Влез

View Full Version : Играчка..

BeRSeR
08-02-2009, 15:43
Ако гаджето ви спи с играчка , подарък от друг :shock: как ще постъпите?!

Faces
08-02-2009, 15:48
Е къв е тоя друг ве брат ся ако е някъв най добър приятел няма проблеми ама ако е от някой мухъл дето я зарибява вярвай ми парче по парче ще я яде тая играчка. 8)

TheLastAngel
08-02-2009, 15:49
Аз спя с играчка и ми е подарък от мноого старо бивше гадже . Не кавах на бившия от кой е за да не ревнува , но няма смисъл. Аз просто си харесвам плюшеното куче ! какво от това ? :P

Marrisa
08-02-2009, 15:50
гаджето ти спи с играчка :shock: кой клас е?

TheLastAngel
08-02-2009, 15:51

Аз съм на 18 и пак спя с играчка. Просто навик ;)

BeRSeR
08-02-2009, 15:56
хаха и тя е на толкова :D и ако беше от бивш нямаше да ме бърка особено ,'прясна е' .. и играчката е подарък от мухъл да :o

Tomorrowww
08-02-2009, 16:02
хаха и тя е на толкова :D и ако беше от бивш нямаше да ме бърка особено ,'прясна е' .. и играчката е подарък от мухъл да :o

хмм.. тва вече е проблем.. но мсе пак може просто да и харесва играчката 8-)

RaZzer
08-02-2009, 16:02
Ако е от някой бивш - бих купил по-хубава играчка с няква картичка и нещо от рода "...за да те приспива", пък ако е от приятел - няма да се противя...

haritov
08-02-2009, 16:04
може да е от скъп приятел

Tomorrowww
08-02-2009, 16:05
уфф човека обясни , че не е от бивш.. ама хич не гледате обаче :?

Evanescense
08-02-2009, 16:13
ако това те притеснява толкова, купи и нова, по-сладка, и по-хубава, или и кажи че не ти е приятно да спи с нея :)

Hilary_
08-02-2009, 16:15
и къв е проблема ?? Нали не е с човека, който му/я е подарил/а .. :D :D

fenasf
08-02-2009, 16:18
^^ напълно правилно

..че то и аз спя с едно невероятно старо малко мече :-D

Faces
08-02-2009, 16:23
Добре е вий слепи ли сте или неграмотни или вече отговаряте по навик.Една спяла със старо мече другата с не знам си кво друго старо.Момчето каза играчката е нова и е от някъв мухъл дето си търси зарибявката ся схванахте ли ?
По темата: Еми брат не знам какво да ти кажа аз съм много импулсивен човек и не знам може би нещо лошо щеше да му се случи.Но попринцип те съветвам да не действаш както аз бих действал а поговори с приятелката си кво стаа ала бала от по къв повод е играчка и що мамка му спи с нея :).Все пак оня е подарил ама тя е тази която спи с играчката така че не трябва да се измъква суха от ситуацията поговорете си :)

SpOrTs_GiRl
08-02-2009, 16:46
Според мен не е добра идея да й купуваш по-хубава. Какво толкова, ако просто си харесва играчката?! .. Може би даже ще я подразниш като искаш да се докажеш като по-добър.. Не е нужно, тя е с теб, нали? .. Може би няма значение точно от кой е, не го мисли толкова.. Ии да, кофти е, че някакъв й подарява играчка .. Защо не поговориш с нея? Тя не е гадател, за да разбере притесненията ти, а аз пък не виждам нищо срамно в тях.

devi
08-02-2009, 17:01
Купи и нова по-сладка играчка и набързо ще забрави за старата. И аз много обичам плюшенки и почти всички са ми от бивши гаджета и какво от това-аз обичам плюшенките, а не бившите.

addictiv
08-02-2009, 18:04
Pff, kvi sa tiq suveti "kupi i po-hubava".... ami ako tq haresva imenno tazi ot "muhula" ?!?! Zashtoto nai-veroqtno haresva samoto momche. A ti, sladur, si na put da izgubish priqtelkata si, taka gi vijdam az neshtata, osven ako ne proqvish po-tvurd harakter i ne i pokajesh, che ne ti haresva taq rabota sus spaneto s pliushki, podareni ot drug. Osven tova ako sum az - nqma da q pitam s mek ton i podbrani dumi, za da izbegna skandal...tochno obratnoto - v podobni situacii skandala si e vurzan v kurpa, zashtoto neshtata trqbva da se kazvat direktno v ochite, bez jal. Zastavash ochi v ochi s neq, ot blizko rastoqnie, seriozen pogled, 3 sekundi mulchanie i strelqsh(zadavash vuprosa) s tvurd glas i ochi izrazqvashti nastoqtelnost za otgovor. Ako si ubeden v sebe si shte ima efekt. Ot tam natatuk - ako tq ima dostatuchno mozuk, shte se useti, che tva koeto pravi e super tupo i drazneshto. A ako ne - predpolagam znaesh, che neshtata mejdu vas nqma da produljat dulgo, tui kato tq se svalq s "muhula" i ima simpatii kum nego.

