View Full Version : девственици
cococanamito
08-02-2009, 21:23
значи имам си приятелка една година по малка от мен и е девствена досега съм нямал девствена пряителка схтото предимно съм ходил с по големи как да се дуржа с нея че да ми пусне по бурзо
beliqsmok
08-02-2009, 21:26
Дръж се мило с нея и никога не настоявай , защото иначе ще я загубиш .. :)
SummerDream
08-02-2009, 21:26
Пфф..тва ли е най-важно за теб във връзката ви? хдд
Момичето на колко години е? хд
Hurtmore
08-02-2009, 21:27
божичко... ми зле си, ако тя ти пусне също е зле... кво е тва "да ми пусне по-бързо"... и много зависи и ти и тя на колко сте... бахти...
eгати отношението .. и тя ли ходи с теб заради секса ?? :-D
cococanamito
08-02-2009, 21:35
е тя не ходи с мен заради това а аз хода с нея заради това щото несъм човек които обича
theoneudontknow
08-02-2009, 21:36
Човека си го иска.. Ако и вие чакате 1 година ще е така... Се пак накрая си става нужда :D
mArMaLaDkA
08-02-2009, 21:37
Горкото момиче! С какъв мухльо е тръгнало. :?
Sladurcho
08-02-2009, 21:40
пич ти си пълен идиот чесно :-x как може да ходиш с нея само заради едното е*ане а тя да мисли че си с нея щот я обичаш.... и чесно казано надявам се да ти бие шута защото това че е най-доброто нещо което може да направи в случея....
cococanamito
08-02-2009, 21:45
е ще я обу4име само да се вурже хахахха
mArMaLaDkA
08-02-2009, 21:46
Вече съм убедена, че темата е ебавка. 8-)
cococanamito
08-02-2009, 21:49
е кво ми говорите се 1 сте ми баща това си е мои избор и за мен тя си е поредната просто девствена
cococanamito
08-02-2009, 21:50
не е ебавка : )
Ilikeliljon
08-02-2009, 21:51
е кво ми говорите се 1 сте ми баща това си е мои избор и за мен тя си е поредната просто девствена
Ти си идиот. Явно не са ти го казвали достатъчно пъти, за да го разбереш :x :x Надявам се момичето да се осъзнае и да не прекара един толкова интимен момент с теб :-o :-o
SummerDream
08-02-2009, 21:52
и чесно казано надявам се да ти бие шута защото това че е най-доброто нещо което може да направи в случея....
+1 ;XX
Ми хвани си някоя, дет ше ти "пусне по-бързо", пффф...
cococanamito
08-02-2009, 21:56
е приятелите ми мислят че немога да я наеба
И ти да се докажеш, а
тцтцтц...
theoneudontknow
08-02-2009, 22:17
май така излиза...
е що бе нека си я кеца, ако и тя иска. Няма да е Гошко развеждача :D
значи имам си приятелка една година по малка от мен и е девствена досега съм нямал девствена пряителка схтото предимно съм ходил с по големи как да се дуржа с нея че да ми пусне по бурзо
Зарежи я, не заслужава кретен като теб.
GaBiIi__
08-02-2009, 22:50
е тя не ходи с мен заради това а аз хода с нея заради това щото несъм човек които обича
и аз не съм човек който обича ама ти най добре ще направиш да се хвърлиш от някъде.. кажи й : тръгнал съм с тебе заради секса ше ми пуснеш ли ? да видим дали ще си интересн тогава :)
Пич, спри да слушаш приятелите си. Прасни си една чикия и се успокои. Ако не стане, направи втора.
ТИ си ТЪП,
Извратен,
нещастен,
олигофренясал КРЕТЕН!
ТИ си ТЪП,
Извратен,
нещастен,
олигофренясал КРЕТЕН!
и стова изчерпихме темата... ай със здраве :)
s_E_x_Y_y_Y
08-03-2009, 00:31
по-малките не са за това... по-малките са за да бъдат обучени и обичани... ако искаш е*алници има ги на околовръстното на всеки град...
BePoHuKa
08-03-2009, 06:15
Дръж се мило с нея и никога не настоявай , защото иначе ще я загубиш .. :)Определено.. ако искаш секс,въобще не я натискай. Чакай,ако можеш ;) Ако не,обясни и как стоят нещата и й кажи ,че не сте един за друг.
