View Full Version : Луда Работа :d
ludi4ka96
08-02-2009, 10:10
Здравейте !! ам ... с приятелката ми се чудим от мн време .... Може ли да се прави секс преди да ти е дошъл цикъла ... 'щото не сме го правили,,, аа сме чували че има кървене при 1-я път ....... :-s :smt043 .... малко луд въпрос ,, ама ей на ! :D .. мъчи ни :D ... :P :P :P
krem4et0
08-02-2009, 10:19
Изобщо ли не е имала менструация? Ако не е имала-никакъв секс, бе човек. Поне 1-2 години след това е добре да прави секс
Ако съдя по ника ти си на 13 години...не мисля че си готова физиологически и психически така че по -добре излез да играеш с децата на двора на гоненица.Има време кога да се ебеш... :shock:
Sladurcho
08-02-2009, 10:36
Здравейте !! ам ... с приятелката ми се чудим от мн време .... Може ли да се прави секс преди да ти е дошъл цикъла ... 'щото не сме го правили,,, аа сме чували че има кървене при 1-я път ....... :-s :smt043 .... малко луд въпрос ,, ама ей на ! :D .. мъчи ни :D ... :P :P :P
до колкото виждам и ти си момиче така че и двете просто се чудите дали може да правите секс преди да сте имали менструация... еми те хората ви отговориха ама не мислите ли че ви е много рано бе дечица
Ilikeliljon
08-02-2009, 10:37
ОМГ нямам думи. :shock: :shock: За къде бързате, има много време, живота е пред вас. Секс ще правите колкото си поискате по-нататък, не бързайте изобщо :-o :-o
може бе , може бе , всичко може , ебете се на воля , слушайте батко си ;) Секса е полезен ;) Няма и да забременеете ;) Може да се ебете още когато проходите ;) Айде хващайте някой 20 годишен да ви оправи ;)
sexyto9612
08-02-2009, 11:50
Не е препоръчително, по-добре изчакайте да ви дойде...А ако сте твърдо решени- правете го, но нека е безопасно :)
hamacs563
08-02-2009, 12:08
Понякога наистина се обеждавам,че по-малките са наистина малоумни.Как може да не ти е дошъл цикъла,да нямаш елементарна сексуална култура,да не знаеш най-важното,а да питаш по форумите може ли еми много ясно,че може както ти казаха може и като проходиш може въпроса е трябва ли,защото на 13 организма все още не е развит като хората вече 16-17 е нормално,но е и нормално преди да започнеш да правиш секс да се образоваш и да знаеш как да се предпазваш,а не полсе да пускаш теми от рода ''аз му прайх свирка той всърши на лицето ми,след 20 минути ме пипа отдолу ама не си е пъхал пръсчетата мога ли да съм бремена моля помогнете ми щото ще изперкам :( ''
Macallan
08-02-2009, 12:38
късно е даже хората на вашите години 4-то дете имат вече цц ...
късно е даже хората на вашите години 4-то дете имат вече цц ...
;-) lol
ludi4ka96
08-02-2009, 13:12
am nie ne iskame da go pravim ,,,, prosto se 4ydim dali e vazmojno .. zatova vi pitame , zashtoto smqtame 4e vie ste po-golemi , a s tovva i po-umni po tazi tema ... ;)
.... ms za informaciqta ;) :P ....
am nie ne iskame da go pravim ,,,, prosto se 4ydim dali e vazmojno .. zatova vi pitame , zashtoto smqtame 4e vie ste po-golemi , a s tovva i po-umni po tazi tema ... ;)
.... ms za informaciqta ;) :P ....
Хубаво е да сте ограмотени,но има време,ще пораснете.Сега за вас е важно да знаете че започването на полов живот на такава малка възраст е вредно всe още не сте достатъчно развити ако ме рабираш де :P
ПП. http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php ето от тука превеждаш от латиница на кирилица като пишеш в форума ;)
аз пък мисля че темата е ебавка........ :x :x
kasanova1994
08-02-2009, 14:57
moq savet e ... pravi seks o6te ot parvo predlojenie xd ako ne nameri6 predlojenie se predlagai i ne jivota ne e pred teb moje utre da te blasne kola i da pukne6 zatva se ebi sega da ne ti teji posle na savesta xD
miss_kiss181
08-02-2009, 16:59
до колкото виждам и ти си момиче така че и двете просто се чудите дали може да правите секс преди да сте имали менструация... еми те хората ви отговориха ама не мислите ли че ви е много рано бе дечица
+100000000000 :)
Ах ах най ги обичам тия - неусъзнатите малки побертетчета който ги е хванал хормана да се ебат . Ама ето го и проблема - не им е дошло и кво праим са...? Е как кво ще питаме дали може и преди да ни е дошло ( ненормална работа :shock: ) Аде мойте момичета ходете и се ебете че да ви мине мерака :razz: .
Ах ах най ги обичам тия - неусъзнатите малки побертетчета който ги е хванал хормана да се ебат . Ама ето го и проблема - не им е дошло и кво праим са...? Е как кво ще питаме дали може и преди да ни е дошло ( ненормална работа :shock: ) Аде мойте момичета ходете и се ебете че да ви мине мерака :razz: .
Напълно изчерпателен отговор +111111 :razz: :razz:
BePoHuKa
08-02-2009, 17:22
Ама че въпроси ги дерзаят :shock:
не бързат просто питат кво ги нападате веднага хах
Time2YouDie
08-03-2009, 08:21
Изобщо ли не е имала менструация? Ако не е имала-никакъв секс, бе човек. Поне 1-2 години след това е добре да прави секс
+++++ :o