Влез

View Full Version : иматт ли право ? ..

malka_diva4ka
08-02-2009, 11:21
отдавна не съм писала в този сайт и реших да го направя защото имам нужда от съвет .. може би темата не е мн подходяща за раздела любов но в историята която ще разкажа и това е свързано ..

Значи един ден аз и моята приятелка заедно със още 3 момчета бяхме на стадиона .. в този момент дойдоха момчето което харесвам и още един .. той имаше рожден ден ии тъй като е по голям си носеше алкохол и цигари .. седна до мен и аз изтръпнах .. той изведнъж се обърна към мен и ми каза : ти не смееш да изпиеш тази водка .. :shock: ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. ии така изпих онази водка , продължих със бира и за накрая цигари .. btw:не питайте на колко съм .. :? после някак си се почуствах странно ,, може да се каже че съм се напила [ от две чаши алкохол - какъвто и да е съм на земята .. просто организма ми не ми понася ама аз си пия .. 8-) ] ии така да се върнеме на темата ,, отидохме във квартала .. там приятелите ми ми казаха чее отиват до магазина и останах с онова момче .. чакахме 10-20 минути ии се отправихме към тях да видим къде са .. видяхме ги в магазина ,, и една друга която туко що дойде ми показа със ръка да се махам .. и аз го направих разбира се защото не съм като някой хора - нахална .. ;] - но май и в тва ми беше грешката .. продължих със онова момче нали да се разхождамм защото нямаше къде да отида другаде ..

на другия ден аз отивам там .. никой просто не ми говори .. :shock: по скайпа ми викат че съм ги заебала и аз нали им казах защо ми казахте тогава да се махна .. ии те ми отговарят : еми нашега .. :? когато ги видях тогава не ми изглеждаха на шега , а и не аз ги заебах а те мен ..
вчера даже една ми се обади и ме напцува по телефона и ми затвори ..

егати според вас имат ли право да ми се сърдят ? ..
- те много добре знаят че много харесвам онова момче и бих направила много за да се сближа със негу ..
- не съм го направила буквално нарочно ,, просто някой моменти ми се губят ако разбирате .. :\
- след като ми казаха да се махам ,, къв е смисъла на всичко в момента ? ..
- ии ме обвиняват че съм се напила нарочно .. мии обясних им тва ми е в характера .. а и преживявам тежък период [ нашите се развеждат , ала - бала и такива .. ]

моля за вашите мнения .. според вас имат нинякво право те да ми се сърдят и даже да ме пцуват .. ии моля без упреци ! .. :o

Sh@d0w
08-02-2009, 11:26
Пубертетски истории,забрави след няколко дена ще им мине.

И се пише псуват а не пЦуват...

RaZzer
08-02-2009, 11:38
Ъ... супер тъпо... ти си тая, която може да се сърди (ако някой трябва да го прави)... Изчакай няколко дни и ако не им мине иди и им обясни своята гледна точка и се разберете... няма какво да мизерствате! :)

sladkalady
08-02-2009, 11:43
Не е трябвало да ти се сърдят...но пък и ти не е трябвало да се напиваш :?

GossipGirl89
08-02-2009, 11:48
Детски истории :? И те не са прави, ама и ти не си права. Не е трябвало да се напиваш след като знаеш какви са последствията. А пък те от своя страна няма за какво да ти се сърдят... Споко, да няколко дни ще сте се оправили :)

sladur4etyYy
08-02-2009, 11:50
ми не са прави. а само да те питам- като не обичаш да ти казват, че не можеш нещо и щом го правиш, ако ти кажат така, сега ако аз ти кажа ''запали огън'', ти запалиш и аз ти кажа ''на бас, че не можеш да се хвърлиш в него'', ти ще се хвърлиш ли? 8-) направи си извод някакъв, ако разбереш какво имам предвид.

fire_cat
08-02-2009, 11:59
Според мен е много гадно така да те обвиняват. Би трябвало да те разберат и подкрепят, а не да ти се сърдят и да те псуват, особено като се има предвид през какви трудности минаваш сега. Просто ако продължават така не им обръщай внимание. Но пък от друга страна наистина не е било надобре да се напиеш.

