Влез

View Full Version : OK,guys let's talk about....love

Sh@d0w
08-04-2009, 11:08
Мислите ли че съществува нещо като невъзможна,забранена любов?Любов,за която знаете че съществува,и е толкова силна,но никога не можете да имате поради някакви независещи от вас причини.Мислите ли,че ако има пречки пред вас,за сърцето на любимия/любимата ще успееете да ги преодолеете и докъде бихте стигнали за да извоювате тази любов,или просто бихте се отказали.

Винаги съм се чудел до къде би стигнал човек ако обича истински,давайте да ви видя :P

ПП.Ще ви улесня малко,давам пример:
-Вие сте влюбени до уши,но родителите и на двамата не са съгласни с връзката ви и правят всичко възможно да ви разделят.
-Примерно единия от партньорите има дете от друг,но силно обича теб.
-и други такива сега не се сещам.

Вие сте.

HarumScarum
08-04-2009, 11:11
Не вярвам че има любов. :?

rozovsluncho
08-04-2009, 11:26
Незнам какво бих направила.Трябва да ми се случи за да ви кажа,но съм сигурна,че ще съм доста настойчива и ще дам всичко от себе си, за да съм с този човек :)

moon_flower
08-04-2009, 11:32
Никога не бих позволила на родителите ми да застанат между мен и човека,който обичам.Това е моят живот,така че аз решавам какво да правя с него.А пък ако има дете от друга,но обича мен..ами според това не е проблем.Понякога хората не попадат на точния човек веднага.На мен детето няма да ми пречи,даже ще го обичам.(ако то е въпросната пречка)
И не вярвам,че има нещо,което може да раздели двама влюбени.

lipsvashh_mi
08-04-2009, 11:33
ако любовта я има налице и от 2те страни нещата са възможни каквите и пречки да има..стига хората да са зрели в чувствата и желанията си,не би им попречила забрана,дете или от сорта..
като се казва-ако има желание има начини,ако няма желание-има оправдания :)
въпреки това,дори да харесваш /обичаш даден човек,ако той не е сигурен в това дали го иска колкото и ти и дали трябва да е с теб няма как да му втълпиш нещата от сорта..в повечето случаи търпение му е майката,ако ли не-здраве :)

fenasf
08-04-2009, 12:02
Yes there definately is. But you have to be mature to understand it. You can't be 13-14-15 years old and actually love someone like that.

Jadzia
08-04-2009, 12:31
Мислите ли че съществува нещо като невъзможна,забранена любов?Любов,за която знаете че съществува,и е толкова силна,но никога не можете да имате поради някакви независещи от вас причини.Мислите ли,че ако има пречки пред вас,за сърцето на любимия/любимата ще успееете да ги преодолеете и докъде бихте стигнали за да извоювате тази любов,или просто бихте се отказали.

Винаги съм се чудел до къде би стигнал човек ако обича истински,давайте да ви видя :P

ПП.Ще ви улесня малко,давам пример:
-Вие сте влюбени до уши,но родителите и на двамата не са съгласни с връзката ви и правят всичко възможно да ви разделят.
-Примерно единия от партньорите има дете от друг,но силно обича теб.
-и други такива сега не се сещам.

Вие сте.

Ами,да случая на нашите е такъв като в примера ти.. баща ми е имал дете когато са се срещнали с майка ми,и въпреки това са излизали 10 години,преди да се оженят,оженили се,родила съм се и аз вече съм на 15 начи 25 години са заедно вече...аа и пропуснах че мама е избягала от баба и дядо,щото те не и давали да излиза с тати щото имал дете.. абе заплетена история,е в крайна сметка сега баба и дядо мн се разбират с тати... абе има я л'бовта за която говориш :-)

l0lz
08-04-2009, 12:33
За сега не се впускам в любовни историйки, щото живота е пред мен, а в момента се интересувам само от тва да си прекарвам добре. ^^

kroasandvi4
08-04-2009, 13:19
Yes there definately is. But you have to be mature to understand it. You can't be 13-14-15 years old and actually love someone like that.
Signed & sealed on that one.

