те%.....

RaZzer
08-01-2009, 20:44
Отиваш до града му, обаждаш му се и казваш "пред вас съм и те чакам да поговорим" - уточнявате си всичко очи в очи и решавате дали ще продължите заедно или поотделно, но така както е в момента - няма смисъл...

YourPoison
08-01-2009, 20:47

Успех.

+++

+++ на квадрат 8-)
мдаа..ама пробвай съвет номер 1 първо 8-)

Priceless
08-01-2009, 20:50
Шото е 8) Заебавай го 8-)

Tomorrowww
08-01-2009, 20:55
замисляла ли си се , че може да не се прави , а да Е тъп? 8-)

sladur4etyYy
08-01-2009, 21:39
явно Х му е наговорил бая работи за теб, на които той е повярвал, точно като първия глупак. според мен не би се чувствала добре с безхарактерен човечец, водещ се по чуждото мнение, който даже няма смелост да ти каже лице в лице какво мисли.

siiska
08-01-2009, 22:00
до болка познато... и с мене един се държа по АБСОЛЮТНО същия начин... резултата накрая: на мен ми писна, накрая се отказах спрях да му пиша и аз, не ми пукаше в началото .. после ми стана тъпо като го видях с друго ммомиче.. но ми мина :) преодолях го .. така си мисля де .. :D съвета ми е ЗАБРАВИ ГО ако едно момче се държи кат "ГулеМиЪ гЪЗар" и реши че не иска да ти пише а да си играе с тебе а ти да се тормозиш "защо не ми пише какво направих" НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА !!! УСПЕХИ :-) :-)

lastdaywithme
08-01-2009, 22:04
явно Х му е наговорил бая работи за теб, на които той е повярвал, точно като първия глупак. според мен не би се чувствала добре с безхарактерен човечец, водещ се по чуждото мнение, който даже няма смелост да ти каже лице в лице какво мисли.

+++

На мене ми се е случвало my exbestfriend да говори на гаджето ми за мен... Но той седна да си поговори с мен като вече самостоятелно мислещо момче, разбрахме се и той спря да контактува с вече бившия ми най- добър приятел, а не с мен... Това ми даде стимул и ето вече 2 години сме заедно :) :)

l0lz
08-01-2009, 22:25
Дълги теми- НЙЕ!

MWAHAHAHAAHAHHAHHA!

Marrisa
08-01-2009, 22:52
май незнае какво иска а?

mirinda1
08-02-2009, 07:18
Ам.. Ставаш му досадна и за тва така или го остави да "подиша" или го заеби и ходи с друг !

fire_cat
08-02-2009, 07:41
Остави го още малко и през това време се опитай точно да разбереш какви неща му е наговорил приятелят му за теб. После поговори с твоето момче и направо го попитай защо е спрял да контактува с теб.

xplay
08-02-2009, 17:47
Той е разбрал, че си му лесна и за това е спрял да те търси. Тоест, загубил е интереса си към теб, защото е разбрал, че може да те има.
:?

kindergarden
08-02-2009, 17:50
Тъп е :-|

CheRnoKosKaA
08-02-2009, 18:33
Ем..явно не само се прави, а наистина е такъв...или все още разсъждава като дечко, ама то май двете се допълват в този случай :-D

fenasf
08-02-2009, 19:18
Ми Тъп е.

y0vcho
08-05-2009, 07:55

Успех.

+++

+++ на квадрат 8-)
мдаа..ама пробвай съвет номер 1 първо 8-)
Айде и от мене +++ 8-)

Magic_Girl
08-05-2009, 10:10
Бившия ти му ги е насосал едни такива, че момчето се е уплашило, че са истина и затова не ти говори. Първо си разчисти сметките с бившия и тогава говори с настоящия. :)

Sh@d0w
08-05-2009, 15:15
Въпрос:

Защо той се прави на тъп?!

Отговор:

Щото наистина е тъп,не че се прави.

Това е. 8)

VerryBerry
08-05-2009, 15:24

Напълно съгласна,май не си струва да се занимаваш повече

misslowe
08-05-2009, 15:24

Успех.

;-)

Amateur
08-06-2009, 00:45
Недей да му ходиш по гъзЪъ!

[B]a[N]D[i]T[k]a
08-06-2009, 01:21
според теб струва ли си??? щом не ти е отговорил явно или не те харесва повече или е пикльо че вярва на този другия.. и 2та случая са кофти... помисли си - наистина ли би искала да имаш връзка с човек който вярва на хорското мнение или да досаждаш на момчето без то да има интерес към теб? :-o

lil4eto9
08-08-2009, 05:23
Може да му пишеш по сериозен смс.... Лицето Хможе би наговорил много неща за теб на Н.Н....Поговори и с Х..... :) :) :)

Nickole
08-08-2009, 05:25
О божичко...

BePoHuKa
08-08-2009, 07:01
Че кой е казал, че се преструва момчето? :-o

CyberMaster
08-08-2009, 11:53
Благодаря за съветите,някои от коментарите доста ме разсмяха :D :D :D Не мисля,че има смисъл да се занимавам с неговата особа,колкото и да съм хлътнала по него :) 10х още веднъж :-)

Sh@d0w
08-08-2009, 12:00
Благодаря за съветите,някои от коментарите доста ме разсмяха :D :D :D Не мисля,че има смисъл да се занимавам с неговата особа,колкото и да съм хлътнала по него :) 10х още веднъж :-)

Нп. :)

CyberMaster
08-08-2009, 15:28
Sh@d0w , ти се изказа най-интелектуално :grin: peace!

TROGDOR
08-08-2009, 22:19
Фащай първият билет за Турция...

eikichi
08-08-2009, 22:21

Турция, а така! Я предпочитам пешачката по границата да не ме хванат, щото съм нелегален в тая страна, не че в България съм! :lol:

CyberMaster
08-09-2009, 16:25

Турция съкс...