TheGirlNextDoor
08-02-2009, 12:08
а те като са ти големи приятели не можеха ли да не те оставят сама с него,след като виждат,че си пияна (все пак има вариант той да се възползва от състоянието ти) :-o

..иначе както казаха и по-горе след няколко дни всичко ще отмине : ))

l0lz
08-02-2009, 12:11
Tъп пубер, тва си ти!

lipstik
08-02-2009, 12:24
ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. ии така изпих онази водка , продължих със бира и за накрая цигари .. btw:не питайте на колко съм .. :?

Явно не си на повече от 13,детски му работи....

F_CK_all_I_need_is_U
08-02-2009, 12:55
Tъп пубер, тва си ти!

+5635437

Направо им се чудя на някои хора .. за кво изобщо живеете дееба,като сте толкова зле :shock: :shock: :shock:

haritov
08-02-2009, 13:03
Tъп пубер, тва си ти!

момичето е сбъркало така е но не мислия че е тъпа всеки е попадал в такава ситуация че и по-тъпа

все пак е човек нали всеки греши

но това да ти е за урок гледай да не се повтаря

виновна или не по-добре им се извини и кажи че не си искала да стане така ще те разберът спохс :)

Riot
08-02-2009, 13:04
haritov, ти като какъв се явяваш ?
акъл на кифла не може да се набие
като порасне ще се осъзнае
такъв е живота

haritov
08-02-2009, 13:07
такъв е живота

пуснала е тема иска съвет

и тази тема не е като "дали да му кажа" или "харесва ли ме"

и реших да не се лигавя а да и дам съвета дали ще ме послуша си е нейна работа тя сама избира

Tomorrowww
08-02-2009, 13:21
твойта грешка е , че си се напила.. е , вярно че искаш да си с него , да го впечатлиш и така нататъка , но не това е начина.. и все пак на всеки се случва , не те виня :P
а приятелките ти са постъпири супер тъпо.. в този случай ти трябва да им се сърдиш , не те.. откъде на къде пък и ще те псуват и обвиняват.. пфф :?

Faces
08-02-2009, 13:22
"той изведнъж се обърна към мен и ми каза : ти не смееш да изпиеш тази водка .. Shocked ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. ии така изпих онази водка , продължих със бира и за накрая цигари"
Само тва ми е достатъчно да разбера колко ти е акъла... :?

elsy
08-02-2009, 13:57
Той, ако ти каже "Не смееш да се хвърлиш от 15-тия етаж" ще се хвърлиш ли, защото ти не можеш да търпиш някой да ти казва, че не можеш да направиш нещО... Малее...

И не, нямат право.

lorinka29
08-02-2009, 14:08
Ъ... супер тъпо... ти си тая, която може да се сърди (ако някой трябва да го прави)... Изчакай няколко дни и ако не им мине иди и им обясни своята гледна точка и се разберете... няма какво да мизерствате! Smile - Съгласна съм! :) :) :)

yahhooo
08-02-2009, 14:12
няма да питаме на колко си, щото видяхме подписа. Момчето е искало да те напие и после... :booooomb:

dydolinkka93
08-02-2009, 14:23
такъв е живота
а аз да те питам защо трябва да слагаш на някой прякора кифла ,кроасан и т.н не е важно дали е кифла,а с какво е пълна ;).. ии не мисля,че иска да я обозначаваме с някакви предмети и тн. .
а колкото до въпроса,авторке, тъпо са постъпили..но ще се оправите бъди спокойна :P

8992LIGHTER
08-02-2009, 14:27
Да те съдят ...ти си супер тъпа и го осъзнаваш предполагам .
Егати оня и казал "ти не можеш да изпиеш тази водка" и тя за да се докаже че може я изпила пхаххахаах кошмар бате ... той мое ти каже "ти не можеш да правиш свирки" и ти понеже не обичаш да ти казват ...че не можеш да направиш дадено нещо си готова нали. :-|

Priceless
08-02-2009, 15:05
Аве с една дума страшна компанийка от олигофрени сте се събрали :?