w0lf
08-02-2009, 18:07
измухлясай му лицето :lol:

l0lz
08-02-2009, 18:41

Ще я изхвърля през тераасата (играчката имам предвид), пък квото ще да става..

TheLastAngel
08-02-2009, 19:39

Ще я изхвърля през тераасата (играчката имам предвид), пък квото ще да става..
:-D :-D :-D :-D

По темата: Няма за какво да се притисняваш ... тя не спи с другия а с играчката му ;)
Зависи де .. ако е от някакъв охажор ... Той е заплаха за тебе.
Но ако е подарена за ржден ден или нещо подобно не се впрягай . Няма никакъв смисъл :)
Не й хвърляй играчката ! Аз бих те убила :D :D

RaZzer
08-02-2009, 19:44
Абе, говори с нея преди да си направил някоя глупост...

0nem0retIme
08-02-2009, 20:14
Aко си е доказала чувствата към теб и си сигурен в нея,предполагам,че просто си харесва много играчката,дори и да е странно,че е от друг.. :(
Ако поддържа връзка с този друг и това те притеснява,може и да се окаже проблем,така че,както казаха повечето,поговори с нея.. :)

LovelyGirl
08-02-2009, 20:21
Това за по-хубавата нова играчка е глупаво според мен.

За мен това би било много странно.Аз имам играчка от приятеля ми и много често я гушкам, защото знам, че ми е от него и така я чувствам по-специална, и като я погледна си мисля за него.

Не казвам, че и тя задължително мисли по този начин, но попринцип повечето момичета мислят така. :?
(тези с които съм говорила на тази тема).

Priceless
08-02-2009, 20:22
Е къв е тоя друг ве брат ся ако е някъв най добър приятел няма проблеми ама ако е от някой мухъл дето я зарибява вярвай ми парче по парче ще я яде тая играчка. 8)

Чак така ли, ве baby 8-) :-)

Sh@d0w
08-03-2009, 09:13

Ще и купя нова играчка подарък от мен,а старата хваща пътя.

missionimpossible
08-03-2009, 12:23

+1 аз съм на 16 и така съм си свикнал :lol: :lol: :lol:

Tomorrowww
08-03-2009, 13:06

ама ти си момче ?! :lol: :lol:

Aicken
08-03-2009, 13:09

решението епросто : разучи какви плюшени зверове обича и и купи най най хубавото което ще и хареса повече и така автоматично сичко се оправя

ако обаче каже ... НЕ! искам си тая играчка аз си я обичам нея... 8-) тряя счупиш зъбите на : 1.играчката 2.приятелката .3 подарилият и я :lol:

Tomorrowww
08-03-2009, 13:21

решението епросто : разучи какви плюшени зверове обича и и купи най най хубавото което ще и хареса повече и така автоматично сичко се оправя

ако обаче каже ... НЕ! искам си тая играчка аз си я обичам нея... 8-) тряя счупиш зъбите на : 1.играчката 2.приятелката .3 подарилият и я :lol:

хаха .. бая зъбки ще паднат 8-)

Aicken
08-03-2009, 13:51
аз не съм имал подобна ситуация но просто.... незнам ако държиш на човека до теб не би му причинил това колкото ида я харесваш това си остава 1 проста играчка...

Lyubomn7
08-03-2009, 14:11
Купи й ти играчка и виш дали ще спи с нея

missionimpossible
08-03-2009, 14:55

ама ти си момче ?! :lol: :lol:
ем да :D някво готино е :-D

DevilWish
08-03-2009, 19:01
Оф боже.Ако не виждаш ,че примерно се държат различно един с друг, тогавеа имаш повод да се притесняваш ,но по-рано НЕ! :)

BeRSeR
08-04-2009, 17:37

ахах ,ако подарилият играчката , не беше няколко години и глави повече от мен щеше да е останал без зъбки отдавна 8-)

Oligofren
08-04-2009, 22:47
Открадни играчката и се оттърви от нея :-D
Ако се усъмни-нямаш представа какво е станало.

valdesbg
08-05-2009, 05:04
:-o

Не се вкарвай в некви филми, братле!