View Full Version : Драсканици . . .
Такаа... единственото което иска е да споделя с някои...за това реших да попиша малко тук.Преди няколко дни се замислих... колко гаден е животът ми.Момичето,което харесвам не ми обръща внимание ... мисля за нея по цял ден - кел файда.Приятелите ми ... вярно е,имам истински приятели,но имам чувството че искам не си допадаме с тях ... въпреки че висим с тях винаги заедно,незнам искам да си намеря истински приятели,с които да се чувствам на място.Да добавя,че нямам нито 1 приятелка...всичките момичета са ми 'познати'.Моят живот какъв е? Ами аз манипулирам хората,за да си извлека полза,винаги минавам леко,използвам хората (повечето) и отстрани всичко изглежда като по мед и масло.Всъщност аз дълбоко в себе си страдам,защото аз харесвах този начин на живот,но вече не ... искам да има някои приятел/ка,с които да споделям,да обичам ... искам момичето,което харесвам да ми обърне поне малко вниманийце колкото да ми стане кеф ... малко да си полафим ала бала.Искам ... но вече е късно да получа тези неща ... изиграх си грешно картите ... Чувствам се ужасно в момента.
Пп. Знам че това е 'моментно състояние' и всичко ще се оправи скоро...
Пп.2 Знам че можеше да е по-зле ... да съм куц,глух,сляп,сирак,циганин ,бездомник и т.н.
LovelyGirl
08-03-2009, 20:08
И според мен е моментно състояние :)
След като знаеш какво искаш - направи го.Спри да използваш и манипулираш хората на първо време.
Само не можах да разбера това с приятелите :-o
Пишеш, че имаш истински, но искаш други :-o или аз нещо не съм разбрала?
А за момичето, пробвай понякакъв начин да и привлечеш вниманието.
Пробвай да излезеш с нея, да си пишете по скайп и т.н. :)
Покажи и какъв човек си, а, ако не стане - просто не е била за теб.
:)
Тва е "моментно състояние" и всичко ще се оправи скоро...
Можеше и да е по- зле.. Да си куц,глух,сляп,сирак,циганин ,бездомник и т.н.
Shashavaaa
08-03-2009, 20:11
Само с ИСКАМ не става нищо.
Действай эа интересите си и може да има някаква промяна. :)
След като знаеш какво искаш - направи го.Спри да използваш и манипулираш хората на първо време.
:) Благодаря че се опитвате да помагате :) Не го очаквах ... очаквах поредните 3-5 страници от критики.
Това с приятелите-Имам приятели,които са готови на много неща за мен..за тях аз съм приятел,но за мен те не са чак 'приятели'.За мен приятел е доста повече от това да излизаш с някои, да си говориш с него и да си прекарвате добре.
А колкото до момичето-вече съм се отказал от нея...просто ми е приятно когато си говоря с нея и изобщо осъществявам контакт с нея.
sladur4etyYy
08-03-2009, 20:20
:) Благодаря че се опитвате да помагате :) Не го очаквах ... очаквах поредните 3-5 страници от критики.
Това с приятелите-Имам приятели,които са готови на много неща за мен..за тях аз съм приятел,но за мен те не са чак 'приятели'.За мен приятел е доста повече от това да излизаш с някои, да си говориш с него и да си прекарвате добре.
можеш да останеш изненадан на колко малко неща всъщност са готови за теб, сигурна съм ;д
иначе няма кво да ти кажа по темата, ти сам си знаеш отговорите. :)
PurpleDream
08-03-2009, 20:25
Само с ИСКАМ не става нищо.
Действай эа интересите си и може да има някаква промяна. :)
CheRnoKosKaA
08-03-2009, 20:27
За момичето...ами заговаряй я по-често, обръщай и повече внимание, покажи и по някакъв начин, че имаш някакви симпатии към нея. Ако не разбере по този начин, кажи и го направо, но по-деликатно, а не да и го изръсиш като гръм от ясно небе :-D
А относно приятелите..явно не си намерил своето място сред тях и не си ги почувствал като истински приятели. Нищо не ти пречи да търсиш запознанства с нови хора, с които може би ще си допаднете повече. Знам, че звучи не толкова лесно изпълнимо, но опитай...нищо не губиш :)
За момичето...ами заговаряй я по-често, обръщай и повече внимание, покажи и по някакъв начин, че имаш някакви симпатии към нея. Ако не разбере по този начин, кажи и го направо, но по-деликатно, а не да и го изръсиш като гръм от ясно небе :-D
А относно приятелите..явно не си намерил своето място сред тях и не си ги почувствал като истински приятели. Нищо не ти пречи да търсиш запознанства с нови хора, с които може би ще си допаднете повече. Знам, че звучи не толкова лесно изпълнимо, но опитай...нищо не губиш :) Абе то аз от нея вече съм се отказал...няма смисъл.Незнам как работи женския мозък,но мисля че щом не ме харесва няма да се получи.А това за харесването е извод,които съм си извадил и е на 99% сигорен.А за приятелите ... хм звучи трудно и плашещо.Доста време ше ми трябва,абе ще се оправя някакси ... нали съм 'умен'.