Кво си се хванал с момичето,отиди на курва като ти се ебе :?
Macallan
08-03-2009, 07:12
щом се върза на простотиите ти значи е поредната 14 годишна пикла. Еби я да се научи ... а ти ако си толкова малоумен, че да не може да я вкараш в легото е твой проблем :-o бай дъ лей кой девствен не иска да опита секса?
дано да не ти пусне!!! :grin: :grin: :grin:
Като гледам не си и човека,който може да пише грамотно на разбираем български ама к'во да се прави - късмет :neutral: :neutral: :neutral:
Между другото,на колко си?!На 15?!Или просто начина ти на писане и мисловната ти дейност са на доста ниско и ограничено ниво?! :-o
LambOfGod
08-03-2009, 12:09
Ще го кажа на твоя език-
Пребий жена, мъкни в пещера и еби. После карай сготви и бий нея. После пак еби, дакто не умре тя.
YourPoison
08-03-2009, 12:16
ти си идиот бих ти казала .. поредната вика .. за кво ги имаш тия момичета бе ? за боклук ли ..
незнам просто какво да кажа ..
Untitled
08-03-2009, 12:19
Ехее всичките кво залахте бе? Човека иска да ебе, кво да напрай ся.. пък и тя като иска, ще ги вържете ли?! ХАХАха....
Ехее всичките кво залахте бе? Човека иска да е**, кво да напрай ся.. пък и тя като иска, ще ги вържете ли?! ХАХАха....
Къде пък прочете,че и тя иска?! :shock: :? :x
ти си идиот бих ти казала .. поредната вика .. за кво ги имаш тия момичета бе ? за боклук ли ..
незнам просто какво да кажа ..
СЪГЛАСНА!!! Просто не заслужаваш да ти пусне!
8992LIGHTER
08-03-2009, 14:10
отрежи си главата
Angel_GiiirL
08-03-2009, 19:47
не заслужава ти да си и първият :(
дано те остави :-D :)
Jumbie483
08-03-2009, 20:48
намери си друга, остави момичето на мира..
горката.. попаднала на кретен :o
terror_drone
08-03-2009, 20:53
Бате да ти кажа чесно и аз бях с момиче по малко от мен с 2 години и я чаках 1.5 и накарая просто ще ти прищтрака... след определено време на сухо просто не ти се иска нищо... Тва не си е работа... аз кво чаках чаках и накрая тя си намери друг! Да не говориме, че и за свирка чаках 7 месеца... Айде да видиме дали ще се чака повече някога през живота! Нито мога да си представа някой друг да кисне толко време на сухо нито нищо...
Та по темата ми просто по внимателно го подкарвай и без да насилваш нещата за да не я оплашиш! :)
mOBSCENE
08-03-2009, 21:29
отрежи си главата
оная долу.
Че ти само заради секса ли си с нея,ама че си прост!
eгати отношението .. и тя ли ходи с теб заради секса ?? :-D
+1 Мноо ме дразнят загорели копeленца като тебе,дето разбиват сърчицата на момичетата и те после си мислят ,че всички момчета са загореляци като тоо! :-x
Мисля че си някакъв неграмотен, комплексиран, циганин, който не се е докосвал до момиче! Правиш се на големия womanizer в интернет пространството. И какво? Избили си комплекса!? По-добре пробрай на живо. По разсажденията ти си личи, че правиш темата само, за да показничиш - да си избиваш комплексите. Ще ти се да си такъв - бройкаджия. Знаеш, че никога няма да бадеш, нали? Но само тук има хора които ти вярват и по този начин избиваш комплекса си. Абе лапе ти 13 имаш ли?
lenito_sf
08-03-2009, 22:58
?! дзз .. Ти ме Утепа !!! :shock:
Сори за израза ми ,ма ти си поредния ИЗВЕРГ ,който иска да се доказва пред приятелите си колко е ГОТИН !!! Всъщност за кфо се извинявам кат не лъжа..