YourPoison
08-02-2009, 15:14
детски истории ..

GaBiIi__
08-02-2009, 22:45
омг децки истории пораснете

s_E_x_Y_y_Y
08-03-2009, 00:20
за възрастта няма да питаме виждаме подписа , ти си в момент в който си много уязвима по много причини , но това не те оправдава за постъпката ти , а и приятелите ти не са постъпили правилно , пробвай да говориш с тях и да им се извиниш и да видиш тяхната гледна точка понеже както сама каза може и да ти убягват някои моменти , а момчето щом е по-голямо от теб сигурно трудно би с впечатлело от едно напиване . Бъди спокойна ако не им мине до 2-3 дни то ще е до седмица като съдя по историята и възрастта няма да трае дълго и късмет с момчето

Xitap
08-03-2009, 00:27
Все едно слушам тука хлапетиите под блока. Е точно същата работа в петък, ама със свирки. Тоя и вика не можеш, оная мога, и като му клекна... добре, че беше тъмно!

valdesbg
08-03-2009, 05:23
еи тва сме си ние we - http://www.vbox7.com/play:aeaede72 -
7 б клас 4ever.. Smile

:-o

Тук някъде ще да е истината. :D :-D

Авторке - в цялата история едно смислено нещо няма. Как очакваш смислени отговори?

Marrisa
08-03-2009, 07:17
мм :) не мисля че има за кво да ти се сърдят

Aicken
08-03-2009, 07:22
:lol: бахти тъпите ситуации... и винаги проблема е в алкохола :lol: 8-)

katericArofl
08-03-2009, 08:18
1 - Като ти кажат "не можеш" и ти веднага да направиш наопаки.. принципи нямаш ли.. Днеска е нещо дребно, утре ще е..

А по темата: НЕ може да са истински пиятелки, след като те псуват и игнорират ! :-o

fenasf
08-03-2009, 09:59
пияници.. :-x GTFO

sladkotykate
08-03-2009, 10:31
извинявай много ама твоите приятели са големи деца-как може за такава глупост да ти се сърдят ... трябва ти да им се сърдиш а не те на теб защото те са те заебали а не ти тях.отговор на въпроса-НЯМАТ ПРАВО ДА СЕ СЪРДЯТ!!

kindergarden
08-03-2009, 10:39
Абе, момич,е толкоз си проста! Що не се обзаложи за некой друг лев? Поне пари щеше да спечелиш 8-)

valdesbg
08-03-2009, 10:54
Абе, момич,е толкоз си проста! Що не се обзаложи за некой друг лев? Поне пари щеше да спечелиш 8-)

Ти тък ли струпаш несметните ти богатства е?

А и това обяснява алкохолната зависимост, която си развила :-D :D

kindergarden
08-03-2009, 10:59

Ти тък ли струпаш несметните ти богатства е?

А и това обяснява алкохолната зависимост, която си развила :-D :DТи сега не издавай бизнеса ми 8-) Че ще те изключа от него :oops: 8-)

valdesbg
08-03-2009, 11:01
Ти сега не издавай бизнеса ми 8-) Че ще те изключа от него :oops: 8-)

Е кой ще ти намира симпатични млади господа с които да.....се обазалагате? :Р

kindergarden
08-03-2009, 11:05
Е те сами ме намират 8) Нямам нужда от теб 8-)

Sh@d0w
08-03-2009, 11:07
Така и така се почна спама в темата едно поздравче => Цък (http://www.youtube.com/watch?v=siLc96LR-lI) :P

y0vcho
08-05-2009, 07:41
К'ви са тея приятели които при положение че знаят какво преживяваш ти се сърдят за такива глупости ?!

vampirekiss
08-05-2009, 08:37
аксо утре онзи твоя ти каже,че не можеш да скочиш през терасата ще го направиш ли?Глупаво е било от твоя страна,но то ти е до възрастта май май.Какво да ти кажа..То и приятелите ти ти се сърдят не за друго,а защото и те са тотално объркани пубертети.

