View Full Version : Влюбена съм в приятел.
Shashavaaa
08-03-2009, 20:08
Добър вечер на всички,които четат темата ми :)
Ще давам направо,да не ви оттегчавам.
От иэвестон време съм влюбена в най-блиэкия ми приятел.Държа на него много.Прекрасен човек е.Чувствата ми се появиха най-неочаквано.Имахме няколко случки с целувки и такива неща,но това отмина.Иэяснихме се.Решихме,че ще останем просто приятели,эащото като че ли по-раэлични чувства от негова страна няма.А сега след това иэвестно време,което мина от дума на дума се стигна до эаветната тема - секс.Аэ съм на 18.Девствена съм,эащото искам първият ми път да е с човек,когото обичам :) Така съм си решила.Имам въэможност да спя с него.Но с ясната представа,че няма да имаме връэка.Просто секс.. :( От една страна ужасно много искам това.Желая го.Но от друга се чудя дали няма да съм мнооого наранена после...отношенията ни..и т.н.Сложно е,энам.Много мисля эа това.Ясно ми е,че не е тема,эа която трябва да търся чуждо мнение,эащото е прекалено лично.Но се сетих эа форума и реших да пусна темата.Споделям.Ще ми е приятно да прочета вашие съвети и мнения.Предварително ви благодаря эа тях. :)
Давай смело.. Щом искаш връзка, пусни му и ше се получи.. Така и така нищо не губиш, щом казваш, че го обичаш и че искаш първия ти път да е с човек, който обичаш..
vagarious
08-03-2009, 20:14
Ем щом казваш,че искаш първият ти път да е с човек,които обичаш някак си (специално на мен) не пречи да е с най-добрия ми приятел(в който съм влюбена).Всичко е индивидуално,но ти казвам моето мнение.Все пак си преценяваш сама.А относно това дали ще е само секс - щом и двамата го искате, не мисля, че коренно ще се промени приятелството ви.Незнам. :(
Priceless
08-03-2009, 20:18
Ем щом казваш,че искаш първият ти път да е с човек,които обичаш някак си (специално на мен) не пречи да е с най-добрия ми приятел(в който съм влюбена).Всичко е индивидуално,но ти казвам моето мнение.Все пак си преценяваш сама.А относно това дали ще е само секс - щом и двамата го искате, не мисля, че коренно ще се промени приятелството ви.Незнам. :(
Завива ми се свят от аватара ти !! :?
По темата: Ако си сигурна, че наистина го обичаш и ако си сигурна в приятелството ви - пусни му :)
Наистина си помисли, ако все пак искаш много да спиш с него - давай.А може той да си промени чувствата :)
Знаеш какво печелиш и какво губиш .. сама прецени!! 8)
Омг, ако наистина си се запазила до 18, не му се давай.
с тебе имаме нещо общо, и аз съм на 18 и съм детствен ама ше се паза до последно 8-)
CheRnoKosKaA
08-03-2009, 20:38
Според мен отношенията ви след това ще се променят. Малко вероятно е той да осъзнае, че чувства нещо към теб, а от това ти ще останеш наранената. Ще се объркаш още повече и ще храниш по-големи надежди...Но все пак ти си знаеш :)
А, как ще му пускаш бе... Супер тъпо е да си пуснала на момче, което харесваш (независимо, че е най-добрият ти приятел) с надеждата да се появят чувства към теб у него! :? Лично според мен по-добре да спиш с момче, защото има чувства към теб, а не да спиш, за да има такива....
Леле..щом до 18 си се пазила(евала) недей просто ей така да спиш с него,тва няма да промени отношенията ви(или поне не така,както би искала) повярвай ми...просто е супер тъпо да спиш с него с надеждата за нещо повече.. :? Още повече,че за мен едно такова приятелство не е приятелство...Намери си гадже,което да те обича и бъди щастлива с него,а не цикли на едно място при свършен факт.. :) Успех ;)
Наскоро имах подобна случка с момиче и те съветвам да не правиш секс с него, защото според мене накрая ще си жестоко наранена. Поне при мен така се случи...
PurpleDream
08-03-2009, 22:14
Знаеш какво печелиш и какво губиш .. сама прецени!! 8)
да,но според мен,щом няма да имаш връзка с него и мислиш,че ако го направите ще ти е гадно,според мен е по-добре да намериш момче което да обичаш и той теб :)
Ако спиш с него,после може да стане и по сложно и да си загубите приятелството незнам.Ти избираш!
