View Full Version : Кръв
apologize2
08-03-2009, 19:57
Добре..ето го и моят проблем... с приятеля ми превехме секс миналият ден тоест на 1 Август..беше ми за парви път не ме болеше много но пък ми течеше доста кръв.. странното е това че снес на 3 август се сабудих и имах 2 капки кръв по белото.. по късно към 10 часа имах много кръв и много се притесних. дали нещо не ми се е раскасало или незнам..помогнете ако знаете защо е така но съм много притеснена а няма как да ми е дошло защото ми свърши миналата седмица.. :( :(
hamacs563
08-03-2009, 20:03
Според мен е нормално,защото при дефлорацията (не при всички) при голяма част от жените има кървене дори и след известен период от време :). Ако пак се случи и се притесняваш иди на лекар :)
Разкъсал ти се е далака.. :(
Нормално е, не се притеснявай.
Може да е чения дроб :x
Ilikeliljon
08-03-2009, 20:52
Може да е чения дроб :x
Идиоти. 8-) 8-) Така по тема възможно е да ти тече кръв до няколко дена. Но ако продължи по-дълго няма да е зле да се консултираш с лекар :) :)
http://m.gmgrd.co.uk/res/83.$plit/C_71_article_1027500_image_list_image_list_item_0_ image.jpg
sladkotykate
08-03-2009, 21:24
нормално е щом ти е било за първи път .. то е възможно и датата на менструацията да ти се промени
спокойно , няма за какво да се притесняваш :) Най-много да ти дойде 8-) Не се притеснявай , ще ти мине ;)
beliqsmok
08-04-2009, 00:00
А иначе сега боли ли те ? Ако не те боли значи няма проблем явно е нещо остатъчно .. ако те боли .. търси съвет от лекар :)