View Full Version : За пресите(не пак, отново)
mArMaLaDkA
08-03-2009, 11:01
Скоро ми наближава рождения ден и съм замислила да си купя нова и хубава преса, защото моята се счупи(и по-добре, беше смотана).
По онлайн каталозите видях разни много хубави на Rowenta и Sapir, пък и бяха на сносни цени.
Та, ако можете да ми предложите някоя хубава преса до 35 лв., която да изправя перфектно. Благодаря предварително!
П.П.- Търсачката не работи, а в Гугъл не ми излязоха много резултати.
gabri3lla
08-03-2009, 11:46
Според мен трудно ще си намериш преса, която да изправя перфектно и да е до 35лв.
Sarafina
08-03-2009, 12:34
Според мен трудно ще си намериш преса, която да изправя перфектно и да е до 35лв.
+1 :(
joannalof
08-03-2009, 12:45
Аз имам на Sapir ... не ме очарова,но ми е достатъчноо :D струваше ми 25лв.
LovelyGirl
08-03-2009, 12:47
Моята е на Сапир и съм доволна от нея.
Керамична естествено.
Когато я купих струваше 25лв., но е само за изправяне.
Около 35лв. можеш да намериш същата с вафли.
mArMaLaDkA
08-03-2009, 13:10
Абсурдно ми е да дам 70-80 лв. за преса.
+ това парите не са мои и никога не бих поставила моите нужди пред тези, на семейството ми.
А иначе, гледах някаква преса, но не помня дали беше на Sapir или Rowenta, беше или 28 или 32 лв., не помня с точност, но пишеше, че изправя перфектно, с терморегулатор и т.н.
Бтв, то кои преси вече не са керамични??
Sarafina
08-03-2009, 13:15
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=21405
mArMaLaDkA
08-03-2009, 13:25
Е, тая гледах. 8-) Цената й е паднала със сигурност. Просто исках(и все още искам) някаква препоръка, понеже най ми е лесно да стрелям на посоки.
Спирам вече да пиша, че сама си оспамих темата. :lol:
LovelyGirl
08-03-2009, 13:53
[quote="mArMaLaDkA"
Бтв, то кои преси вече не са керамични??[/quote]
Аа и такива съм виждала останали 8-)
За тези пари не можеш да искаш перфектно изправяне :) Моята изправя много добре, но не е перфектно, може и още.
Е зависи много и доколко е чуплива косата ти.
Моята е на Елеком - EK-45 / 100W и също има терморегулация и приставки. Мен си ме изправя добре - за 20мин., като включим и ресането преди изправянето на всеки кичур.
nqma1vreme
08-03-2009, 13:55
http://get.bg/catalog/product_info.php?products_id=21405
Такава е и моята преса и съм много доволна, изправя добре и не трябва да повтаряш един кичур по 5 пъти. Мноог съм доволна пък и ако я забравиш тя гасне сама - какво по-добро от това, за шемет като мен :razz:
KimBerLy1912
08-03-2009, 14:44
Моята е няква тефлонова например,не е керамична и добре си изправя,даже много добре :wink:
Иначе просто излез из магазинчетата и си харесай,стига с тва пазаруване онлайн... : ))
Някво гадно е,ние даже и да ти показваме някви модели,откъде да знаем дали ще намериш същата?
Отиваш в магазина,на място гледаш,разглеждаш,питаш продавачките да ти кажат кои са предимствата и кои са недостатъците на даден модел-нали тва им е работата-и готово :wink:
mArMaLaDkA
08-03-2009, 14:50
Работата им е да ти натикат в ръцете или най-скъпото, или нещо, което стои от 5 години на щанда.
Със сигурност ще намеря начин да си закупя една преса, не се тревожи.
Явно тук никой нищо няма да каже и ще изляза да стрелям на посоки. Късмет ще е, ако улуча нещо сполучливо. :?
KimBerLy1912
08-03-2009, 14:52
Работата им е да ти натикат в ръцете или най-скъпото, или нещо, което стои от 5 години на щанда.
Със сигурност ще намеря начин да си закупя една преса, не се тревожи.
Явно тук никой нищо няма да каже и ще изляза да стрелям на посоки. Късмет ще е, ако улуча нещо сполучливо. :?
В крайна сметка ще купуваш преса,не апартамент :?
Няма възможност кой знае колко да сгафиш :?
mArMaLaDkA
08-03-2009, 14:59
Патила съм си вече достатъчно от преси, благодаря.
KimBerLy1912
08-03-2009, 15:03
Е ти си знаеш :wink:
Da ti kaja ne si i struva da davash mn pari za presa, tova go osyznah chak sega. Moqta si e vzeh za 120 lv. i poprincip me izpravq dobre, no na men kosata mi e prava, a kato sym hodila u priqtelki i sa me izpravqli s po - evitni presi se useshta razlika. Presite na Remington i elecom sa hubavi. Po 30 lv sa :)
Syjalqvam za latinicata, ne sym si na moq komp.
Brunetkaa
08-04-2009, 22:44
На ремингтън 30 лева :shock: не е възможно
не ми се прави нова тема ще използвам тази...в пикадили имаше ремингтън за 85.99лв.-наскоро гледах няма я, не са и получили още.Дали е спряна от производство или нямакато наличност за момента...питам защото много я харесах и изправя много много добре :)