Punisherrr
08-04-2009, 13:24
Ами и при мен стана така,че се влюбих в човек,който е далеч от мен. Всичко между нас е идеално,но както винаги трябва нещо да пречи > обстоятелствата са shit.
Няма смисъл да влизам в подробности колко е трудно и шибано да си далеч от някой и да не можеш да направиш нищо, точно когато имаш нужда.
Може би стига само да кажа,че се започна през 2007 година и от тогава до днес не е спирало и днес сме съвсем близо до това,което искаме. ;) Така че - ако има двама, обичащи се, готови да се борят....

misslowe
08-04-2009, 13:27
при мен родителите ми не се маешат но дори и да беше така .. бих направила много неща за човека който обичам .. с една дума ще се боря .. :)

PurpleDream
08-04-2009, 15:04
според мен ако се обичат много,ако са наистина влюбени нищо не може да им попречи... :)

vesSynkaa
08-04-2009, 15:20
1ва ситуация: Не ме интересува мнението на нашите относно гаджето ми.Важното е че аз го обичам и аз съм с него, а не те, пък и нашите винаги ме подкрепят ,така че ..
2ра ситуация: Ако има дете от друга аз как да знам, че обича мен?Той е с нея, а не с мен, има дете от нея .. не мога да им разваля
семейството, не съм такъв човек .. Предполагам, че в този случай ще
оставя момчето, ъм т.е мъжа да е с жена си и детето си и да си гледа
семейството ..

Sh@d0w
08-04-2009, 15:28
според мен ако се обичат много,ако са наистина влюбени нищо не може да им попречи... :)

Ей такива отговори очаквах от всички.Напълно съм съгласен че пред истинската любов няма граници. :)

PurpleDream
08-04-2009, 18:38

Ей такива отговори очаквах от всички.Напълно съм съгласен че пред истинската любов няма граници. :)

бре,аз пък очаквах всички да ми кажат колко съм тъпа :D

misslowe
08-04-2009, 18:41

бре,аз пък очаквах всички да ми кажат колко съм тъпа :D

Тъпаа си :-D :-D

PurpleDream
08-04-2009, 18:44
ето.... :D :D :D

Hilary_
08-04-2009, 19:29

+++++

FeelMyPain
08-04-2009, 19:40

Ако обичаш братовчед си?
Или някой в затвора?
Или някой от друга държава?
Или баща си?
Или женен мъж/омъжена жена?
Или кучето си?

Това не са ли граници? :-o
Заучените фрази яко съкс.

PurpleDream
08-04-2009, 19:43

Ако обичаш братовчед си?
Или някой в затвора?
Или баща си?
Или кучето си?

само това за братовчедите Е граница според мен,но има много малко такива хора

FeelMyPain
08-04-2009, 19:49

Ако обичаш братовчед си?
Или някой в затвора?
Или баща си?
Или кучето си?

само това за братовчедите Е граница според мен,но има много малко такива хора
Баш бая огради са си всичките.
И това, че има "много малко хора" не значи нищо.
Просто забелязвам, че най ви е лесно като кажете нещо заучено и а,у всички доволни.Да ама не.
Има много неща, които са граници/пречки в една ЛЮБОВ.
Разстоянието е основното.
Особено при по-големите.
Дълго са били заедно.После 1ния отива да учи/работи в друг град, и тогава започва изпитанието.

PurpleDream
08-04-2009, 19:53
не съм съгласна с теб,ако обичаш някого-ще го обичаш дори да не го виждаш дълго време

FeelMyPain
08-04-2009, 20:00
Аз пък съм астронавт.
Следи спора, не си ги мисли от пръстите следващия път.

PurpleDream
08-04-2009, 20:02
дообре...

Sh@d0w
08-05-2009, 04:37
Или например религията също може да се окаже пречка.Но според мен не е непреодолима ;)

Ако има някой който иска да ме обори,относно тезата че любовта няма граници нека да заповяда :-o

BePoHuKa
08-05-2009, 04:39
Ами филми по тая тема има много.. сигурно съществува :D Друг е въпроса колко обнадеждена останах,че все пак има хора в този форум,които знаят английски :D

Sh@d0w
08-05-2009, 04:41
Ами филми по тая тема има много.. сигурно съществува :D Друг е въпроса колко обнадеждена останах,че все пак има хора в този форум,които знаят английски :D

Мога и на немски,и на френски ако желаеш 8-)

BePoHuKa
08-05-2009, 04:43

Мога и на немски,и на френски ако желаеш 8-) :-) :-) :-) :grin: :grin: :grin: ЗНАЧИ ТИ СИ МОЯТА ГОРДОСТ!!! (без базик :D ) Ъмм...по немски не си падам :D френски чат пат.. на испански не можеш ли :-D Английския е за предпочитане за мен 8-)

Sh@d0w
08-05-2009, 04:47
Сестра ми учи испански от две години но мене не ме влече нещо :-o Стига да не локнат темата че стана много оффтопик :)