Влез

View Full Version : Най-простичко казано, искам мнения, относто нещо?

djorshi
08-04-2009, 11:54
Здравейте. В тази тема не искам съвети от никой, искам просто мнения от хора, които са преживяли подобно нещо и най-вече женско мнение.

Всеки от нас е имал гаджета, някой повече, някой по-малко. И всеки един от нас е имал поне 1-2 момичета/момчета, които са били над всички други и с които е прекарвал незабравими моменти.

На кратко, моята история е ,че бях с едно момиче заедно 6 месеца. Аз съм на 18, тя на 17. Когато тръгнахме тя бе луда по мен. Не отричам че беше невероятно сладка, но просто беше много срамежлива и притеснителна. Беше девствена ,а аз и бях първия. С течение на времето започна да се отпуска, научих я на много неща, аз бях човекът, който и помогна да погледне на света с други очи, да се отпусне и забавлява. Но това е хубаво, не съжелявам. Дойде обаче един момент, в който на 5тия месец аз започнах да хлътвам много и испуснах нещата от контрол, напих се на няколко пъти и правех големи глупости, през останалото време ревнувах постоянно, и ..абе... на кратко оплесках нещата, направих грешки. В същото време обаче ,тя се беше поотракала вече и постепенно с времето тя си хареса един мой приятел и хлътна по него, а мен ме остави на заден план и ме заряза. Уточнявам ,че въпреки възрастта ми зад гърба ми съм имал много връзки за не повече от 5 месеца (тази ми беше най-дългата 6 месеца) и са ме зарязвали и ми е било гадно. Обаче, в тази връзка почти 2 месеца след като скъса с мен аз не спирах да я търся (до онзи ден) и да се опитвам да се сдобрим, защото усещам ,че много я обичам, и съм сигурен,че е така ,а не някаква налудничева идея за нея.

Та сега имам 2 въпроса.
1-Имам чувството ,че момичето просто си е имала нужда от някой като мен да я отвори, и да и покаже света от друг ъгъл, да и даде начален старт и толкова. Дали е вярно. Много приятели ми казват ,че всички девствени момичета са такива, пленяват те с адски сладкото си поведение, исползват те да им свършиш мръсната работа и после осъзнават, че вече нямат нужда от теб.

и 2ри въпрос, който ми е по-важен и го отправям най-вече към женската част.
- Случвало ли ви се е, да зарежете някое момче, да го отрежете категорично, но въпреки всичко след 5-6-7 месеца или известно време да започнете да изпитвате симпатий към него отново и да искате да бъдете отново с него. Питам понеже, мен на 2 пъти са ме зарязвали така, момичета, които много харесвам и след известно време и двете искаха да бъдат отново с мен, жалко само ,че ми беше минал мерака. Та сега се чудя дали с това момиче би станало подобно нещо. :)
Мерси ,че изчетохте, който иска нека пише:)

HarumScarum
08-04-2009, 12:08
Не му мисли толкова и говори с нея.Човек не се променя толкова след едното е*ане.Не мисля че след като е искала да се разделите(защото е харесала приятеля ти),би искала да се съберете отново..Но ако сте се разделили заради пиянските ти истории,тогава и покажи че няма да повториш тея грешки и дано да се получи,щом ти е взела ума.Успех!

djorshi
08-04-2009, 12:19
Ами не е само заради пиянските историй, но като прибавим към тях моята несигурност и безгръбначие на последък и скандалите и караниците, които съм и правил, смятам ,че всичко това на куп в довело до този край.
Знам ,че едното еба*е не променя нещата, но съм чул ,че едно момиче, никога не забравя първия и ,че чувствата към него са много големи. Да, не отричам ,че беше така :-D , но всичко си има граници все пак.

И да, говорил съм с нея поне десетина пъти, но тя твърдо и категорично ме реже всеки един път. Просто толкова много неща преживях с нея, които не съм правил с други момичета и толкова много се привързах към нея и дори към семейството и, защото тя ме запозна с техните, ходехме заедно на рожденни дни на ляво на дясно, и то само за 6 месеца толкова много емоций имаше, но уви. Яд ме е единствено и само заради самия себе си, защото като се сетя само колко много ме обичаше това момиче , и колко много оплесках нещата... ми иде да си лупна главата от някъде. :?

l0lz
08-04-2009, 12:34
Не ми се чете..

HarumScarum
08-04-2009, 12:49
^Какъв е смисъла да го напишеш?
По темата,мисля че щом ти е показала,че не иска да е с теб,няма защо да и досаждаш.Просто го приеми.Ще доиде и друго момиче което ще ти завърти главата.Запази си хубавите спомени и я остави.Успех!

niku
08-04-2009, 13:58
Не е нужно да набиваш чак такива филми, че ти си и отворил път към света ала бала, може и да е така, но ако момичето не те беше оставило, нямаше да го казваш и привидно да съжаляваш за това.Както и да е, времето отнема всичко, независимо дали го искаш или не, отнася го и остава празнотата от всичката тая история.Каза, че не искаш съвети, добре, ама всеки заслужава нещо и ако си я искаш обратно, никой не трябва да ти пречи

kobrichka
08-04-2009, 14:14
Що се отнася до първият ти въпрос, аз не съм съгласна с мнението
"че всички девствени момичета са такива, пленяват те с адски сладкото си поведение, исползват те да им свършиш мръсната работа и после осъзнават, че вече нямат нужда от теб". Смело мога да твърдя, че при по-голямата част от девствените момичета мислят точно обратното. Първият път го правят с човек на който държт и изпитват чувства към него.
За вторият въпрос отговорът ми е, че при всеки си е страго индивидуално. Лично аз след, като се разделя с някое гадже не го търся повече и нямам нужда да се връщам при него след 3-5-7 месеца. Аз съм на мнение, че миналото си е минало било какво мило. Животът продължава с пълн пара.
Най-добре я забрави и не се надявай на неща, които може да не се случат.

peteto_love
08-04-2009, 15:19
В никакъв случай момичетата не използват първия си само за да свърши мръсната работа..Това е глупаво..Това е толкова специален момент за едно момиче.И естествено,поне за мен,всчко момиче отдава тази чест на човека който обича и знае,че и той я обича...Страха от непознатото е мн голям за това ние търсим специалното момче доверяваме му се и много държим на него.Поне при мен беше така..Вярвам,че при повечето жени е така...
А отностно втория ти въпрос,мога да ти кажа,че за това гаранция няма..Знам,че всеки един от нас се надява в подобни ситуации..но рядко стават такива чудеса..Поне при мен не е...И се надявам да не се случи,не съм от хората който са плули някъде и се връщат обратно.Аз знам какво искам.Според мен,остави момичето без да го търсиш.Ако то иска да е с теб,ще те потърси.Най-добре колкото и да е трудно да продължиш напред.Огледай се за някоя красавица и се опитай да я забравиш..Късмет..Но стига си се унижавал с тези откъси,колкото и да я обичаш не заслужаваш това...Ревността е голяма болест,пиенето...вярно си сгафил...жалко...Горе главата,чакат те само хубави моменти,с нея или с друга..