Пп. Мислех си ... момичето,което харесвам... да се сприятеля с него.Приятно ми е като си говорим ... поне това да имам,хаха.Сигорно ще ми е трудно да се сприятеля с нея на степен 'бфф' както обичат да казват много от моите набори,но мисля да опитам.
Малко са хората,на които наистина може да се разчита,да им вярваш и да се чувстваш добре с тях и трябва време за едно такова истинско приятелство.Иначе,както казаха,нищо не ти рпечи да излизаш и намираш нови :)
За момичето-изглеждаш супер умно момче и ако тя не те харесва заради визията ти примерно,или защото нямаш пари или някви измислени глупости,значи по-добре не се занимавай с нея..иначе нищо не ти пречи да се сприятелиш ;)
За манипулирането-ако не го правиш ти-теб ще те..и все пак трябва да има хора,с които да си истински и да се отпускаш на макс,без приятели живота е наистина гаден... ;) Малко по-весело,оптимистично гледай на нещата,като цяло и всичко ще се нареди ;)
А, какво си тръгнал да се предваш без бой?! Ако я харесваш - действай, опитай се да я спечелиш... няма смисъл да седиш и да се самосъжаляваш без дори да си пробвал (поне аз останах с впечатление, че не си)!
Т`ва звучи като оплакване и мрънкане.Като не харесваш живота си седни и се замисли-какво би идкал да промениш в него.Некога не е късно,но загубиш ли надежда-това е най-лошото.Какво си мислиш,че нещата ще се променят сами ли-грешиш.Не си ли помогнеш сам няма кой да ти помогне.Искаш нови приятели-хубаво излизай повече от вас,бъди по общителен.Не по цял ден пред компа да цъкаш CS да кажем и от време на време да удариш някоя чикия.И запомни-за да си намериш истински приятели трябва да бъдеш истински с тях,да бъдеш себе си, да бъдеш искрен.Иначе най-много да си навлечеш презрението им.Забрави за манипулациите.Сега е момента да се промениш и е хубаво че си го осъзнал,току виж си намерил и новата си любов.
Ае GL&HF от мене и умната.
mitternacht
08-04-2009, 08:29
Наистина е моментно, не ми изглеждаш глупав и на пръв поглед знаеш какво искаш.Следователно само остава да го постигнеш, което, вярвай, е по-лесната част.
Аа.. в един момент трябва да спреш да повтаряш, че ще се промениш, а просто да се промениш.Времето отмива всичко, нищо не е загубено, има много хора, които се чувстват точно като теб, но живота е такъв, какъвто си го направиш
vampirekiss
08-04-2009, 09:12
За да стоят нещата по този начин явно трябва ти да се промениш.ако си разбрал,че стария ти начин на живот не е нещо,с което да се гордееш,то промени го.Само с приказки работите не стават.
Наистина е моментно, не ми изглеждаш глупав и на пръв поглед знаеш какво искаш.Следователно само остава да го постигнеш, което, вярвай, е по-лесната част.Лесна лесна,ама къде съм тръгнал на 16 години тепърва да си търся 'приятели'.Времето тече бавно,ама не се връща ... И въпреки голямата пропиляна част от съществуването ми(за мен това е пълна пропилявка,въпреки че съм постигнал нещо макар и мъничко в живота си) трябва да действам,за да се порадвам и аз на топлите чувства,които обвземат нормалните хора.