Баси в кфо се превърнахте сички бе ?!?! :shock: :smt019
GaBiIi__
08-03-2009, 23:17
?! дзз .. Ти ме Утепа !!! :shock:
Сори за израза ми ,ма ти си поредния ИЗВЕРГ ,който иска да се доказва пред приятелите си колко е ГОТИН !!! Всъщност за кфо се извинявам кат не лъжа..
Баси в кфо се превърнахте сички бе ?!?! :shock: :smt019
в боклуци :)
CrazySweety
08-03-2009, 23:23
И какво след като правите секс ще я захвърлиш? Ами ако тя гледа сериозно на връзката ви? :smt021
VerryBerry
08-04-2009, 05:02
ти се шегуваш,нали?
Абе темата е ебавка бе! :? :shock:
Ти си идиот. Явно не са ти го казвали достатъчно пъти, за да го разбереш :x :x Надявам се момичето да се осъзнае и да не прекара един толкова интимен момент с теб :-o :-o
Взе ми думите +1 ,а по темата ти си мухльо ! :-x
misslowe
08-04-2009, 14:01
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Горкото момче като отолкова ти се е до еб*ло си намери някоя която да ти пуска
Горкото момиче! С какъв мухльо е тръгнало. :?
Magic_Girl
08-04-2009, 17:33
Това ли е най-важното за теб? Да я на**** ? По-добре не си губи времето, може тя да е влюбена и като разбере какво си искал от нея ще се почувства адски гадно! Ходи си с няква какичка, с която няма да имаш такива проблеми!
vampirekiss
08-04-2009, 21:12
поредния е**ч си,а?Жал ми става за момичето.
presityxo
08-05-2009, 03:58
бахти въпроса... дано те зареже...
BePoHuKa
08-05-2009, 04:08
бахти въпроса... дано те зареже... :D :D :D зла си :D браво! :P
евала
vampire_girl_
08-05-2009, 06:55
Дано те остави на сухо :)
Дано те остави на сухо :)
Амин. :-D
mucunkaaa
08-05-2009, 14:18
Даже и уговорки с приятели.Горкото момиче, много ще се зарадвам ако и тя има регистрация тук и ти знае профила.Да прочете темата и да разбере защо си с нея :-x :-x :?
misslowe
08-05-2009, 14:41
пич ти си абсолютен задник... супер смешен си спри да се излагаш ;)
;-) +1
uNvaLuabL3
08-05-2009, 21:04
както казаха и преди мен, дано да не ти пусне и да те зареже, защото не си заслужава тъкъв като теб да и е първия, дано и дойде акъла на време...
Made_of_Pain
08-05-2009, 23:22
Бих те ритала от тук до Варна и обратно.
дано единственото място в което си пъхаш кyра е собствената ти ръка!!
Stan4o123
08-05-2009, 23:32
ти си пълен боклук?! Защо ти е изобщо връзка,щом само ебане ти е в главата?! ходи еби някоя тъпа кифла и остави момичето... боже какви боклуци...
alexis201
08-05-2009, 23:39
Абе какво се занимавате с тоя простак, не виждате ли, че е загорял и си кара само на чикии и са си търси путка, ама има да търсииии.... :grin: :grin: :grin:
psychopath
08-06-2009, 05:50
Абе тоя май си прави ебавка, обаче гледам, че има поддръжници...
Аз съм твърдо против подобни начинания...
Ако искаш секс си има определените начини и хора за да постигнеш целта си.
Просто това не е коректно :)
Нямам добро мнение за подобни "ебачи", които "връзват" момиченца, за да им се отвори парашута. :)
Пък и да не говорим колко по-сложно е да излъжеш някое девствено момиче, от колкото да навиеш някоя по-лекичка девойка.
Е то и за второто се изискват някои качества де... 8-)
lifelesscorpse
08-06-2009, 06:28
Не мога да изразя с думи "възхищението" си за постъпките ти...Такива като теб с валяка трябва да газят... :? :? :? :x
Най-сигурния начин да спечелиш едно девствено момиче е да я накараш да се чувства специална. Тя да повярва, че ти си единствения и да е готова на всичко за теб. След това просто ще и обясниш, че за теб е важно. Тя ще е притеснена, но ще склони.