snupito
08-05-2009, 17:48
Първо ти си комплексарка -> " ии мен ако ме познавахте щяхте да знаете че много мразя някой да ми каже че не мога да направя нещуу .. "
Второ тея не са ти никакви приятели.
Трето Ти си малоумна:
-връзваш се на простотий
-не можеш да се справяш сама с глупави проблеми.
Четвърто ще си намериш майстора "може да се каже че съм се напила";"просто организма ми не ми понася ама аз си пия" няма да е дълго преди да се възползват от теб.
Пето спести си глупостите за някой който е на твоето ниво.

И да - добре е да си измиеш очичките за истината. И още нещо -> обогати си речника "заебаха ме" не звучи особено прецизно.

В отговор на въпроса ти: Свободна държава сме, имат право да те съдят за каквото си поискат.

mArMaLaDkA
08-05-2009, 18:03
Ти не беше ли на 13-14, бе?
Това "ти не можеш да направиш еди-какво-си", си е чисто детско предизвикване и ако беше малко по-развита интелектуално(но както разбираме ти не си), хич нямаше и да обърнеш внимание на такива лапешки истории.
Ами, ако тоя ти беше сложил нещо във водката и после се беше възползвал от теб? Днес пиеш по стадионите, утре ще се наливаш с разни боклуци по купони и ще те минава тоя и оня, докато си в несвяст. Ми ебати филмите са, ама много често взеха да се случват такива неща. И както си малка и наивна, лесна мишена си(каза ти го и потребителя преди мен, но реших да повторя - все пак, в куха главица, влиза едва при многократни повторения).
Грозно е момиче да се напива, особено малко, особено през деня. Жалка си ми, жалка си изглеждала и на хората около теб.

haritov
08-05-2009, 18:05
моля по-полека с убидите как разбрахте че е проста като не я познавате ?

вие като деца сте били тихи ангелчета които винаги са слушали и не са вършили тъпотии нали?

mArMaLaDkA
08-05-2009, 18:09
Ти да не си й личната секретарка?
Аз като (по-)малка си имах достатъчно сиво вещество, за да умея да се забавлявам, вършейки простотии, които обаче по никакъв начин не ме унижаваха. Точка. Това, че някои нямат възпитание и самоуважение, мен не ме касае.

haritov
08-05-2009, 18:11
Ти да не си й личната секретарка?
Аз като (по-)малка си имах достатъчно сиво вещество, за да умея да се забавлявам, вършейки простотии, които обаче по никакъв начин не ме унижаваха. Точка. Това, че някои нямат възпитание и самоуважение, мен не ме касае.

браво на теб 8-)

bog4eto
08-05-2009, 18:15
На 14 пиеш водка,бира и пушиш..браааво,брааво :? Радвай се,че само тва дет си писала ти е проблема,защото е можело да станат мноооого,мноооого по-гадни неща..и после?

п.п.Мисли преди да правиш нещо. :?

SuMmEr_KiSS
08-05-2009, 18:29
Подобни приятели..не бих имала... :? Но щом те са твоя избор..предполагам,че ще им мине .

galu6a
08-05-2009, 18:48
Пубертетски истории,забрави след няколко дена ще им мине.

И се пише псуват а не пЦуват...

точно

sweetchef
08-05-2009, 18:53
Хубави прияте ли си имаш 8-) ако ти бяха дори и на полувина такива нямаше да се развият тъка нещата :)

s_E_x_Y_y_Y
08-05-2009, 19:45
моля по-полека с убидите как разбрахте че е проста като не я познавате ?

вие като деца сте били тихи ангелчета които винаги са слушали и не са вършили тъпотии нали?
глува е и това го разбрахме по описаната от нея случка , човек с поне малко акъл в главата ще се замисли преди да направи подобно нещо възраста до някъде я оправдава но останалото не

Amateur
08-06-2009, 00:18
Детски истории бих казал...