Не мисля, че на 16 е късно да си намериш компания... Ти още малко ще тръгнеш на кални бани да свикваш с пръстта :grin:
Не е късно за нищо, а ти знаеш какво искаш, така че - просто направи каквото трябва, за да го постигнеш! ;)
sexy_for_you
08-04-2009, 19:17
Единственото,което мога да ти кажа е,че не си единствен.Едни 50 % от хората на твоята възраст имат сходните проблеми,аз смело мога да се сложа в това число.Но това не е най-голямото нещастие.Опитай се да не мислиш за проблемите,бъди по-позитивен и дано някой ден всичко се нареди.Желая ти искрено успех!
DevilWish
08-04-2009, 19:36
На 16 си ,а разсаждаваш много добре ;) Имаш време и за смяна н компанията и за всичко друго. А момичето - нито е епоследно ,нито е първото ;) сам го знаеш и без да ти го казвам ;)
На 16 си ,а разсаждаваш много добре ;) Имаш време и за смяна н компанията и за всичко друго. А момичето - нито е епоследно ,нито е първото ;) сам го знаеш и без да ти го казвам ;) Знам ... ама в момента не искам нито по-хубави,нито по-печени...искам само нея. :)
Magic_Girl
08-05-2009, 09:37
На това аз му викам депресия. Имах я преди2 години...нямах гадже, приятелки или приятели, и най-лошото беше, че плачех всеки ден за това. Един съвет-всичко минава с времето си. Ще минат няколко месеца, ще се промениш като външност и характер и всичко ще си дойде на мястото. Поне с мен така стана, надявам се с теб да е същото. Времето лекува, знаеш. :)
На това аз му викам депресия. Имах я преди2 години...нямах гадже, приятелки или приятели, и най-лошото беше, че плачех всеки ден за това. Един съвет-всичко минава с времето си. Ще минат няколко месеца, ще се промениш като външност и характер и всичко ще си дойде на мястото. Поне с мен така стана, надявам се с теб да е същото. Времето лекува, знаеш. :)Надявам се с времето да се оправи ( няма как да не се оправи де ... ).Но при мен ситуацията не е точно както е била при теб :) Аз имах гадже до преди 1 месец,имам доста познати и някои от тях ми се водят приятели.Характерът ми мисля,че е много добър.С различните типове хора се държа по различен начин,за да се харесам на всички,развеселявам компанията си и никога не се държа еднакви добре с всички.
banforyou
08-05-2009, 21:57
@Radmo, имам същите проблеми като теб но съм с една година по-малък.
Не се чуствам така комфортно със сегашните ми приятели, немога така да се отпусна,да споделям и т.н.(друг е въпроса че си е проличавало дали са ми истински приятели когато съм имал нужда)А с момичето което харесвам сме на "Здравей...здрасти".Тази година (следващия месец всъщност– отивам в ново училище и ще видим какво ще направя.
Желая ти успех.
Sladurchoo
08-06-2009, 18:22
В живота има и много хубави моменти .. за които си струва да изтърпиш болката .. :)
Такааа момичето .. ами опитай се да общуваш повече с нея .. излизайте по-често .. говорете си .. а ако се държи тъпо я зарежи .. явно не е за теб .. и друга ще си намериш :)
приятелите .. не ги чувстваш истински, но замисли се по-добре ли ще ти е без тях ? .. недей да ги изоставяш и да търсиш други .. просто се опитай да намериш добрите им страни .. ;-)
Също така се опитай да се поопознаеш и с момичетата .. освен гаджета те могат да ти бъдат и много добри приятелки .. така че не се затваряй в себе си ..
и аз мисля, че е моментно състояние и че скоро ще се оправиш .. :)
kobrichka
08-06-2009, 18:36
Защо всички гледате от тази страна на нещата? Защо гледаш една чаша и смяташ, че тя е наполовина празна? Имаш ли представа, колко проблеми имам аз на главата и не само аз, а още много други хора. Няма човек без проблеми. Всички осъзнавате това, което сте имали чак като го загубите. Живота ми не е пефектен и няма да бъде, защото нищо не е префектно. Аз се радвам на това, което имам, имам гадже, което обичам (с което доста често се караме), но въпреки това ние сме заедно и сме щастливи. Имам приятели, имам семейство, което ме обича, сега съм кандитат-студент (надявам се студентка съвсем скоро), имам работа, пари не ми липсват. Важно е от къде гледаш нещата, ако тръга да се оплаквам нищо няма да спчеля, само ще загубя оптимизма си и усмивката си. Гледай по-ведро на нещата ти си едва на 16 и сега се жалваш, ами когато се сблъскаш със жестоката действителност, тогава какво ще правиш?!?