Влез

View Full Version : Празнотата в сърцето ми .. него го няма . ;х

ifkataAa
08-02-2009, 23:13
Пиша в този раздел, понеже въпреки че не ми е гадже или по-скоро бил, аз го обичах наистина много.Преди 2 дни почина братовчед ми.Само 20 годишен си отиде и чувствам такава празнина в сърцето си.Заобиколена съм от хора, които ме обичат, но някак си се чувствам празна от вътре.Никога не съм се чувствала по този начин.Никога не съм тъгувала така.Всичко ми е безразлично, не ме интересува нито какво се случва с мен, нито какво ще се случи .. смея се на сила.Днес беше погребението, но нямах сила да отида .. не исках.Над вечер, когато вече нямаше да има никой там помолих една моя приятелка да дойде с мен да купя цветя и след това отидох на гроба му.Като си представих, че той лежи там вътре, на 2 метра под земята нещо започна да ме задушава.В гърлото ми се сви някаква топка и се разплаках.Приятелката ми ме чакаше на страни а аз клекнах и започнах да му говоря, като пълна откачалка.Попринцип не вярвам, че след смърта починалия чува хоратам които го обичат, но така се надявам да ме е чувал, докато му говорех и да се радва, че има хора които го помнят и скърбят за него.Докато има кой да го помни, човек не умира ... Не написах всичко това, за да получа съвет или нещо подобно, просто искам да излея мъката си .. да ми стане по леко на сърцето и душата, защото ги чувствам така празни, а в същото време нещо ми тежи.Съжелявам, може би темата е безмислена, но просто исках да кажа на някого нещата, които не мога да кажа на никой друг, понеже не съм от хората които свободно демонстрирват чувствата си.Благодаря на всички, които прочетаха темата и няма да ме опрекнат по един или друг начин.Наистина съм признателна .. :(

l0lz
08-02-2009, 23:21
O, повярвай ми, починалите чуват и виждат всичко..
И все пак, ще тряа да продължиш напред.
;/

Di
08-02-2009, 23:22
моите съболезнования.. и аз бих реагирал така..

Xitap
08-02-2009, 23:25
Напред и нагоре само... аз преди много време загубих годеницата си... времето лекува всичко... няма друго, което да помогне. Думите са излишни!

thirteen
08-02-2009, 23:34
Моите съболезнования, миличка! Тежко е. Искала си той да те чуе, а той със сигурност иска ти да си силна! :smt056

elsy
08-02-2009, 23:36
Леле, горката :( Моите съболезнования!

valdesbg
08-03-2009, 05:15
Станалото станало. Запази спомена за него и продължи напред. Не си проваляй живота, заради някой друг. А тази празнина ще изчезне, ако и позволиш. Постарай се да стане така.

Успех!

fire_cat
08-03-2009, 06:27
Няма защо да се притесняваш от реакцията си. Това винаги става. Моите съболезнования и се надявам да успееш да продължиш напред. Не си съсипвай напълно живота. Успех!

Marrisa
08-03-2009, 07:04
Нормално е да ти е мъчно и да ти тежи,но няма как понякога стават и такива фатални неща :( Мойте съболезнования и повярвай ми той те чува :(

MaLty
08-03-2009, 07:45
Моите съболезнования..и аз бих реагирала по същия начин..

RaZzer
08-03-2009, 09:45
да се радва, че има хора които го помнят и скърбят за него

дори и да чува и вижда какво се случва с теб, едва ли ще го радва това, че си нещастна... :(

съболезнования!