оф аз мечтая за връзка пак тоз...секс ... секс винаги можеш да правиш сас секи...но любов...оф какво ли ти обяснявам... ми регистрирай са у гепиме
rusoto_baby_f
08-07-2009, 08:11
Мале ти си пълен кретен ... :-x някъв супер идиот, ходи се метни от някъде... :o :o :o :o ....
SpOrTs_GiRl
08-07-2009, 08:17
Искрено се надявам да има малко акъл в главата си и да те зареже. Не ги понасям такива като тебе.
otvarq4anadevici
08-07-2009, 08:44
Пич, вярвам в теб! Ти можеш..... 8)
AwwwSugar
08-07-2009, 09:54
тцтц взехте да ме отчайвате отвсякъде ....... имам чувството ,че всичките се занимавате с момичетата само за едното е**** .......пфф колко сте зле
cherry00
08-07-2009, 10:35
На мене не ми стана много ясно.. ходите 1на година .. не споменаваш твойте и нейните години , тя е девствена ,а ти ходиш само с какички,които да ебеш и никога не си отварял момиче и една година стоиш на сухо ??? Аа да и си с нея само да я ебеш.. след като момичето не ти е пуснало една година , значи може би се притеснява,глупако! Тая тема е супер смешна и противна! Спроед мене ,ако се беше ебал и 2 месеца нямаше да издържиш!!!!! Ии глупости не могъл да обича.. дада! по моите скормни изчисления си точн она 15 пълна отрепка,но все пак .. най-добре ако тя не те зареже в близките месеци (а дано горкото момиче.. ) й кажи истината , така ако на нея й се ебе (все пак е девствена има 2 варианта или да се дърпа,защото я страх или да иска да види какво е) ще ти каже просто.. а ако те обича.. не й завиждам просто..!!!! А на тебе момченце .. акъла щи дойде .. рано или късно !
banforyou
08-07-2009, 13:30
Единствения който позна е @dimi93 ми се струва.... тва е някъв лапешок и хой се прай на голям ебач по форумите...
Горкото момиче! С какъв мухльо е тръгнало. :?+1
ти си долен секс маняк затова ли си с нея да я ебеш браво мъж и половина си
crazyall
08-07-2009, 17:30
значи имам си приятелка една година по малка от мен и е девствена досега съм нямал девствена пряителка схтото предимно съм ходил с по големи как да се дуржа с нея че да ми пусне по бурзоТова ли е най-важното :shock: Не е ли по-важно да се обичате и да бъдете заедно :o :!:
Slayer89
08-07-2009, 18:27
Прави са 8)
tanatos91
08-07-2009, 18:31
xD xD xD Пич , ако може да ти викам пич ^^ , тва което правиш е доста пропаднало,като толкова ти се ебе,отдели някой лев и си вземи какичка от магистралата....а ако толкова искаш да спиш с нея,говори с нея,ако тя е с теб само заради това,ще ти пусне,ако не е ще те заебе...но както всички от тоя пост ти казаха ти си кретен :?
ivelinnka
08-08-2009, 08:02
покани я някой път да спи у вас и я изчукай докато спи :D :grin:
между другото пич ти си някво адското тъпо копеле е :)
alexis201
08-08-2009, 08:06
Еми пич пожелавам ти да те зареже възможно най скоро... Като гледам къв си нещастник, при това загорял :-x
BaTe_Martoo
08-08-2009, 15:40
От личен опит шти кажа , че ако караш насила няма да се получи.Затва или я чакаш или си хващаш друга.
desitybe90
08-11-2009, 12:40
male kolko si zle kak moje da postupva6 takla s deteto ne6tasten zagorql eba4 kato iska6 sex ima magistrali tukmo 6te hvane6 n6 i 6te ostavi6 decata :smt014 :smt070 :smt078 nadqvam se da razbere po-skoro kva ti e misulta i da ne te pogledne pove4e :-x
differentbynature
08-11-2009, 12:59
Малеее къв си малоумен.. дано да е поредната ебавка иначе жалко че има толкова прост българин!!!
she ti posne kogato e gotovo momito mom4ence samo ne i go vori postoqn no za sex 4e taka shte te otreje
http://www.getsmile.com/emoticons/smileys-91853/k0/smashfreak.gif
ivelinnka
08-14-2009, 06:48
абе щом я е чакал 1 година значи май май не е само за да се докаже пред фр и все пак си адски тъп