Ти самата каза-че искаш да се запазиш за човека който обичаш.Мислиш ли че той е този човек?Аз не мисля.Предполагам че би трябвало избранникът на сърцето ти също да изпитва чувства към теб.Щом казваш че е само за секса и знаеш че няма да имате връзка,какво очакваш от него.Просто иска да си направи кефа човека.И всичко отива на вятъра че си се пазила толкова време.Следиш ли мисълта ми?
Ти си решаваш все пак ;)
sladkalady
08-04-2009, 05:38
А, как ще му пускаш бе... Супер тъпо е да си пуснала на момче, което харесваш (независимо, че е най-добрият ти приятел) с надеждата да се появят чувства към теб у него! :? Лично според мен по-добре да спиш с момче, защото има чувства към теб, а не да спиш, за да има такива....
+1 Бъдете си само приятели :)
AnIcHkAtA
08-04-2009, 05:41
с тебе имаме нещо общо, и аз съм на 18 и съм детствен ама ше се паза до последно 8-)
Не ти вЕрвам :D .
По темата:Развитието на отношенията след такава случка може да бъде 2 вида.Или ще се сближите много повече както казва един приятел след това вече няма какво да криете един от друг и се чувствате много по-близки.Другия вариант е да се отдръпнете и нямам обяснение защо става така, просто ми се е случвало и наистина е гадно.Искаш да бъдете приятели като преди, но знаете, че няма да бъдете такива.
Аз не бих го направила дори много да ми се иска.
Абе най-лесно е да се http://www.mazalo.net/smilies/p2.gif помисли първо дали си заслужава да го правиш с него щом си се пазила толкова време.
fire_cat
08-04-2009, 06:57
Със сигурност после никак няма да ти е приятно и ще страдаш. По-добре си изяснете чувствата и ако резултатът е пак да останете само приятели - по-добре изключи секса. Пази се за някой, който ще те направи щастлива.
Аз минах най-добрата си приятелка..на нея и беше за пръв път също ..и от тогава насам даже се виждаме и по често , приятелството ни стана даже по кУраво :P така че аз ти стискам палци ,махни преградата и се отпусни 8-)
И според мен секса ще сближи... а може и да продължите доста по-напред! Аз имам МНОГО приятелки, с които като се видим се взимаме ей така, заради приятелството. Никой не влага нищо! Но не се знае къде ще ти излезе късмета... например сега аз имам връзка с момиче, с което бяхме приятели! И прерасна в любов от секса!
DevilWish
08-07-2009, 18:49
Наистина си помисли, ако все пак искаш много да спиш с него - давай.А може той да си промени чувствата :)
Така е ,но все пак след това отношенията ви ще се променят ,ако не тръгнете. . в смисъл. . представяш ли излизате на кафе и си говорите един с друг за други момичета и момчета примерно и в същият момент знаете какво сте правили преди това.Представи си след няколко месеца/година имаш приятел и спиш с него (явно, че най-добрият ти приятел ще знае, все пак на най-добър приятел всичко се споделя) и какво няма да стане удобно ако те пита "И как е? " трудно можеш да му кажеш "По-добър от теб" или обратно . . ддз.Тъпичко е.Много странно ще се гледате.Освен това ти ще се привържеш още повече към него, докато не се знае дали той ще има чувства към теб ;) Плюс това няма да остане до един път секс, може да стигнете до там, че да илизате само за секс, ти ще си щастлива, защото го обичаш и ще го имаш, а той . . просто аванта ;)
Замисли се ;)
Мислих по по-друг начин да кажа нещата, обаче това е истината ;) Нека бъдем реалисти ;)
И все пак това е само теза, може пък и да не стане така както казвам ;)
Завива ми се свят от аватара ти !! :?
По темата: Ако си сигурна, че наистина го обичаш и ако си сигурна в приятелството ви - пусни му :)
:razz: Как ще говорите така е да му пусне за едното ебане като знае че само това ще е и после ще останат приятели така ли а ахахах след секс приятелството не остава същото пък и първия ти да е този с който няма да имаш връзка е ебати простотията авторке така ще се превържеш към него още повече и ще те боли ужасно много на 18 си е мисли с главата си